Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΜΑΖΕΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ...ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ!


     Μάζεψε δαχτυλίδια ο Μηνάς μας σήμερα! Πολλά δαχτυλίδια! Όχι, δε το κυκλώσανε οι ..."ενδιαφερόμενες", αλλά του τα 'ριξε ο ...Αρπάλυκος! 


     Ο Αρπάλυκος που εμφανίστηκε με μαστίγιο, κρίκους και κοντάρια... Όχι, δεν μετατραπήκαμε σε άντρο ...εκκεντρικότητος, απλώς είχαμε ένα ξεχωριστό μάθημα Ιππηλασίου για το Μηνά μας.


     Η μάστιγα βοήθησε ώστε να ηρεμήσει η Άριά μας και να γυμναστεί και ο καρπός (καθώς και τα αντανακλαστικά) του Μηνά μας. Παραστατικός ο Αρπάλυκος έδωσε στο μαθητή του να καταλάβει αμέσως τους χειρισμούς που θα έπρεπε να επιχειρήσει. Και ο επιτηρών ...παππούς της Οικογενείας ήταν σαφής:όοιου του ξεφύγει το μαστίγιο και χτυπήσει την Άρια θα υποστεί δέκα "πακιστανικά" μαστιγώματα στα "μαλακά"! Η απειλή ήταν σαφής και όλα κύλησαν ρολόι...


     Ο μαθητής μιμήθηκε με ακρίβεια τον Εκπαιδευτή του (όχι, αν ήθελε ας του ξέφευγε μαστίγωμα στον Ίππο...) και η Άρια φάνηκε να το διασκεδάζει όσο το μαστίγιο σβούριζε σα στροφείο πάνω από το κεφάλι της.


     Στο τέλος του μαθήματος ο Μηνάς μας είχε μαζέψει αρκετά δαχτυλίδια τα οποία, μάλλον, δε θα είναι αρκετά για να καλύψει τις ανάγκες της λίστας ...αναμονής που φαίνεται να έχει... Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους προσωπικούς του σχεδιασμούς, ανάλογη με αυτή που είχε στο σημερινό του μάθημα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.