Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ ΤΟΞΟΤΩΝ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Με τη πρέπουσα σοβαρότητα που απαιτεί το αντικείμενο αλλά και η Σχολή των"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", ανελίσσεται συνεχώς το έργο της διδασκαλίας της Ενστικτώδους Τοξοβολίας σε τυφλούς μαθητές στο Παράρτημά μας της Καλαμάτας, από τον επικεφαλής του Αθανάσιο Ψωρομύτη.


     Από το επιμελώς τηρούμενο φωτογραφικό υλικό προκύπτει η πρόοδος των τυφλών μαθητών καθώς και τα ευεργετικά αποτελέσματα στο ψυχισμό όσων συμμετέχουν.


     Ο εξαιρετικός μας Αθανάσιος εφαρμόζει τα όσα θετικά έχει αποκομίσει η Σχολή μας από την επί δεκαετία συστηματική της λειτουργία και τα εφαρμόζει επακριβώς ώστε τα όσα θετικά των "βλεπόντων" να μεταφέρονται στους τυφλούς με τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα.


     Ακόμη και ο "Κύκλος" των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" δε παραλείπεται στις Προπονήσεις του Παραρτήματός μας της Καλαμάτας ώστε να διασφαλίζεται η ομαλότητα της λειτουργίας του.


     Με το έργο που παράγεται στο Παράτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" προοιωνίζεται η συγκρότηση ενός ειδικού προγράμματος διδασκαλίας της Ενστικτώδους Τοξοβολίας σε τυφλούς και σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τις εξαιρετικές αναφορές του τις οποίες συντάσσει και διαβιβάζει ο επικεφαλής του Παραρτήματος Αθανάσιος Ψωρομύτης θεμελιώνεται μία ολόκληρη μέθοδος της οποίας η μελλοντική συγκρότηση και αξιοποίηση θα ωφελήσει στην ανάπτυξη του ενστίκτου των τυφλών Συνανθρώπων μας και όχι μόνον στο επίπεδο της Ενστικτώδους Τοξοβολίας αλλά και στην όλη καθημερινότητά τους. 


     Ας σημειωθεί ότι ο Αθανάσιος Ψωρομύτης, στο λαμπρό και ανιδιοτελές έργο του στηρίζεται συνεχώς από τη Σύζυγό του Χριστίνα, η οποία, πέραν της υποστηρικτικής συμμετοχής της στα μαθήματα αναπτύσσει σημαντικές πρωτοβουλίες υπέρ των τυφλών της Καλαμάτας παρεμβαίνοντας δυναμικά ώστε οι τυφλοί αυτής της επαρχιακής πόλεως να χαίρονται μία ποιοτικότερη καθημερινότητα. Ο θαυμασμός μας και η ευγνωμοσύνη μας για την ανιδιοτελή τους φιλαλληλία ακολουθεί τον Αθανάσιο και τη Χριστίνα, ευχόμενοι το έργο τους να εξακολουθήσει με τους ίδιους εργώδεις ρυθμούς υπέρ των τυφλών μαθητών μας, ενισχύοντας τις ικανότητές τους και δίνοντάς τους χαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.