Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΣΠΑΘΑΣΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΠΙΟ


     Με τους καρπούς των χεριών να "λύνονται" και με τους ώμους να "ξεκλειδώνονται" η τακτική εβδομαδιαία διδασκαλία της Σπαθασκίας επαυξάνει την επωφελή επίδρασή της στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ".


     Μακρυά από κλειστές αίθουσες, εκεί όπου ο πραγματικός πολεμιστής καλείται να λειτουργήσει, μέσα στο φυσικό οξυγόνο, η δική μας διδασκαλία της Σπαθασκίας ενδυναμώνει τον ασκούμενο κατά τον πλέον φυσικό τρόπο.


     Έχοντας το προνόμιο να ασκούμεθα μέσα σε ένα φυσικό τοπίο, όπου πανέμορφοι αναρριχώμενοι θάμνοι εφέδρας ανακατεύονται με  πανέμορφα παμπάλαια λιόδεντρα, η δική μας Σπαθασκία ξεφεύγει από μια "αθλητική" διαδικασία και γίνεται μέθεξη με τη Φύση.


     Και οι σπαθασκητικές μας ζεύξεις ανελίσσονται σε "ζεύξεις" με το ίδιο το καταπράσινο περιβάλλον μιας περιοχής του λεκανοπεδίου τόσο κοντά στο κέντρο όσο και απάτητης...


     ..."απάτητης" από ανθρώπους, διότι, ευτυχώς, άλλα πιο φυσικά πλάσματα βρίσκονται γύρω μας για να μας θυμίσουν ότι κάτοικος μιας τσιμεντουπόλεως μπορεί να εξακολουθεί να χαίρεται ό,τι του στερεί η ...κάθετη δόμηση!


     Ευχαριστούμε τον αγαπημένο μας Πρωτεσίλαο για την αφιλοκερδή του διδασκαλία της Σπαθασκίας, γι αυτή τη μοναδική ευκαιρία που προσφέρει στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" να επικοινωνούμε, ταυτοχρόνως, με τη Σπάθη και τη Φύση κάθε Σάββατο πριν αναλάβουμε τα Τόξα!


     Και παρά την αβελτερία, μπορεί τούτη η εποχή να είναι σκληρή σαν αγκάθι για πολλούς και πολλά, αλλά για τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" παραμένει όμορφη σα την Άνοιξη που μόλις μπήκε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.