Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ...


     Επιθετικοί και με το σπαθί μας, οι "Έλληνες Κένταυροι" σε μία ναδιρική εποχή παρακμιακής ενδοτικότητος, κερδίζουμε τη γνώση και τη μαχητική ικανότητα με το σπαθί μας, ή, μάλλον με τα σπαθιά μας! 


     Όταν ήδη έχει καταρρεύσει η Παιδεία και ολόκληρο το κράτος, ο στρατός, η δικαιοσύνη και ό,τι, τέλος πάντων, χαρακτηρίζει μια κοινωνία, η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι" χυμά στα "εμπόδια" κραδαίνοντας σπαθιά αντί "διαπραγματεύσεων" και υπενθυμίζοντας ότι η Ελλάδα κατοικείται από αρσενικούς και όχι χαυδοσκελωμένους προσκυνημένους πεσμένους στα τέσσερα!


     Σήμερα έγινε μία σφυγμομέτρηση ικανοτήτων των δύο υπό εξέταση νέων Εφιπποτοξοτών των οποίων η εξέταση θα γίνει μεθαύριο Σάββατο και στην οποία είστε όλοι προσκεκλημένοι και τα δύο Ελληνόπουλα, απλώς, επιβεβαίωσαν την εθνική καταγωγή τους όπως ακριβώς και όλα τα Μέλη της Ομάδος μας!


     Αν ενοχλείσθε από το τραγικό κατάντημα των γραικύλων, η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι" διαθέτει τους χαρακτήρες που μπορούν να γιάνουν την αηδία σας!


     Τώρα, που τα πυροβόλα αλώθηκαν και oι σημαίες υπεστάλησαν, οι "Έλληνες Κένταυροι" τιμούμε τη πολεμική Αρετή των Προγόνων μας και τεκμηριώνουμε την Ελληνική καταγωγή μας στο στίβο μάχης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.