Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΙΒΟΣ
ΚΑΤΑΡΡΙΧΗΤΙΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ


     Η πρωτοπόρος Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", μετά την εξαιρετική επιτυχία της προηγουμένης διοργανώσεως Τοξοβολίας σε καταρρίχηση Φαραγγιού (31η Ιανουαρίου 2016, Φαράγγι "Μέγα Ρέμα" Λαμίας) και την εξ αυτής πολύ σημαντικών εκπαιδευτικών συμπερασμάτων, πάντοτε σε συνεργασία με την "HELLAS CANYON" σχεδιάζει τη διοργάνωση μιας ακόμη μεγαλύτερης εκπαιδευτικής εξορμήσεως με χρονικό ορίζοντα τον ερχόμενο Μάιο και σε ημερομηνία που θα προσδιορισθεί σύντομα.


     Κατά τη νέα, υπό σχεδιασμό, εξόρμησή μας θα στηθεί καταρριχητικός στίβος μάχης, τον οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επαναλάβουν αρκετές φορές τοξεύοντας εν αιωρήσει, με στόχο την βελτίωση ισορροπιστικών δεξιοτήτων και αντιληπτικότητος ευσταθείας που κάθε άτομο χρειάζεται στη καθημερινότητά του.


     Στον, σχεδιαζόμενο, καταρριχητικό στίβο μάχης οι συμμετέχοντες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να τοξεύσουν πολλές φορές, υπό συνθήκες ..."αντιβαρύτητος" ώστε να αποκτήσουν μιαν ακόμη εντονότερη ενσυναίσθηση ισορροπίας και τοξευτικής δράσεως αιωρούμενοι πάνω από ένα μαγευτικό τοπίο.


     Η νέα μας εξόρμηση θα είναι μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον υψηλού κάλλους, χωρίς εμπλοκή με νερό (δε θα είναι δραστηριότητα Φαραγγιού) προσιτή σε όλους με δυνατότητα συμμετοχής σε κάθε ενδιαφερόμενο ακόμη και μη Μέλους της Ομάδος μας. Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.