Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΒΟΡΙΑΣ ΠΟΥ Τ'  ΑΡΝΑΚΙΑ ΠΑΓΩΝΕΙ...


     Μονοψήφιοι βαθμοί Κελσίου στην Αθήνα, σήμερα, και τα οικόσιτα τετράποδα "θερμόμετρα" μας ενημέρωσαν ...εγκαίρως το τι θα συναντούσαμε στο Ιππευτήριο όπου, φτάνοντας η θερμοκρασία ήταν ακόμη πιο ...μονοψήφια, ο άνεμος βόρειος και γύρω στα δέκα (τρελλά...) μποφόρ να ...λυγάνε δένδρα και να έχουν ήδη πετάξει καταγής τα εμπόδια, αλλά η Ομάδα ...παντός καιρού "Έλληνες Κένταυροι" στο...πολεμικό της καθήκον!


     Από τις δέκα το πρωί μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα συραγωγήσαμε, ιππεύσαμε, τρέξαμε και, κυρίως, ζεσταθήκαμε με τους τρόπους που μόνο εμείς ξέρουμε...


     υο-δυο" όχι μόνο στη μπανιέρα αλλά και ...εφίππως, με πολύ κέφι κι αδιαφορία για το καιρό που αδειάζει όχι μόνον Σταύλους αλλά και τη πολύβουη Αθήνα, έτσι για να μη νομίζει κανείς ότι η Ιππασία προορίζεται μόνον για τις καλοκαιριάτικες ημέρες. 


     Και, ανεξαρτήτως εάν ο βοριάς παγώνει τα αρνάκια, τα ...παιδάκια "ξέρει και να παίζει και να ζεσταίνει" (έτσι, για να θυμηθούμε και την Αττική σύνταξη...) με πολύ κέφι, πάντοτε, στην Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων". Διότι, "σ' ετούτα δω τα μάρμαρα η ...τεμπελιά δε πιάνει"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.