Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ, 6η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015


     Μπορεί την προηγούμενη ημέρα ο Ακάδημος να διηύθυνε την Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Αθήνα αλλά, την επόμενη ημέρα, έσπευσε ως καλός γνώστης του "Σχολείου Σιωπής" να υποστηρίξει την Προπόνηση του Παραρτήματος  Χαλκίδος της Ομάδος μας.


     Κατά γενική διαπίστωση τα Μέλη που ξεκίνησαν να συνασκούνται στο Παράρτημα της Χαλκίδος βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο έχοντας ήδη κατανοήσει το ειδικό πνεύμα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" για αφιέρωση στη προσπάθεια χωρίς καμία ανταγωνιστική ανησυχία.


     Οι ασκήσεις όπως εφαρμόζονται από τον υπεύθυνο του Παραρτήματος, Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη, Ιφικράτη εφαρμόζονται κατά τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο.


     Και ο Ιφικράτης δείχνει να αναπτύσσει ακόμη περισσότερο σε κάποια σημεία τις, ήδη καθιερωμένες,  εκπαιδευτικές ασκήσεις.


     Το φυσικό "σκηνικό" δίπλα στο τοπικό κάστρο αποδεικνύεται ιδανικό, ευνοώντας ακόμη και "σενάρια" μάχης τα οποία, ασφαλώς, ο πολυμήχανος Ιφικράτης επεξεργάζεται και σύντομα θα αναδείξει.


     Για άλλη μια φορά η πολύτιμη συμβολή του Ακάδημου στην άριστη λειτουργία των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αποδεικνύεται ανεκτίμητη!


     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" φαίνονται να αναπτύσσονται υπό τους καλύτερους οιωνούς και η τελευταία πρωτοβουλία του Ακάδημου δείχνει ότι πολύ σύντομα θα συνασκηθούμε με τους Αδελφούς Χαλκιδείς στις καταπράσινες παρυφές του Κάστρου της γείτονος πόλεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.