Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΟΡΕΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ
ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ

7η - 8η Ν0ΕΜΒΡΙΟΥ 2015


     Ενημερώνονται τα Μέλη της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (7-8/11/2015) θα λάβει χώρα ορεινή Προπονητική Διημερίδα με διανυκτέρευση, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα το οποίο ήδη έχει αποσταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Μελών μας.


     Θα υπάρξουν συνεχείς Προπονήσεις Τοξοβολίας και Σπαθασκίας, αλλά και αρκετές εκπαιδευτικές δραστηριότητες υπαίθρου, με τη μεσολάβηση μιας διανυκτερεύσεως σε κλειστό χώρο. Κατόπιν αυτού, στη Κοιλάδα μας αυτές τις δύο ημέρες δε θα διεξαχθούν μαθήματα και Προπονήσεις και θα πρέπει αυτά να προγραμματισθούν κατά τις μεσολαβούσες ημέρες μετά από έγκαιρη συνεννόηση με τον Αρχηγό της Ομάδος μας Αρπάλυκο (6972496303).




     Όπως, ήδη, σημειώνεται στο αναλυτικό Πρόγραμμα το οποίο ήδη προωθήθηκε στις ηλεκτρονικές ταχυδρομικές θυρίδες όλων των Μελών μας, καλό θα ήταν όλοι όσοι προτίθενται να λάβουν μέρος κατά την πρώτη ημέρα της διοργανώσεως στην οποία προβλέπεται και η διανυκτέρευση να είναι βέβαιοι ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας παραμονής σε κλειστό, μεν, χώρο αλλά με απολύτως στοιχειώδεις ανέσεις. Δηλώσεις συμμετοχής για τη πρώτη ημέρα απευθείας στον Αρχηγό της Ομάδος Αρπάλυκο (6972496303).



ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΟΣ:

     Όπως είναι γνωστό η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" είναι μία ανοικτή προς όλους κοινότητα ομοτέχνων επικεντρωμένων στις Έφιππες Πολεμικές Τέχνες και, ειδικώς, στην Έφιππη Τοξοβολία, λειτουργούσα με πλήρη διαφάνεια! Εάν στην αρχική μας ανάρτηση περιορίσαμε τους δυναμένους να μετάσχουν στη παρούσα διημερίδα μόνον στα Μέλη της Ομάδος μας ήταν ένεκεν απαιτήσεων διαβιώσεως και διανυκτερεύσεως. Ωστόσο με χαρά, ήδη, λάβαμε μηνύματα ενδιαφέροντος να παρακολουθήσουν την Ορεινή Διημερίδα μας και από άτομα εκτός Ομάδος μας, οπότε, με γνώμονα πάντοτε ότι μας είναι καλοδεχούμενοι όλοι οι Φίλοι που ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας, θα παρακαλούσαμε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην Ορεινή Διημερίδα μας να επικοινωνήσει εγκαίρως με τον Αρχηγό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Αρπάλυκο (6972496303) για άμεση συνεννόηση. Σημειωτέον ότι, όλες οι σχετικές με την Παραδοσιακή Τοξοβολία εκδηλώσεις μας (μαθήματα και Προπονήσεις, όπως και η παρούσα Ορεινή Διημερίδα) είναι πάντοτε δωρεάν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.


Διαρκής ενημέρωση: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.