Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

 ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟΙ 
ΩΣΕΙ Η ΠΕΥΚΗ ΕΝ ΚΡΗΜΝΩ


     Με τις σειρήνες του χαμού έτοιμες να ηχήσουν πάνω από την "αιμάσσουσα", μοντέρνα, Σύβαρη διακόπτοντας τη ραστώνη των νεο-συβαριτών που, αχαλίνωτοι, τσιμεντοποιούν ό,τι απέμεινε...


...και με το αμιαντοτσιμέντο να καταθάπτει ό,τι ελάχιστο φυσικό εξακολουθεί να ανθίσταται στην ηλιθιότητα των πολλών...


...με τις πισίνες στις ταράτσες του Κολωνακίου να κατακλύζονται από "κολυμβητές" που δεν έμαθαν ότι λίγο πιο κάτω υπάρχει μια θάλασσα και εκσφενδονίζουν από τα "ύψη" τους σακκούλες σκουπιδιών πάνω στα εναπομένοντα δέντρα...


...και αυτό το Σάββατο, 3η Οκτωβρίου 2015, οι "Έλληνες Κένταυροι", καιρού ευδοκούντος, θα παραγάγουμε Πολιτισμό, μέσα σε μια καταπράσινη φύση που επιμένει να επιβιώνει στο κέντρο της αμαρτωλής Αθήνας.


    Θα θέλαμε τα βέλη μας να "έπιαναν τόπο" πάνω στους ενόχους αυτής της τερατώδους καταστροφής ενός, άλλοτε, λαμπρού τοπίου, όμως και σε μια τέτοια περίπτωση το κακό που έγινε δε θα μπορούσε να αναστραφεί, γι αυτό θα περιορισθούμε να τα κατευθύνουμε, για μιαν ακόμη φορά, στον ...υπομονητικό στόχο του προπονητικού πεδίου μας.


     Με τα ακραία φαινόμενα, όχι απλώς της κοινωνικής μας "επικαιρότητος" αλλά και του καιρού του προηγουμένου Σαββάτου, αναγκασθήκαμε να ακυρώσουμε την προηγούμενη Προπόνησή μας της οποίας, όμως, το περιεχόμενο θα εκτελεσθεί αυτό το Σάββατο και θα είναι εκείνο για το οποίο, ήδη, από την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε προϊδεάσει: "Αιωρούμενοι ωσεί ...η πεύκη εν κρημνώ, αλλά με την αυτοπεποίθηση της ισορροπίας και επί κρημνώδους εδάφους, θα ασκηθούμε στο ...ρυθμό που παράγει η τόξευση μεταφέροντας τη θετική δόνηση της χορδής στη ψυχή και γαληνεύοντας το νου ώστε να πολλαπλασιάσει τη θετική του απόδοση".


     Eπαναλαμβάνουμε τη προτροπή μας να είστε όλοι παρόντες και να μη χάσετε αυτή την Προπόνηση. Για να μη γίνουμε κι εμείς συνένοχοι ούτε στην αιμάσσουσα "επικαιρότητα", ούτε στις πράξεις και παραλείψεις των νεο-συβαριτών και αυτό το Σάββατο, με την αμφίεση της Ομάδος μας και τον οπλισμό μας ανά χείρας, στη Γραμμή Βολής, θα αντλήσουμε φυσικό αλλά και ηθικό "οξυγόνο" ώστε να παραμείνουμε, ελάχιστοι, ορθοτομούντες παραγωγοί Πολιτισμού  εν μέσω, πλείστων, ...λωβοτομημένων ερασιθάνατων "τα λοίσθια" ...πνεόντων! 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.