Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

"ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ"
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ


     Με τη μεθοδικότητα που διακρίνει όλες τις κινήσεις της αλλά και με την εργατικότητα του Αρχηγού της, η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" προετοιμάζεται για την επίσημη, πρώτη, προβολή του ντοκιμαντέρ "ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ" της Ελένης Βλάσση, στο οποίο συμμετέσχε καθοριστικά. 


     Στο πλαίσιο αυτής της, πανηγυρικής, πρώτης προβολής θα λειτουργήσει παράλληλη έκθεση με τα πλουσιότατα σκηνικά και κοστούμια του ντοκιμαντέρ τα οποία κατεσκεύασε ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Αρπάλυκος, υπό τη καθοδήγηση και επίβλεψη του επιστημονικού συμβούλου της παραγωγής.


     Ήδη, από σήμερα, στην "Αίθουσα Τιμής" των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" εναπετέθη το πλαίσιο με τη ζώνη και την αγκράφα την οποία έφερε στο ντοκιμαντέρ ο πρωταγωνιστής Γιάννης Δρίτσας υποδυόμενος τον Αλέξανδρο και αυτό είναι ένα ακόμη έκθεμα το οποίο θα εκτεθεί στον εκθεσιακό χώρο που θα οργανωθεί στην ιστορική αίθουσα της Παλαιάς Βουλής κατά την επίσημη προβολή. 



     Σε επικοινωνία μας με τη κ. Ελένη Βλάσση, η οποία βρίσκεται στη Κρήτη για τα γυρίσματα ενός νέου ντοκιμαντέρ, μας ενημέρωσε ότι επιστρέφει στην Αθήνα περί το μέσο του Οκτωβρίου ώστε να "σχεδιάσουμε" από κοινού τα της πρώτης προβολής την οποία αναμένουν πολλοί, κρίνοντας από τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που λαβαίνουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.