Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΛΗΞΗ ΤΗΣ Ζ' ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


     Μπορεί οι δραστηριότητες των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" να συνεχίζονται αδιάκοπα όλο τον χρόνο, όμως τυπικά, η Ζ' Προπονητική Περίοδος που άρχισε τη 1η Σεπτεμβρίου 2014 λήγει με την ομαδική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας το ερχόμενο Σάββατο 27η Ιουνίου 2015.


     Στοχεύοντας πάντοτε στην πρόοδο των Μελών μας, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά από την έναρξη της λειτουργίας των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", η λήξη μιας Προπονητικής Περιόδου σημαίνει ότι ενώ οι ομαδικές Προπονήσεις Παραδοσιακής Τοξοβολίας διακόπτονται για το καλοκαίρι, θα συνεχίζονται κανονικώς τα μαθήματα Ιππασίας και Έφιππης Τοξοβολίας για όλα τα Μέλη μας και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προγραμματίζουν τα μαθήματά τους απευθείας με τον Αρχηγό της Ομάδος μας Αρπάλυκο στο τηλέφωνο 6972496303.


     Η καταληκτική ομαδική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας γι αυτή τη περίοδο, όπως ήδη έχουν ενημερωθεί αναλυτικώς με ατομικά ηλεκτρονικά μηνύματα όλα τα Μέλη μας, δεν θα διεξαχθεί στη (νέα) Κοιλάδα μας, αλλά στο κέντρο των Αθηνών, σε μία ιδανική, φυσική και σκιαζόμενη τοποθεσία, αμέσως δε κατόπιν θα ακολουθήσει (για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει) "γύρισμα" σκηνών του ιστορικού ντοκιμαντέρ που προορίζεται για το "Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεραπέτρας 2015" υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Πανεπιστημίου Κρήτης. Περισσότερες πληροφορίες στο 6972496303.


     Παραλλήλως, συνεχίζονται οι οργανωτικές εργασίες του Σεμιναρίου με τον Τουρανό Σαμάνου Hakan Haslaman : "ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝΟΥ" για το οποίο, λόγω του ήδη μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην άριστη διοργάνωση. 
     

     Το Δ.Σ. της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" και ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Αρπάλυκος, ευχόμαστε ένα "Καλό καλοκαίρι!" σε όλα τα Μέλη μας, βέβαιοι όντες ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένα από τα καλύτερα και για την Ομάδα μας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.