Σάββατο 30 Μαΐου 2015


ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ...ΚΡΙΘΗΣΟΝΤΑΙ


     Με την ιδιαίτερη προπονητική προετοιμασία των Μελών μας που θα μετάσχουν στους προσεχείς Διεθνείς Αγώνες του San Marino ξεκίνησε και η σημερινή προπονητική μας ημερίδα.


     Το κυρίως "σώμα" της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" πήρε τη "σκυτάλη" με τη καθιερωμένη και απαρέγκλιτη προθέρμανση.


     Η μαζική προσέλευση και πάλι έθεσε το πρόβλημα του ομαδικού μας "Lebensraum" αλλά η γεωμετρημένη, πια, αντίληψη του Αρχηγού μας ο οποίος, σήμερα, ήταν και Αρχηγός Βολής, έλυσε κάθε πρόβλημα.


     Η σημερινή ομαδική μας Προπόνηση είχε ως αντικείμενο την τόξευση και κριτική όλων προς όλους. Τα κριτικά σχόλια υπήρξαν "οδηγός" για την επανάληψη υπό βελτίωση των τοξεύσεων και ο προσεκτικός παρατηρητής διεπίστωσε, πράγματι, αυτή την αισθητή βελτίωση της ευστοχίας όλων στη τελευταία βολή.


     Ιδιαίτερη πρόοδο παρατηρήσαμε σήμερα και στα μαθήματα Ιππικής και Έφιππης Τοξοβολίας τα οποία διεξήχθησαν υπό τη διδασκαλία της Εκπαιδευτρίας μας Χαράς Πολυζοπούλου.


     Οι μαθητές και μαθήτριές της δείχνουν ότι προοδεύουν αλματωδώς με πλήρη αυτοσυγκέντρωση, σιωπή και αυτοπειθαρχία αγγίζοντας ήδη από τα πρώτα τους μαθήματα ένα υψηλό επίπεδο μαθητών με αυξημένες προσδοκίες επιτυχίας.


     εί θεός γεωμετρεί" τιτλοφορούσαμε μία προηγούμενη ανάρτηση και, πράγματι, η "γεωμετρία" της αυτοπειθαρχίας όταν δε ...τετραγωνίζει τον κύκλο, σίγουρα, ...κυκλώνει το τετράγωνο!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.