Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ     Στα ελάχιστα διαλείμματα των επαγγελματικών υποχρεώσεών του ο ηθοποιός, "ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" και συνιδρυτικό Μέλος της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ"  Γιάννης Δρίτσας, βρίσκει χρόνο να προπονείται μαζύ μας αλλά και να μιλά για την Έφιππη Τοξοβολία. 


     Πατέρας ο ίδιος δύο μικρών παιδιών με εξαιρετικό ταλέντο στη Τοξοβολία, δε θα μπορούσε να μην απαντήσει στις ερωτήσεις ενός portal για παιδιά και να τι είπε σχετικά με τη Πολεμική Τέχνη μας:

– Μάθαμε και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε ότι είστε συνιδρυτής και Μόνιμο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρίας! Τι ακριβώς άθλημα είναι αυτό; Απευθύνεται και σε μικρά παιδιά; Πώς ασχοληθήκατε εσείς με αυτό το σπορ;

"Η έφιππη τοξοβολία είναι ένα άθλημα που γυμνάζει και ψυχαγωγεί τον αθλούμενο! είναι η τόξευση πάνω στη ράχη του αλόγου! Μια αγαστή συνεργασία με άλλον ένα ζωντανό οργανισμό….όπου η λειτουργιά του τόξου, προκειμένου να βρει το στόχο χρειάζεται την απόλυτη συνεργασία αναβάτη και ίππου! Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.