Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΤΗΜΑΤΑ...

...ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ


     Παρά την εκπαιδευτική και άλλη δραστηριότητα της Ομάδος στο Ιππικό μας Κέντρο "ΑΡΤΕΜΙΣ" άρχισε η συντήρηση και η προετοιμασία προς έκθεση μιας συλλογής ιστορικών ελασμάτων ξιφασκίας τα οποία εμφανίζουν τη σχεδιαστική άποψη του τέλους του 19ου αιώνος και αρχών του 20ού.


     Προερχόμενα από μία, επίσης, ιστορική Αίθουσα Όπλων της Ιταλίας, τα ελάσματα αυτά, σύντομα θα αποτελέσουν εκθέματα της μουσειακής συλλογής μας με την φροντίδα του Αρχηγού της Ομάδος μας.


     Eν τω μεταξύ, στο σπίτι του Αρχηγού μας σήμερα χαρήκαμε τα νέα του χειροποίητα δημιουργήματα εμπνευσμένα από τη μαγυάρικη "καταγωγή" των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ". Εν όψει των προετοιμασιών για τη βιωματική εκπαιδευτική διημερίδα στον Αγ. Σωζόμενο της Κύπρου που πλησιάζει, ο Αρπάλυκος αποδεικνύει ολοένα και περισσότερο ότι έχει "χρυσά χέρια"!


     Καλοβρασμένος πατσάς με μπούκοβο και δυνατό ρακόμελο με άφθονα μπαχαρικά, όλα από τα χέρια του πολυτάλαντου Αρχηγού με αρκετή εργασία συντηρήσεως μετάλλων, κάτω από ένα εορταστικό δένδρο στολισμένο με ουρές βελών από τις Προπονήσεις του Αρχηγού (!) θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τη καλύτερη εφιπποτοξοτική γιορτινή ατμόσφαιρα που θα περιμέναμε.


     Κι ενώ "μέσα" πάμε άριστα, "έξω" η ατμόσφαιρα βρωμάει μπαρούτι και βία! Για άλλη μια φορά η Πλατωνική "Πολιτεία" δείχνει να είναι πολύ καλύτερη εγγύηση της ανθρώπινης ευτυχίας από την αστική δημοκρατία! Ας πρόσεχαν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.