Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 
ΤΗΣ 
ΦΛΩΡΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


     Στο βιβλιοπωλείο "Παπασωτηρίου" στο "Mall Αμαρουσίου" παρουσιάσθηκε σήμερα σε πλήθος κοινού το νέο βιβλίο της Εταίρου της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" Φλώρας Γ. Παπαδοπούλου με τίτλο "ΩΜΟΦΑΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ" των εκδόσεων "ΔΙΟΠΤΡΑ".



      Η Φλώρα Γ. Παπαδοπούλου η οποία εκ γενετής διατρέφεται κατ΄αποκλειστικότητα με χορτοφαγικές επιλογές αφού οργανικώς ουδέποτε δοκίμασε ζωϊκές τροφές, είναι η πρώτη η οποία εισήγαγε την υγιεινή χορτο-ωμοφαγική διατροφή στην Ελλάδα. Και, έχοντας μαθητεύσει σε κορυφαίο Σχολείο χορτοφαγικής ωμοφαγίας στο εξωτερικό απέκτησε και την ειδικότητα της "Σεφ" χορτοφαγικής ωμοφαγίας την οποία διαδίδει προ χρόνων στην Ελλάδα, με ειδικά σεμινάρια, εκδόσεις και παρουσιάσεις.




      Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο "ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ ΩΜΟΦΑΓΙΑ", σε ελληνόγλωσση και αγγλόγλωσση έκδοση, υπήρξε το πρώτο του είδους στην Ελλάδα και ήδη έχει εξαντληθεί!



      Το νέο της βιβλίο με τίτλο "ΩΜΟΦΑΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ" κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες από τις εκδόσεις "ΔΙΟΠΤΡΑ" , σε ένα εξαιρετικό εκδοτικό αποτέλεσμα με φωτογραφίες του γιού της συγγραφέως, καλλιτέχνη φωτογράφου,  Στέργιου Χ. Ντίκου, ο οποίος μοιράζεται τις καλύτερες κριτικές μαζύ με τη μητέρα του και, ασφαλώς, τον εκδοτικό Οίκο ο οποίος, ως ένας από τους κορυφαίους της χώρας εξέπληξε ακόμη μία φορά για το άρτιο εκδοτικό του, αποτέλεσμα!  


     Σήμερα το φιλόξενο βιβλιοπωλείο του "Παπασωτηρίου" δέχθηκε τις επισκέψεις ενός πολύ ιδιαίτερου Κοινού με εμφανές ενδιαφέρον για την πραγματική φυσική, υγιεινή, χορτοφαγική ωμοφαγία που θέλησε να γνωρίσει από κοντά την "Πρέσβειρα" μιας ξεχωριστής διατροφικής επιλογής.  


     Έτσι, πολλοί απαιτητικοί καλο... και υγιεινο-φαγάδεςείχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με μια πολύ ιδιαίτερη συγγραφέα και "Σεφ" μιας εντελώς ξεχωριστής "κουζίνας" και η Φλώρα Γ. Παπαδοπούλου να υπογράψει βιβλία της στους αγαπημένους της επισκέπτες προσφέροντάς τους μοναδικά γλυκίσματα με πολύ ιδιαίτερες γεύσεις από ξηρούς καρπούς και φυσικά γλυκαντικά (χωρίς, ασφαλώς, ζάχαρη!) που η ίδια είχε προετοιμάσει για την ημέρα!


Περισσότερα: http://omofagia.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.