Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΤΟΞΑ


     Προκειμένου να καλύψει τις εσωτερικές ανάγκες της, η Κυπριακή Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" έχει προχωρήσει σε μία επιτυχημένη κατασκευή χειροποίητων Τόξων με φυσικά υλικά και μεθόδους.


     Με δικές τους έρευνες και κατασκευαστικές διαδικασίες τα Στελέχη της Κυπριακής Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" δημιουργούν το τοπικό τοξευτικό "οπλοστάσιο" ανακαλύπτοντας "μονοπάτια" που φέρνουν πίσω στο παρελθόν της αρχέγονης δίψας για επιβίωση του Ανθρώπου.



     Εντυπωσιακά φινιρίσματα και εξαιρετικά αποτελέσματα από τις τοξευτικές δοκιμές δείχνουν ότι η δουλειά των Κυπρίων Αδελφών μας δικαιώνεται και όσες δυσκολίες παρενεβλήθησαν στη λειτουργία της εκεί Σχολής μας με καλή διάθεση και χαμόγελο ξεπερνιούνται μία προς μία!


     Έτσι με ..."εργασία χειρός", τα νεαρά Μέλη της εκεί Σχολής μας θα μπορούν να μυούνται με χαρά στο "δρόμο" της Τοξοβολίας και τα Στελέχη της να απολαμβάνουν τη δικαίωση των ικανοτήτων τους.


     Η κατασκευή χειροποίητων Τόξων από τα Στελέχη της Κυπριακής Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αναγορεύει την Κύπρο σε έναν τομέα ο οποίος θεωρείται από τους σημαντικότερους παγκοσμίως αφού το Τόξο στήριξε, όπως κι ο Ίππος, τον ίδιο τον ανθρώπινο Πολιτισμό επιτρέποντας στον Άνθρωπο να επιβιώσει εν μέσω αντίξοων συνθηκών. Και οι Κύπριοι, για άλλη μια φορά αναδεικνύονται σε ικανούς "εργάτες" Πολιτισμού δίνοντάς μα τη χαρά των εξαιρετικών δημιουργημάτων τους!



Βλ.: εδώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.