Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Προετοιμαζόμασταν 9 μήνες για να τρέξουμε, 
αλλά οι διοργανωτές θεώρησαν ότι θα... δημιουργούσαμε "πρόβλημα", τονίζει ο Σίμος Παλτσανιτίδης

     Σε κλίμα έντονου κοινωνικού ρατσισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα ο "32ος Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας" του οποίου οι διοργανωτές απέκλεισαν τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία με το αιτιολογικό ότι θα παρεμπόδιζαν τους υπόλοιπους δρομείς!


Κώστας Παναγόπουλος πρόεδρος Σ.Ε.Γ.Α.Σ.


Γιάννης Σταματόπουλος πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

     Ποιοι οι βασικοί ένοχοι της ρατσιστικής συμπεριφοράς, οι εξής δύο: ο πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννης Σταματόπουλος.


Εδώ "τρέχει" η B.M.W. με τη Mercedes!
Σπύρος Φιλίππας (Πρόεδρος στην BMW Hellas - αριστερά) 
και Ιωάννης Καλλίγερος (Πρόεδρος στην Mercedes Benz Hellas)

     Ο πρόεδρος των Ολυμπιονικών με αναπηρία Σίμος Παλτσανιτίδης που έχει λάβει μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις προέβη σε μία δημόσια καταγγελία της ρατσιστικής αντιμετωπίσεώς του και των αναπήρων συναθλητών του κατά των διοργανωτών του σημερινού Μαραθωνίου …ρατσισμού! Eπιπλέον ο Σίμος Παλτσανιτίδης απεδοκίμασε τους πολιτικούς οι οποίοι για λόγους ψηφοθηρίας σπεύδουν να φωτογραφηθούν με αναπήρους και τους κάλεσε να μη το ξανατολμήσουν! Οι δηλώσεις του προέδρου των Ολυμπιονικών με αναπηρία βρίσκονται εδώ.


Eδώ "τρέχουν" οι σινιέ celebrities για να ρίξουν ...κιλά 
και να βγάλουν selfies!

H ...dream team ηθοποιών και τηλεπαρουσιαστών!

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, 
όλοι κοπτόμενοι κατά του ...ρατσισμού!


Και το ...απαραίτητο εμπόριο της "αθλήσεως"
με τις μαζορέτες και τα ταρατατζούμ 
αλλά με τους αναπήρους Αθλητές 
ρατσιστικά διωγμένους!

     Με πρωταγωνιστές της "φιέστας" του ρατσιστικού ..."Μαραθωνίου" ένα τσούρμο ...celebrities, μια αγέλη δήθεν "επωνύμων", έναν εσμό ...μοδάτων ποζεράδων και με την παράλληλη απαγόρευση συμμετοχής εννέα αναπήρων λαμπρών αθλητών, ο  ελλαδικός «α(θ)λητισμός» για μια ακόμη φορά προκαλεί ΑΗΔΙΑ και θυμίζει την περίπτωση του ολυμπιονίκη Τζέσε Όουενς ο οποίος επιστρέφοντας από τη Ναζιστική Γερμανία στη χώρα του, τις Η.Π.Α. δήλωσε ότι δεν αντιμετώπισε ρατσισμό στη Χιτλερική Γερμανία αλλά στις Η.Π.Α. όπου δεν του επιτρέπουν να ανεβαίνει στο λεωφορείο από την ίδια πόρτα όπως και οι λευκοί, όπως επίσης δεν του επιτρέπουν να κάθεται στις ίδιες θέσεις με τους λευκούς! Το πλήρες ιστορικό του Τζέσε Όουενς του οποίου την ιστορία έχουν παραχαράξει οι τοκογλύφοι της Ιστορίας βρίσκεται εδώ

     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" στιγματίζει τη ρατσιστική συμπεριφορά του "Υπουργείου Παιδείας" του "κράτους"-Παπούλια και θεωρεί ότι τόσο ο ρατσιστής "Υπουργός"  όσο και οι συνυπεύθυνοι ρατσιστές υφιστάμενοί του πρέπει αμέσως να ξεκουμπιστούν από τις θέσεις τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.