Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΡΟΟΔΟΣ 
ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"


     Mε ενθουσιασμό η Αρχηγός της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" της Κύπρου, Αναστασία Φ. Φωτίου αναπτύσσει τον Σταύλο και την Ομάδα της και για άλλη μια φορά τα "παιδικά χέρια" αποδεικνύονται ισότιμα "άξια" με εκείνα των ...μεγάλων!


     Πολλά νέα χαρούμενα παιδιά στη Κύπρο, μυήθηκαν στη Παραδοσιακή Τοξοβολία από τη μικρή Αναστασία η οποία, υπό την επίβλεψη του Πατέρα της, το τελευταίο Σάββατο διεξήγαγε μία λαμπρή ομαδική Προπόνηση στη νέα εγκατάστασή της.


     Με εξατομικευμένη προσοχή στο κάθε ένα από τους μικρούς μαθητές της η Αναστασία μετέφερε τα οφέλη του "τοξεύειν" στα παιδιά των οποίων οι Γονείς τα εμπιστεύθηκαν στα πλέον κατάλληλα "χέρια".


     Το φωτογραφικό υλικό από αυτή τη τελευταία Προπόνηση του Σαββάτου 18ης Οκτωβρίου, πιστώνει την Αναστασία με εκπαιδευτική συνέπεια αλλά και σοβαρότητα αντάξια των υψηλών απαιτήσεων των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Εκείνο το οποίο, όμως, αποτελεί ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ (!), από τη Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Κύπρου είναι η τόλμη της Αναστασίας και του Πατέρα της να προχωρήσουν στη ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΞΩΝ (!) ώστε να καλύψουν τις ανάγκες της Σχολής του σε βασικό εκπαιδευτικό υλικό ξεπερνώντας τις απαιτήσεις του κόστους του! Έτσι, με ιδιοκατασκεύαστα Τόξα, οι Κύπριοι μαθητές προπονήθηκαν με επιτυχία αυτό το Σάββατο και δε μπορούμε παρά να υποκλιθούμε στη τόλμη αλλά και στο αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας της Αρχηγού της Κυπριακής Σχολής και του Πατέρα της τους οποίους συγχαίρουμε και θεωρούμε ως παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνον των Εφιπποτοξοτών αλλά και όλων των Ελλήνων προς υιοθέτηση δυναμικής στάσεως ζωής κόντρα σε κάθε εμπόδιο!


     Στα χέρια των Κυπρίων μαθητών τα ιδιοκατασκεύαστα Τόξα της Κυπριακής σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ λειτούργησαν άριστα και αυτό το σημαντικό εγχείρημα της Αναστασίας και του Πατέρα της, που αποτελούν και "σκαπανείς" της Παραδοσιακής Τοξοβολίας στη Κύπρο, θα παρουσιασθεί εκτενώς σε προσεχή μας ανάρτηση λόγω της σημαντικότητός του όχι μόνον για την Κυπριακή αλλά και για την παγκόσμια Τοξοβολία! 


     Οι Κύπριοι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Αναστασίας μπορούν να επικοινωνούν απ΄ ευθείας μαζύ της: ANAΣΤΑΣΙΑ Φ. ΦΩΤΙΟΥ, τηλ. 00357 99472457, photisirene@gmail.com . Περισσότερα εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.