Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

KURULTAJ 2014


     Εντυπωσιακός και φέτος ο μεγάλος εορτασμός των Τουρανικών λαών "Kurultaj" που κάθε χρόνο οργανώνεται στην Ουγγαρία, στη πόλη Bugac της επαρχίας Bács-Kiskun  με εκδηλώσεις, παραδοσιακών, εφίππων μαχητικών επιδείξεων. 


     Περί του "Kurultaj" και της ιδιαίτερης σημασίας του έχουμε, εκτενώς, αναφερθεί σε προηγούμενο δημοσίευμά μας τονίζοντας, προφητικώς, ότι αποτελεί απαρχή σημαντικών συμμαχιών στον ευρασιατικό χώρο.



     Έτσι, φέτος στο "Kurultaj 2014" (8-10 Αυγούστου) έγινε θερμά υποδεκτός από όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως εθνικότητος, ο Πρόεδρος του Ουγγρικού Πατριωτικού Κινήματος "Jobbik"  το οποίο εκπροσωπεί στο Ουγγρικό Κοινοβούλιο το 20,54% του Ουγγρικού λαού!


     Ο Gábor Vona, λοιπόν, υπήρξε η δεσπόζουσα φυσιογνωμία σ'  αυτό τον παντουρανικό εορτασμό, πλάι στον διοργανωτή  Zsolt András Biró, δίνοντας, πλέον, ξεκάθαρο το "στίγμα" προσανατολισμού της πατριωτικής Ουγγαρίας!


     Κι ενώ οι εγχώριοι, πανύβλακες, "ΣΤΟΚΟΙ" υποθάλπουν και αβαντάρουν εχθρικές συσπειρώσεις στέλνοντας ακόμη και τους φίλους μας στην "αγκαλιά" των εχθρών μας, κάποιοι ιθαγενείς γιορτάζουν την ...αυγουστιάτικη πανσέληνο με φούξια δίχαλα στα απανταχού ρακάδικα, αγνοώντας το πόσο "ξυνή" θα τους προκύψει αυτή η πανσέληνος που μεταμορφώνεται ραγδαία σε ...ημισέληνο! 


     Το ταμπούρλο του Σαμάνου κροταλίζει εκστατικά και όσοι το ακούμε καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα το τι σημαίνει... Ευτυχώς, στη σημερινοί Ελλάδα δεν είμαστε όλοι κρετίνοι ως ..."ΣΤΟΚΟΙ" και κάποιοι επιμένουμε να ακούμε, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει!  Και να φανταστεί κανείς ότι ελάχιστες μέρες πριν, με ημερομηνία 30ή Ιουλίου 2014, υπάρχει σχετική ανάρτησή μας ("ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ") με αφορμή τη βλακώδη "ρητορική" της φυλλάδας των ιθαγενών κρετίνων, προμαντεύοντας την (ν)τροπή των διεθνών "πραγμάτων" για τη χώρα μας εξ αιτίας της ανοησίας των "ΣΤΟΚΩΝ"!


     Μόνη διαφορά με τους "ΣΤΟΚΟΥΣ" που ευχήθηκαν "Καληνύχτα Ελλάδα!" και ...άλλαξαν πλευρό, εμείς επιμένουμε να καλημερίζουμε την ανατολή του φωτοδότη Ήλιου, ό,τι κι αν αυτός ...σημαίνει!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.