Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ



     Ένας, περίπου μήνας μεσολαβεί μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου που ξαναρχίζουν οι ομαδικές εβδομαδιαίες Προπονήσεις Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο Ιππικό Κέντρο «ΑΡΤΕΜΙΣ» των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ»  Στο διάστημα που μας απομένει, υπενθυμίζουμε στα Μέλη μας: 



     1. Όλοι όσοι προσέρχονται στις Προπονήσεις θα πρέπει να έχουν φροντίσει (σε συνεννόηση με τον Αρχηγό της Ομάδος) να κατέχουν Δελτίο Ταυτότητος Μέλους της Ομάδος, διαφορετικά δε θα μπορούν να προπονούνται στον προπονητικό χώρο.



     2. Να προετοιμάσουν τις προβλεπόμενες αμφιέσεις της Ομάδος διότι χωρίς αυτές δε θα μπορούν να γίνονται δεκτά στις Προπονήσεις. Στη περίπτωση που κάποιος αδυνατεί να ανταποκριθεί σε αυτή την υποχρέωση παρακαλείται να το δηλώσει, εμπιστευτικά, στον Αρχηγό της Ομάδος, ώστε εγκαίρως να υπάρξει λύση. Ως Ομάδα-Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας υποχρεούμεθα στις Προπονήσεις και στους Αγώνες να εμφανιζόμαστε με την αμφίεση και τα εμβλήματα της Ομάδος μας.



     3. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να επιθεωρηθεί ο εξοπλισμός και, κυρίως, το Τόξο και τα βέλη. Ο Αρχηγός της Ομάδος μπορεί να τους φέρει σε επαφή κάθε ενδιαφερόμενο με τον αρμόδιο για την κατασκευή και επισκευή των βελών ώστε κάθε ατομική φαρέτρα να διαθέτει τουλάχιστον έξι βέλη για την επόμενη Προπονητική Περίοδο.



     4. Όλες οι χορδές Τόξων χρειάζονται κέρωμα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε! Τον τρόπο του κερώματος θα τον δείτε στο ειδικό PDF υπό τον τίτλο «Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΞΟΥ» (παρ. 9) το οποίο στέλνεται μαζύ με τις «Σημειώσεις Τοξοβολίας» και τα λοιπά PDF σε κάθε νεοεισερχόμενο Μέλος.



     5. Όλα τα δερμάτινα παρελκόμενα θα πρέπει επίσης να επιθεωρηθούν και να συντηρηθούν, όπου αυτό χρειάζεται.



     6. Μικρά χειροποίητα αριστουργήματα φτιάχνουν κατόπιν παραγγελίας και ο Αρχηγός της Ομάδος και ο Εκπαιδευτής (υπό επίβλεψη) Γεώργιος. Έτσι, αντί να παραγγείλετε μία φαρέτρα ή οποιοδήποτε άλλο παρελκόμενο Παραδοσιακής Τοξοβολίας σε έναν αμφίβολης εκτελέσεως ξένο Οίκο επιβαρυνόμενοι με έξοδα αποστολής, μπορείτε να παραγγείλετε στους δύο προαναφερθέντες ο,τιδήποτε χρειάζεστε πολύ φθηνότερα και πάντα υπεύθυνα κατασκευασμένο.



     Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο Ιππικό Κέντρο «ΑΡΤΕΜΙΣ» για την πρώτη ομαδική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας της νέας (7ης) προπονητικής Περιόδου! Και μη ξεχνάτε: χωρίς καμία διακοπή και πάντοτε κατόπιν συνεννοήσεως με την Εκπαιδεύτριά μας Χαρά Πολυζοπούλου (τ. 6976345555) θα διεξάγονται καθημερινώς, καθ΄ όλο το καλοκαίρι, τα μαθήματα Ιππασίας και Έφιππης Τοξοβολίας στο Ιππικό Κέντρο «ΑΡΤΕΜΙΣ» των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.