Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


     Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" αυτή τη χρονιά δε προλαβαίνει να δέχεται προσκλήσεις για διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας και παρά το ότι δεν έχει την οικονομική βοήθεια κανενός φορέως για την αντιμετώπιση των υψηλών εξόδων συμμετοχής στους Αγώνες που προσκαλείται, τα ίδια της τα Μέλη από το υστέρημά τους ανταποκρίνονται στους πλέον σημαντικούς εξ αυτών, εκπροσωπώντας την Ελλάδα!
     Mέχρι στιγμής οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" πρόκειται να μετάσχουν τριών παγκοσμίων Αγώνων Έφιππης Τοξοβολίας ("κλικ" στα παραπάνω εικονίδια) εκπροσωπούμενοι από τον Αρχηγό της Ομάδος Δημήτριο Π. Χρήστου  (Αρπάλυκο), την Υπαρχηγό της Ομάδος Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου και τον Εφιπποτοξότη Γεώργιο Τροβά.

Δημήτριος Π. Χρήστου (Αρπάλυκος)
[Λαμβάνει μέρος στους Αγώνες "KHOW 2014" και "HUNOCHA 2014"]Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου
[Λαμβάνει μέρος στους Αγώνες "GRUNWALD 2014" και "HUNOCHA 2014"]Γεώργιος Τροβάς
[Λαμβάνει μέρος στους Αγώνες "GRUNWALD 2014", "KHOW 2014" και "HUNOCHA 2014"]


     Η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", μετέχουσα αγωνιστικών διοργανώσεων παγκοσμίου κύρους,  εκπροσωπεί διεθνώς την Ελλάδα στην Έφιππη Τοξοβολία και Παραδοσιακή Τοξοβολία θεωρώντας ότι η συμμετοχή των Μελών της σε παρόμοιες διοργανώσεις αποτελεί το εκπαιδευτικό "επιστέγασμα" των ικανοτήτων τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.