Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΜΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ



     Η ανάληψη της αρχηγίας βολής από τον Ακάδημο ήταν βέβαιο ότι θα σήμαινε την πρόταξη της σκέψεως επί της πράξεως με ένα δεδομένο αποτέλεσμα:



     Kάτω από ένα καταιγιδοφόρο στερέωμα, αυτή η Προπόνηση ήταν αρκετά μεγάλη σε διάρκεια αλλά και σε διδάγματα διότι μπορεί, για λόγους ανεξαρτήτως της θελήσεώς μας, να μην περιείχε το προβλεπόμενο ασκησιολόγιο αλλά εξελίχθηκε σε μία πολύ ωφέλιμη εμπειρία για όσους συμμετείχαν.


     Η σχολαστική επεξηγηματικότητα του Ακάδημου ως Αρχηγού Βολής έδειξε να επαναφέρει την Ομάδα στην τοξευτική "ευθεία" η οποία, είναι φυσικό, να "ξεθωριάζει" από καιρού εις καιρό.


     Αυτή η ...ακαδημική επεξηγηματικότητα συνετέλεσε εξ αρχής στην επίτευξη πνεύματος κατανοήσεως και συνεργασίας κι έδειξε στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" ο πνευματικός σύνδεσμος κρατά την συνοχή της Ομάδος ενώ, εκείνος που δεν τον κατανοεί δεν μπορεί να λειτουργήσει μέσα σ'  αυτήν!


     Οι εκτελεσθείσες ασκήσεις δεν ήσαν ιδιαιτέρως "εύπεπτες" αλλά, τελικώς, έδειξαν ότι ήσαν απαραίτητες για την επανεύρεση της "ευκαμψίας νοός" δια του υγιώς ευκάμπτου σώματος...


     Σε αυτό συνέβαλε και η επί μέρους συμμετοχή ως Αρχηγού Βολής και του Αρχηγού της Ομάδος, Αρπάλυκου, σε μία αρμονική συνεργασία με τον Ακάδημο επ΄ αγαθώ των Συνασκουμένων.


     Παρά το βαρυφορτωμένο στερέωμα, τον βόρειο άνεμο και την αρκετά χαμηλή θερμοκρασία στον Υμηττό, ακόμη μια Προπόνηση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" διεκπεραιώθηκε με τα καλύτερα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν


     Στο Ιππευτήριο, τα μαθήματα συμπληρώνουν πάντα την καθημερινότητα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" κατά τον καλύτερο τρόπο, με τους προχωρημένους να ...προχωρούν ακόμη περισσότερο και να υποδεχόμαστε συνεχώς νέα Μέλη!


     Η μικρή μας Μύρινα εξελίσσεται σε μία εξαιρετική Αμαζόνα βελτιώνοντας καθημερινώς τις ιππικές της ικανότητες και όχι μόνον... Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες της από την τελευταία της Προπόνηση στην Έφιππη Τοξοβολία, εξελίσσεται και σε μία άριστη Εφιπποτοξότρια! 


     Η Άνοιξη "φτάνει" με τα υπέροχα χρώματα και τις μυρωδιές της αφήνοντάς μας τις καλύτερες αναμνήσεις μετά από κάθε προπονητική "εξόρμησή" μας σε μια Φύση που εδώ και χρόνια αποτελεί κοιτίδα της εφιπποτοξοτικής δραστηριότητός μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.