Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

"ΕΠΙΚΑ"
ΚΑΙ ΟΧΙ, ΑΠΛΩΣ, "ΙΠΠΙΚΑ"
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"

 
     Mε το ίδιο ασφαλές αλλά και δυναμικό περιεχόμενο, αλλά και με συνεχώς αυξανόμενους τους μαθητές της, η Σχολή Ιππικής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" συνεχίζει τα μαθήματά της τα οποία, πλέον, δεν είναι απλώς "Ιππικά" αλλά ...επικά!
 
 
     Ο Αρπάλυκος και η Χαρά αφιερώνουν πολλές ώρες από το προσωπικό τους ημερήσιο πρόγραμμα ώστε ο αριθμός των ικανών Εφιπποτοξοτών στην Ελλάδα καθημερινώς να επαυξάνεται, κάνοντας την Ομάδα μας ολοένα και μεγαλύτερη και την Ελλάδα ολοένα και σημαντικότερη Χώρα με Έφιππη Τοξοβολία!
 
 
 
     Παρά τις τραγικές κοινωνικές συνθήκες, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" με τις προσωπικές θυσίες των στελεχών μας, παράγουμε Πολιτισμό και χαιρόμαστε την ομαδική μας ζωή η οποία κατατείνει στην αυτοβελτίωσή μας.
 
 
     Ήδη, στους Εκπαιδευτές αρχίζει σιγά-σιγά να εντάσσεται και ο Ιφικράτης μας ο οποίος ήδη λειτουργεί ως βοηθός της Χαράς με την προοπτική σύντομα να εξελιχθεί σε έναν ικανό Εκπαιδευτή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".
 
 
     Η εκπαιδευτική πρόοδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" είναι τόσο ραγδαία ώστε την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα, οι Εκπαιδευτές των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" θα συσκεφθούν από κοινού και θα προτείνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" τον καθορισμό ημερομηνίας εξετάσεων των, αρκετών, νέων Εφιπποτοξοτών οι οποίοι κρίνονται ικανοί προς τούτο. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα από το Ιστολόγιό μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.