Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ
 
...ΟΜ!
 
     Με έμφαση στη λειτουργική αρμονία, η  Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και η Σχολή της παράγουν, χρόνια τώρα, ένα καθημερινό έργο και κάθε μέρα είναι διαφορετική από τις άλλες, ενώ κάθε μέρα είναι το ίδιο αποτελεσματική και όμορφη με τις άλλες ως προς την σταθερή πρόοδο όλων των Ελλήνων Εφιπποτοξοτών και την ανάπτυξη της μεταξύ τους συναδελφώσεως!
 
 
     Έτσι και σήμερα χαρήκαμε την πρόοδο των Εφιπποτοξοτών μας μετά από μία έντονη προπονητική δραστηριότητα αφού, σε εμάς η καθημερινή άσκηση και απόλαυση της εφιπποτοξοτικής εμπειρίας είναι απαραίτητο "οξυγόνο ζωής".
 
 
     Την τελευταία εβδομάδα είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε αρκετά νέα Μέλη και σήμερα ο ένας εξ αυτών, ο αγαπητός Βασίλειός μας εξέπληξε με τις ικανότητές του στο δεύτερο μάθημά του κατά το οποίο όχι μόνον ανταπεξήλθε με επιτυχία στις προβλεπόμενες ασκήσεις, αλλά μας ζήτησε να επιχειρήσει και ακροβατικές ...κυβιστήσεις (!) πρωτοβουλία για την οποία χαρήκαμε ιδιαιτέρως και ενθαρρύναμε!
 
 
     Ο Βασίλειος δεν αρκέστηκε σε κυβιστήσεις με έναν Ίππο αλλά συνέχισε και με δεύτερο με πολύ κέφι το οποίο πάντοτε κυριαρχεί στα μαθήματά μας ενώ δική μας χαρά είναι να απολαμβάνουμε τις διασκεδαστικές πρωτοβουλίες των μαθητών μας που φθάνουν σε σημείο να παίζουν εκπαιδευόμενοι και να εκπαιδεύονται παίζοντας!
 
 
     Σε μια Ομάδα με αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης, σήμερα ο Γεώργιος εισήγαγε στην Παραδοσιακή Τοξοβολία τον Βασίλειο ο οποίος σε ελάχιστο χρόνο απέδειξε ότι αντελήφθη τα βασικά και εφεξής κινείται προς βελτίωση δια της εξασκήσεως!
 
 
     Είναι ό,τι καλύτερο να απολαμβάνεις στο πεδίο της ασκήσεως Ελληνόπουλα με αυτοπειθαρχία, ικανότητες, αγωνιστικό ήθος και σοβαρότητα να απολαμβάνουν τον Ίππο και το Τόξο κατά τον ασφαλέστερο, ευγενέστερο και πλέον δραστικό τρόπο, σε ένα περιβάλλον ομαδικότητος με σεβασμό στο άτομο αλλά κυρίως σε Αξίες για τις οποίες η εποχή μας ενέχεται σε απεμπόληση...
 
 
    "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ":
μια μικρή Κοινωνία πολεμικής αρετής 'εγγεγραμμένη' σε μία μεγαλύτερη, 
καθεύδουσας απαξίας!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.