Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

    Αναπτύσσεται ραγδαία η εκπαιδευτική δραστηριότητα της Σχολής των Κυπρίων "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".
     Οι ανήλικοι μαθητές του νέου Σχολείου Ιππικής που ξεκίνησε να λειτουργεί μετά το πρώτο, που με επιτυχία ξεκίνησε ο Αρχηγός της Ομάδος μας Αρπάλυκος, δείχνουν ότι προοδεύουν από μέρα σε μέρα.
     Όπως δείχνει το φωτογραφικό υλικό , οι ασκήσεις αρχαρίων εκτελούνται επιμελώς και όλα δείχνουν ότι οι νεαροί μαθητές έχουν πολλά να ωφεληθούν σε ό,τι αφορά στην ασφαλή και επαρκή εκμάθηση του ιππεύειν και εφίππως τοξεύειν.

     Με βασική πρόθεση της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" τη διδασκαλία του Ήθους στην Ιππική, τα μηνύματα που μας έρχονται από την Κυπριακή Σχολή μας είναι ιδιαιτέρως ευοίωνα!
     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και οι αδελφοί "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" εκφράζουμε τη βαθειά μας αναγνώριση στο έργο που επιτελούν στη Μεγαλόνησο ο Παύλος, ο Χάρης και η μικρή Αναστασία υπέρ των μαθητών του Σχολείου Ιππικής που λειτουργούν με όσες θυσίες συνεπάγεται η προσωπική τους καθημερινότητα σε τόσο δύσκολες εποχές υπέρ των συντοπιτών τους που επιθυμούν την καλύτερη "σχέση" με τον Ίππο και την Ιππική!

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.