Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ"
..."ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ"!
 
 
To, οικτρό, 0:22' του ανεκπαίδευτου "Εκπαιδευτή"... 
 
    Δεν θα ήθελα να αναφερθώ επωνύμως στον περί ου ο λόγος, διότι στόχος μου δεν είναι η επίκριση ενός …αξίου επικρίσεως, αλλά η επισήμανση της αθλιότητος της «δυτικής» Ιππασίας και των ελλαδικών «Ομίλων» που ανήκουν στην «Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας».
     Πρόκειται για έναν «πολύφερνο» … «εκπαιδευτή» με πολυτελείς ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ο οποίος ενώ επεκαλείτο «σπουδές και διπλώματα»  στη κεντρική Ευρώπη, δεν ήταν παρά ένας ιππικός …απατεών ο οποίος ουδέποτε ενδιαφέρθηκε να μάθει Ιππασία παριστάνοντας, μάλιστα και τον Εκπαιδευτή του υπογράφοντος ο οποίος, ως αρχάριος και ανυποψίαστος, προσέφυγε στα «φώτα» του για να εκπαιδευθεί στην Ιππική…!
     Ο ιππικός αυτός απατεών (εν μέσω …συνενόχων και ιππικώς πανασχέτων αλλά, πάντως, παραδεδεγμένων «Εκπαιδευτών» της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας» και πολυδιαφημισμένος ως «υπερπηδητής εμποδίων» (τρομάρα του!) ανήρτησε προσφάτως ένα βίντεο με τον εαυτό του να υπερπηδά σε τροχασμό (!) ένα «Χ» (!!) με έναν Ίππο πλήρως σελλωμένο και χαλινωμένο (τόσο …δύσκολα πράγματα, δηλαδή!) προκειμένου, βεβαίως, να ξεπουλήσει τον Ίππο παραθέτοντας, μάλιστα και ξενόγλωσσα την τσαμπάσικη πρόθεσή του “For sale”! Το βίντεο ανηρτήθη υπό στοιχεία «... Ιουλίου ... 2:22 μ.μ.» στον λογαριασμό του Ομίλου του. Κι ενώ το θέμα είναι πανεύκολο όχι για τον πολυδιαφημισμένο «Εκπαιδευτή» και «Αθλητή» υπερπηδήσεως εμποδίων αλλά για έναν αρχάριο, πρωτοείσακτο, στην υπερπήδηση, ο «μέγας και τρανός Εκπαιδευτής-υπερπηδητής» κατά την προσγείωση του Ίππου του …γκρεμίζεται «σαν τσουβάλι με πατάτες» (για να χρησιμοποιήσω την προσφιλή του έκφραση…) στα εμπρόσθια του ατυχούς Ίππου. Το στιγμιότυπο είναι εμφανέστατο στο 0.22 του βίντεο, κατά το οποίο, ένα «πάγωμα» της οθόνης δείχνει ΟΙΚΤΡΟ θέαμα! Μόνον 22 δευτερόλεπτα χρειάσθηκαν για να "ξεβρακωθεί" ο ιππικός απατεώνας!
     Η ανάρτηση του παραπάνω βίντεο δεν αποτελεί, απλώς, τεκμήριο ασχετοσύνης των «παραδεδεγμένων Εκπαιδευτών» της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας» και κώδωνα κινδύνου για όσους καταφεύγουν στους «Ομίλους» για να μάθουν Ιππασία, αλλά και απόδειξη βλακείας κάποιου ο οποίος διατυμπανίζει την ανικανότητά του έναντι αυτού που επιχειρεί να «πωλήσει»! Παρατηρώντας, σήμερα, τέτοιους «Εκπαιδευτές» κατάλαβα ακόμη περισσότερο το «γιατί» κάποτε, όταν μετά από πολλά μαθήματα σ’ αυτόν τον «Εκπαιδευτή» ο Kassai Lajos μου είπε : «Δυστυχώς, ακόμη δεν γνωρίζεις να ιππεύεις!»
     Σήμερα είμαι ευτυχής διότι στη Σχολή των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» ένας πρωτοείσακτος αρχάριος υπερπηδά με ΑΣΕΛΛΩΤΟ Ίππο ένα ανάλογο εμπόδιο κατά τρόπο άριστο! Και παρά το ότι κάθε άλλο παρά χαιρέκακος είμαι, βλέποντας έναν τίμιο εργασιακό τόπο να ευημερεί την στιγμή που οι σαλτιμπάγκοι «κατεβάζουν ρολά», θεωρώ ότι η ‘κρίση’ έχει και τα καλά της: καθαρίζει την «ήρα από το στάρι» με τον πλέον ακριβοδίκαιο τρόπο! Και θα συμπληρώσω:
     Όσοι θέλετε να μάθετε Ιππασία μην επιτρέψετε σε κανέναν απατεώνα να σας ξεγελάσει! Ελέγξτε με σχολαστικότητα τη δουλειά του, ρωτήστε εκείνους που γνωρίζουν και κατόπιν εμπιστευθείτε τον εαυτό σας σε μία από τις πλέον επικίνδυνες ανθρώπινες δραστηριότητες, όπως η Ιππασία! Είναι κρίμα η χαρά μας να γίνεται …γυψονάρθηκας και οι άσχετοι να δηλώνουν «Εκπαιδευτές» μέσα σε ένα σύστημα παρείστικης ασχετοσύνης και ασυδοσίας! Είναι κρίμα να έχεις πονέσει, ιδρώσει, ξοδευτεί και στο τέλος να καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να αφιερώσεις άλλο τόσο πόνο, ιδρώτα και έξοδα για να διορθώσεις τα όσα στραβά κι επικίνδυνα σου «έμαθαν»! Για τον παραπάνω ιππικό απατεώνα χρειάσθηκαν μόλις 22 δευτερόλεπτα για να αποκαλυφθεί! Διαθέστε λίγο χρόνο για να "ψάξετε" αυτόν στον οποίο πρόκειται να εμπιστευθείτε την ακεραιότητά σας...
 
 
Απολύτως αρχάριος μαθητής
των"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"
υπερπηδά "Χ" με ΑΣΕΛΛΩΤΟ Ίππο
και ΑΝΑΣΤΡΟΦΟ "κάθισμα",
κυρίως, χωρίς να δηλώνει ..."Εκπαιδευτής"!
 
Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.