Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ Η "ΑΡΧΗ" ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!


     Πολλοί μας ευχήθηκαν "Καλή αρχή!" για την χθεσινή έναρξη της 6ης Προπονητικής Περιόδου μας και, πράγματι, η αρχή ήταν εξαιρετική!
 
 
     Αυτή την "αρχή" την έκανε η Εκπαιδεύτρια της Ομάδος μας Χαρά η οποία ξεκίνησε την ημέρα με την ατομική της Προπόνηση η οποία ήταν, ασφαλώς, θεαματική, με γρήγορες όσο και σταθερές καλπαστικές τοξεύσεις, καλά στοχευμένες βολές, γρήγορο ρυθμό, με τον Ίππο της άνετο και χωρίς ίχνος στρεσαρίσματος.
 
 
     Βεβαίως και αυτή η Προπόνηση έγινε σε ένα μοναδικής ομορφιάς υπαίθριο σημείο γεμάτο καταπράσινη βλάστηση και πεύκα, απροσπέλαστο ακόμη και για πεζούς περιπατητές, στο βάθος του Υμηττού. Κατόπιν ακολούθησαν τα καθημερινά μαθήματα Έφιππης Τοξοβολίας των μαθητών της Σχολής μας αλλά και η χαρά μας να απολαύσουμε τις επισκέψεις παλαιών και νέων φίλων στο Ιππευτήριο.
 
 
     Η Εκπαιδεύτρια των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" με την καθημερινή πρόοδό της αποτελεί, πια, σημείο αναφοράς της προόδου ολόκληρης της Ομάδος και με την επιστροφή του Αρπάλυκου που αναμένεται στις 18 Σεπτεμβρίου, η πρόοδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" θα είναι, όπως πάντοτε, ραγδαία!
 
 
     Ευχαριστούμε θερμά όσους μας ευχήθηκαν και αντευχόμαστε προς όλους τους Συνέλληνες καθημερινή ευόδωση των προσπαθειών τους όπως ακριβώς ευοδούνται και οι προσδοκίες της Ομάδος μας!  
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.