Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ
 
MEΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΙΠΠΕΥΤΗΡΙΟ
 
 
 
     Μονοψήφιες οι φορές που έπιασε Τόξο για τη Χριστίνα μας αλλά αυτή τη φορά ΟΛΕΣ της οι τοξεύσεις είτε χτύπησαν στόχο είτε πέρασαν ξυστά από αυτόν!
 

 
     Και δεν τόξευσε ακίνητη επί εδάφους αλλά έφιππη, σε ανεπίσακτο (χωρίς σέλλα) Ίππο και εν κινήσει, κατά ...εκτοξευόμενου δίσκου!!
 

 
     Ήρεμη, αυτοσυγκεντρωμένη, αστραπιαία, εύστοχη, πραγματική Αμαζόνα κι αυτή όπως όλα τα κορίτσια των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" τα οποία στέκονται επάξια πλάι στα αγόρια μας! Πράγματι, σε μια πολεμική Ομάδα αν όλοι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας,  δεν είναι εξίσου Πολεμιστές τότε η Ομάδα δεν είναι πολεμική και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" είναι!
 
 
     Φαίνεται ότι και αυτή η Χριστίνα ακολουθεί κατά πόδας την άλλη συνονόματή της η οποία, προ λίγων ημερών, μας είχε ξαφνιάσει με την ευστοχία της, ομοίως, κατά εκτοξευόμενων δίσκων! Έτσι, ευχόμαστε και στις άλλες ...εννέα Χριστίνες των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" να ακολουθήσουν τα χνάρια των παραπάνω Αμαζόνων μας.
 
 
     Όσα, από τα Μέλη μας, αυτό το καλοκαίρι παρέμειναν στην Αθήνα και συνέχισαν την εκπαίδευσή τους, πραγματικά, με την "χημεία" των Προπονήσεών μας και το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματός μας κατάφεραν σε ελάχιστα μαθήματα να προχωρήσουν πέραν πάσης προσδοκίας!
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.