Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΔΥΟ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

 
 
     Εν όψει της συμμετοχής της Ομάδος μας σε διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας, προετοιμάζουμε το "οπλοστάσιό" μας και δοκιμάζουμε τη λειτουργικότητά του. Έτσι, φροντίζουμε από μόνοι μας να κατασκευάζουμε ό,τι μας χρειάζεται με σεβασμό στη Παράδοση της πολεμικής τέχνης μας, όπως δύο νέες πανέμορφες φαρέτρες που σχεδίασε και υλοποίησε το εργαστήρι “Erinyes Alecto” (κλικ εδώ) που το διαχειρίζονται δύο "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ".
 

 
    Η πρώτη φαρέτρα εξ ολοκλήρου από δέρμα (με διακοσμητικούς νομείς σε ετεροχρωμία) και δερμάτινο "κορδόνι" έχει ένα κλασικό σχήμα και την είδαμε, σήμερα, να συμπεριφέρεται αρκετά καλά κυρίως για στατική Τοξοβολία. Φέρει μία εξαιρετική πυρογραφία με το έμβλημα και το ρητό της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", παραμένοντας ελκυστική και για αναβιωτές "εποχής".


     Η δεύτερη φαρέτρα, παρά τις διορθώσεις αναρτήσεως που έδειξε ότι χρειάζεται, αποτελεί μια μάλλον πιο ..."προσγειωμένη" δημιουργία για Έφιππη Τοξοβολία και δείχνει ότι θα αποτελέσει "πατρόν" για τη μελλοντική κατάληξη σχεδιάσεως μιας φαρέτρας ειδικώς για τους Εφιπποτοξότες μας.


     Και οι δύο εντελώς χειροποίητες, έδειξαν ότι μπορούν να εμπνεύσουν σε άριστες εφιπποτοξοτευτικές εξόδους, κάτι που φάνηκε σήμερα και στη περίπτωση του Γεωργίου ο οποίος απέδωσε τα καλύτερα και στη περίπτωση της Χαράς της οποίας η προπόνηση κατέληξε με μία όπλιση ..."κασσαϊκών" ταχυτήτων!


 
    

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.