Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ...ΒΑΘΙΑ!
 
 
     Μπορεί ο καιρικός καύσωνας (αλλά και ο "εσωτερικός" όσων ταλανίζονται για τους προσωπικούς τους λόγους...) να αποσυνθέτει τους πάντες και τα πάντα, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" όμως ...δροσίζονται και διατηρούν το χαμόγελό τους ακόμη και στα ...βαθιά!
 
 
 
     Η Χαρά, ο Γεώργιος και η Χριστίνα, μαζύ με όλο τον Όμιλο πήραν τα ευτυχισμένα μας τετράποδα και πήγαν για ...μπάνιο!
 
 
 
     Ίπποι κι Εφιπποτοξότες, χάρηκαν τη καλοκαιρινή θάλασσα κι έναν χαμογελαστό (κι αυτόν!) ήλιο μιαν ολόκληρη ημέρα, από το πρωί ως αργά το απόγευμα κι όλοι ένοιωσαν ότι εκτός από την απαιτητική Έφιππη Τοξοβολία, το άτεγκτο Ιππηλάσιο, τις έφιππες πολεμικές τέχνες, υπάρχει και η όμορφη χαλάρωση της έφιππης ...κολυμβήσεως και, μάλιστα, στα βαθιά και ...άπατα!
 

 
 
 
     Στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" ενδιαφερόμαστε για την ισορροπία, την αρμονία και την αποφυγή εμμονών και δογματισμών, θεωρούμε δε πάρα πολλά πράγματα άξια απολαύσεως μιας και είμαστε ως άνθρωποι "ηδονιστές"! Και η έφιππη κολύμβηση είναι, σίγουρα, μια από τις ...ηδονές της Ιππικής τέχνης.
 
 
 
     Βεβαίως, η εξόρμησή μας δεν έγινε, απλώς, για το δικό μας "κέφι" αλλά, κυρίως, για την υγεία των Ίππων μας στων οποίων τους τένοντες η κολύμβηση και το θαλάσσιο νερό ασκούν μεγάλη ευεργεσία!
 
 
Η εξόρμηση θα επαναλαμβάνεται όλο το καλοκαίρι!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.