Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
 
 
     Δυσκολεύουμε τις ασκήσεις μας γιατί επιδιώκουμε την καλύτερη εκπαίδευση των Μελών μας. Και τις δυσκολεύουμε έτσι ώστε οι εκπαιδευόμενοί μας να μην το αντιλαμβάνονται...
 
 
     Αν παρατηρήσει κανείς τη παραπάνω εικόνα ίσως γελάσει... "Μα τόσο κοντά τοξεύει αυτή η αρχάρια Αμαζόνα;". Λοιπόν, η συγκεκριμένη αρχάρια Αμαζόνα καλείται να τοξεύσει πράγματι "τόσο κοντά",  α λ λ ά,  της παρέχεται χρόνος για να προετοιμάσει τη βολή της μόνον ένα μήκος οκτώ μέτρων με τα αναλογούντα καλπαστικά για να τον διανύσει!
 
 
     Ο παραπάνω περιοριστικός χρόνος είναι απελπιστικά μικρός σε σχέση με τον αντίστοιχο χρόνο (διάνυσμα) στο οποίο εκπαιδεύονται οι ξένοι Εφιπποτοξότες στους οποίους παρέχονται (σχεδόν) τριάντα τρία μέτρα για να τοξεύσουν το βέλος τους δοθέντος ότι οι αρχάριοι καλπάζουν με τρία βέλη ανά χείρα  που είναι και η προσδόκιμη ποσότητα τοξεύσεως βελών στη συνολική διαδρομή των εκατό μέτρων που αποτελεί και τη σύγχρονη αγωνιστική διαδρομή.
 
 
     Και τα αποτελέσματα των τοξεύσεών της, σήμερα, δεν ήσαν διόλου ...κακά, κυρίως, για την υψηλή καλπαστική ταχύτητα του Ίππου της.
 
 
     Μια άλλη αρχάρια Αμαζόνα, τώρα, μαθήτρια της προηγουμένης, έφτασε σε σημείο να υπερπηδά άνετα διπλό κάθετο με ανεπίσακτο Ίππο. Ε, αφού τα κατάφερε πολύ καλά στην υπερπήδηση της διαδρομής της, της εμπιστευθήκαμε τόξο και βέλος για να τοξεύσει, κάτι που κατάφερε παρά τις αρχικές της "ενστάσεις"! Και εύγε στην Εκπαιδεύτριά της, Χαρά!
 
 
     Πράγματι, η Έφιππη Τοξοβολία αρχίζει από εκεί όπου όλα τα άλλα τελειώνουν...
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.