Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΖΟΥΝ!

ΝΑΙ! ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!




      Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" μαζύ, βεβαίως, με τις Αμαζόνες της Ομάδος μας, αποτελούμε το ιστορικό "τεκμήριο" της επιβιώσεως μέσα στους αιώνες αυτού που νομίζεται ως ..."μύθος". Με λίγα λόγια και πολύ "εικόνα" δε θα κρύψουμε τον μόνιμο ενθουσιασμό μας για τα όσα καθημερινά συμβαίνουν στο Ιππευτήριό μας με τους εκπαιδευομένους μας να ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ στα Ιππικά όπως και στα Τοξευτικά, όπως και σήμερα με τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας στους καλύτερους εφιπποτοξοτικούς και εμποδιστικούς καλπασμούς τους!



     Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η  η Χριστίνα μας η μικρή, Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η η Χριστίνα μας η μεγάλη,  Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ ο Κωστής μας που "βαπτίστηκε" σήμερα στην Ιππασία, Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ ο Γεώργιος που λίαν εύστοχα τόξευσε σε καλπασμό και το ίδιο  Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ και ο Πάρης μας ο οποίος, κλασικά πλέον διεκδικεί ...επιδόσεις! Πάνω απ΄ όλους Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η  η Εκπαιδεύτρια της Ομάδος μας Χαρά η οποία καταφέρνει πάντα κάθε μάθημά της να το ολοκληρώνει με έναν Ίππο ξεκούραστο και έναν μαθητή ευτυχισμένο και, κυρίως, πολλά βήματα μπροστά!  


      Απ΄ όλες, τις φωτογραφίες που τεκμηριώνουν το επίπεδο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" είναι αυτή που ακολουθεί και δείχνει την περισκελίδα του Πάρη κάθυγρη από τον ευλογημένο ιδρώτα του Ίππου του και τον δικό του! Αυτό είναι η θεία επισφράγιση των πραγματικών μαχητών που αφιερώνονται στην αυτοβελτίωσή τους και στην υπηρέτηση της "Σημαίας" που κρατάνε, όπως οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", σε αντίθεση με τις στεγνές περισκελίδες των αργοσχολαζόντων προγαστόρων του καναπέ!


     Ναι! οι Κένταυροι και οι Αμαζόνες είναι Έλληνες και ζουν ανάμεσά μας σε μια πλαγιά του Υμηττού! Αναγνωρίζονται από τον ιδρώτα των ρούχων τους που είναι ανάμεικτος, ίππειος κι ανθρώπινος ταυτόχρονα!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.