Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΑΘΗΝΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 
 
     Κι ενώ στην Αθήνα οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ...οργάζουν με την Χαρά, στη Λευκωσία τα καταφέρνουν το ίδιο με τον Αρπάλυκο! Το καλοκαίρι αυτό μπορεί να είναι ζεστό αλλά αποδεικνύεται το ίδιο δυναμικό και στα δύο "μέτωπα" στα οποία κλήθηκαν να συνεχίζουν το έργο τους οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ".
 
 
 
 
     Στη "μητροπολιτική βάση" μας, τα καθημερινά μαθήματα Ιππικής και οι Προπονήσεις Έφιππης Τοξοβολίας και Ιππηλασίου υπό τη διεύθυνση της Χαράς γεμίζουν συνεχώς το Ιππευτήριο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αλλά και τις γύρω ...βουνοπλαγιές, αφού πια, οι ασκήσεις μας έχουν ως επίκεντρό τους το ύπαιθρο ως "θέατρο" πραγματικής μάχης για την οποία προορίζεται η δική μας Ιππική ως μέρος των Εφίππων Πολεμικών Τεχνών.
 
 
 
     Οι Ίπποι μας χαίρονται πλέον το ορεινό έδαφος και η κίνησή τους πάνω σ΄ αυτό βελτιώνει κι "εκφυσικίζει" τους μαθητές μας ανελίσσοντάς τους σε ένα υψηλό επίπεδο Ιππέων.
 
 
 
     Η "ποικιλότητα" των χαρακτήρων μαθητών, Ίππων και ασκήσεων γίνεται αντικείμενο εξαιρετικής διαχειρίσεως από την Χαρά ώστε να βλέπουμε την Ομάδα μας να προοδεύει με την συνεχή ανάδειξη ολοένα και περισσοτέρων αξίων Εφιπποτοξοτών, έτοιμων για συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες.
 
 
     Στην Κύπρο, τώρα, ο Αρχηγός της Ομάδος μας Αρπάλυκος δίνει την δική του, επιτυχέστατη, καθημερινή "μάχη", οργανώνοντας τους εκεί "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" με τη συμπαράσταση του εκλεκτού Συνέλληνος Παύλου Χαραλάμπους σε έναν χώρο που ακτινοβολεί την ομορφιά του νησιού της Αφροδίτης.
 
 
 
     Εφαρμόζοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ομάδος μας, ο Αρπάλυκος έχει ήδη αρχίσει να εκπαιδεύει τους πρώτους μαθητές της εκεί Σχολής στην Έφιππη Τοξοβολία με τη βοήθεια πανέμορφων "τετράποδων" ...συν-Δασκάλων!
 
 
 
     Στη Λευκωσία, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ήδη προετοιμάζουν ένα "φυτώριο" εξαιρετικών Ιππέων οι οποίοι, πέραν της Έφιππης Τοξοβολίας και των Εφίππων Πολεμικών Τεχνών προορίζονται να υπηρετήσουν την Ιππική με τον καλύτερο τρόπο και ο Αρπάλυκος, αλλά και ο φίλτατος Παύλος Χαραλάμπους, πιστώνονται ήδη με μία σημαντική προσφορά για τα ιππικά "πράγματα" της Κύπρου. Αξίζει να ειπωθεί ότι το κρατικό Ρ.Ι.Κ., την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, στην τηλεοπτική εκπομπή "Από μέρα σε μέρα", παρουσίασε τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" στη Κύπρο προκαλώντας ευμενέστατα σχόλια στους τηλεθεατές για την εκεί παρουσία και δουλειά μας.  



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.