Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΤΑΞΗ



     Το ισχυρότερο όπλο του σάπιου συστήματος για να επικρατεί είναι η διασπορά της πεποιθήσεως στις μάζες ότι, δήθεν, η τάξη είναι κάτι το παλιομοδίτικο και καταπιεστικό ώστε οι αφελείς, με την υιοθέτηση αυτής της διαλυτικής αντιλήψεως να εμπλακούν στη παγίδα της συγχύσεως και να παραδοθούν, έρμαια, στο ίδιο το σάπιο σύστημα!


     Οι Πολεμικές Τέχνες είναι το ισχυρότερο "αντίδοτο" στην αταξία και τη σύγχυση στις οποίες παραπέμπει κάθε σάπιο σύστημα διότι το πρώτο πράγμα που απαιτούν από τους θεράποντές τους είναι η τάξη του πνεύματος και της συμπεριφοράς.


     Στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" από την ίδρυση της Ομάδος μας αποφασίσαμε να μη κάνουμε σε κανέναν τη χάρη να μας αποπροσανατολίσει, να μας συγχύσει και να μας ελέγξει επιφυλάσσοντας στον εαυτό μας να αποφασίζει για λογαριασμό μας! Διατηρήσαμε την τάξη του νου μας αποφεύγοντας συγκρουσιακά κάθε εμπλοκή μας σε παγίδες "ελέγχου" και προτιμήσαμε να δίνουμε τη μάχη μας μόνοι και ανεξάρτητοι από κάθε πιθανό "αντιπάροχο" (θεμιτό ή αθέμιτο...) και σήμερα, μετά από κάποια χρόνια, διαπιστώνουμε ότι αυτή η απόλυτη στάση μας μόνον οφέλη είχε.


     Αρνηθήκαμε κάθε ένταξή μας στο "αθλητικό" (και απολύτως διεφθαρμένο) σύστημα, αρνηθήκαμε την όποια "γειτνίαση" με τους πάντοτε "υποσχόμενους" αλητήριους πολιτικούς όλων ανεξαιρέτως των "χρωμάτων", αρνηθήκαμε κάθε πονηρό "σπόνσορα" δίνοντας μόνοι τη μάχη με τις αδήριτες ανάγκες μιας πολυάνθρωπης Ομάδος που επιχειρεί κάτι εξαιρετικά δύσκολο διατηρώντας υψηλό τον πήχυ και τα καταφέρνουμε, διατηρώντας την τάξη των σκέψεών μας και του εαυτού μας.  


     Τώρα που κλείνουμε ακόμη έναν χρόνο λειτουργίας της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", αυτές τις μέρες, τις τόσο "πομπηικές" ή και "σοδομο-γομορικές" για τη Πατρίδα και τους Έλληνες, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την ανυπόδουλη και αυτόνομη πορεία μας στο μονοπάτι της Πολεμικής Τέχνης της Έφιππης Τοξοβολίας διατηρώντας απαρεγκλίτως την εσωτερική μας τάξη ως βασική αρετή του Πολεμιστή!


     Για τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" η διατήρηση της τάξεως και η αυτονομία των κινήσεων είναι τα "κλειδιά" που κάνουν τον Πολεμιστή να νικήσει! 


       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.