Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΕΔΩ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ...ΦΡΕΣΚΟ!



     Πόσο παλιές ή πρόσφατες είναι οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα κείμενα του παρόντος Ιστολογίου μας και πώς εμφανίζονται τόσες πολλές συνεχώς; Αυτή είναι η απορία τακτικού επισκέπτη μας ο οποίος βλέπει πάντα νέες φωτογραφίες από τις δραστηριότητές μας και δεν μπορεί να καταλάβει πότε προλαβαίνουμε να τις τραβάμε...



     Αγαπητέ Ιάκωβε, η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" ασκείται καθημερινώς στο Ιππευτήριο και σε όλες τις Προπονήσεις όπως και στα μαθήματα τηρούμε ένα λεπτομερές φωτογραφικό αρχείο. Το φωτογραφικό, αυτό, αρχείο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" και συγκροτείται, όχι μόνο ώστε να είναι δημοσιεύσιμο το εκπαιδευτικό έργο της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αλλά και για να μπορούν τα εκπαιδευόμενα Μέλη μας να συμβουλεύονται τις φωτογραφίες τους προκειμένου να αυτοβελτιώνονται.



     Έτσι, καθημερινώς παράγεται ένα τεράστιο φωτογραφικό υλικό το οποίο αρχειοθετείται ημερολογιακώς και από αυτό αντλούνται οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στις αναρτήσεις αυτού του Ιστολογίου.


     Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι δημοσιεύουμε πάντοτε "φρέσκο" φωτογραφικό υλικό από τις Προπονήσεις και τα μαθήματά μας με αποτέλεσμα, παρακολουθώντας τις αναρτήσεις μας να "κοινωνεί" ο κάθε αναγνώστης μας του περιεχομένου των δραστηριοτήτων μας της αντίστοιχης ημέρας. 


     Για παράδειγμα, σήμερα, ασκηθήκαμε σε ίππευση και υπερπήδηση εμποδίου με συντονιστική χρήση τυμπάνου, ενώ τα πιτσιρίκια μας αφέθηκαν να χαρούν την Ιππασία με τον υπέροχο παιδικό τρόπο τους!




     Α και όχι μόνον, αφού δεν παραλείψαμε να διασκεδάσουμε τον Ποσειδώνα μας μεταφέροντάς του τις επικρίσεις "κάποιων" ασχέτων προς την Ιππασία που, τρέμοντας ακόμη και να ιππεύσουν, επιδίδονται από τον ...καναπέ τους σε επικρίσεις για όσα αγνοούν και ντρέπονται να ρωτήσουν, παριστάνοντας τους ..."ειδήμονες"! Δυστυχώς, αυτή είναι η "μοίρα" των σπουδαιοφανών ασχέτων, να προκαλούν "το χαμόγελο του αλόγου" και να υφίστανται τον σαρκασμό του νομίζοντας, μάλιστα, ότι τους παίρνει και στα σοβαρά! 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.