Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

 
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΑ!




     Αποχαιρετίσαμε με ...τύμπανα τις ομαδικές εβδομαδιαίες Προπονήσεις της Παραδοσιακής Τοξοβολίας εν όψει των υποχρεώσεων της Ομάδος μας για την καλοκαιρινή περίοδο που μόλις αρχίζει. Καλό καλοκαίρι σε όλους και, βεβαίως, οι Προπονήσεις της Έφιππης Τοξοβολίας και των μαθημάτων Ιππασίας συνεχίζονται απρόσκοπτα για όλο το καλοκαίρι... αφού κάποιοι αρχάριοι μαθητές της Χαράς αλλά ΠΟΛΥ προχωρημένοι στην Έφιππη Τοξοβολία ζήτησαν εντατικοποίηση για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στους διεθνείς αγώνες το 2014! Έτσι, αποχαιρετούμε για το καλοκαίρι την Παραδοσιακή Τοξοβολία και κρατάμε τα ωραία γήινα χρώματα του αττικού τοπίου που χαρήκαμε χθες στον Υμηττό! Και μπορεί χθες να ήταν η τελευταία Προπόνηση της σεζόν αλλά και αυτή μας έδωσε τη χαρά δύο ακόμη νέων Μελών τους οποίους η Φλώρα μύησε στα πρώτα τοξευτικά βήματα! Καλωσήλθατε αγαπημένοι Συνασκούμενοι!



     Ο πάντα τρυφερός με τα ζώα Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" απολαμβάνει τη θαλπωρή της υιοθετημένης (πρώην...) αδέσποτης σκυλίτσας του, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που χθες δε συμμετείχε στη Προπόνησή μας! Περιζήτητος ως Εκπαιδευτής και ...εκτός Ομάδος, φρόντιζε λίγα μέτρα μακρυά από το πεδίο βολής, στον Όμιλο, να δίνει τη χαρά της Ιππασίας σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Γιατί πολύ πιο τρυφερά από τα ζώα, ο Αρπάλυκος δείχνει να αντιμετωπίζει τα παιδιά-μαθητές του που, πραγματικά, τον λατρεύουν.



     Πολλές και επιτυχείς οι ασκήσεις και της τελευταίας Προπονήσεώς μας. Συντονισμός και εξαιρετική διάθεση μέχρι τέλους.



     Μετά την Προπόνηση δεν έφυγαν όλοι. Κάποιοι παραμείναμε για να συζητήσουμε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της Ομάδος σε κάποιες διοργανώσεις του εξωτερικού και, παρά τη κρίση, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ετοιμάζουμε τις αποσκευές μας και τα ...τόξα μας!

 

     Η Έφιππη Τοξοβολία και τα μαθήματα Ιππασίας θα συνεχισθούν χωρίς διακοπή όλο το καλοκαίρι με τον Αρπάλυκο και τη Χαρά στη διδασκαλία! Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους Εκπαιδευτές στα τηλέφωνα   6972496303  και 6976345555 για τον προγραμματισμό των ατομικών μαθημάτων τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.