Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΨΑΘΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ...     Επτά ακόμη νέα Μέλη μας έδωσαν τη χαρά να τους υποδεχθούμε στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" αυτό το Σαββατοκύριακο.


     Όπως είναι καθιερωμένο τα αγαπητά νέα Μέλη μας εισήχθησαν στη Παραδοσιακή Τοξοβολία και ξεκίνησαν μαζύ μας το ωραίο "ταξίδι" προς το ψάθινο στόχο.


     Είναι παρατηρημένος ο αρχικός ενδοιασμός κάθε νεοεισερχομένου όταν αναλαμβάνει Τόξο για το κάτά πόσο θα τα ...καταφέρει κι εμείς διασκεδάζουμε μαζύ του όταν μετά από ένα μονοψήφιο αριθμό προσπαθειών, ο νέος Παραδοσιακός Τοξότης ανακαλύπτει κάπου "μέσα" του χαραγμένη όλην εκείνη την ικανότητα του τοξεύειν απί αμέτρητους αιώνες...


     Το ίδιο διαπιστώσαμε και στις δύο υπο-Ομάδες που προπονήθηκαν το Σαββατοκύριακο ενσωματώνοντας τους νεοεισελθόντες γαι να καταλήξουμε όλοι μαζύ σε ένα αρμονικό ομαδικό αποτέλεσμα. Η κατάκτηση του ψάθινου στόχου είναι μια μυσταγωγία της οποίας αξίζει, κυρίως, ο "δρόμος" κι όχι τόσο ο "προορισμός".     Kαι για την κατάκτηση του κάθε "στόχου", ψάθινου ή μη, δε χρειάζεται παρά ένα ...τίποτα, καλή διάθεση και προσήλωση στο όραμά σου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.