Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ....



     Είναι γνωστό ότι την ελληνική -κατ'  ευφημισμόν- δημοκρατική "δημοσιογραφία" την συντονίζουν με ..."σκονάκια" οι κρατικές μυστικές υπηρεσίες οι οποίες διαμορφώνουν έναν Λαό διαιρεμένο για να δικαιολογείται ο ρόλος του επιδιαιτητή στο ίδιο το διεφθαρμένο δημοκρατικό "κράτος"!

     Με αφορμή την εμμονή στο δημοκρατικότατα παρακρατικό ρόλο του, απολιθωματικός "δημοσιογράφος" γνωστής φυλλάδας, προσπάθησε και πάλι να αποπροσανατολίσει το αναγνωστικό κοινό του, αναμασώντας τα "αραχνιασμένα" και παλιομοδίτικα σενάρια που του ενεχείρισαν τα αφεντικά του!

     H τρομοκρατία στην Ελλάδα εισήχθη από τους "αντιστασιακούς" της επταετίας οι οποίοι χρηματοδοτήθηκαν από ξένα κέντρα για να ανατρέψουν τη στρατιωτική Κυβέρνηση. Πρώτη σοβαρή ενέργεια τρομοκρατίας στην Ελλάδα υπήρξε η τοποθέτηση βόμβας στη "Πολυκλινική Αθηνών" (Ομόνοια, οδός Πειραιώς) από τη τρομοκρατική "αντιδικτατορική" συμμορία του Μαγκάκη, με αποτέλεσμα από την έκρηξη να σκοτωθεί μία περαστική κοπέλλα, δέκα οκτώ μόλις χρόνων, η Αικατερίνη Μυλωνά! Βεβαίως η "χούντα" δεν κρέμασε το δολοφόνο Μαγκάκη και τους "αντιστασιακούς" συμμορίτες του με αποτέλεσμα ο δολοφόνος Μαγκάκης να γίνει υπουργός ...Δικαιοσύνης μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Και, όπως η τρομοκρατία εισήχθη στην Ελλάδα από τους "αντιστασιακούς" επί επταετίας έτσι και συνέχισε και μετά από αυτήν, εκβιάζοντας τη λαϊκή "ψήφο" με τα γνωστά διλήμματα που κατά περιόδους έθεταν στους ψηφοφόρους οι καραμανλικές μυστικές υπηρεσίες και οι ρουφιάνοι τους! 

     Οι δολοφόνοι, λοιπόν, αβανταρισμένοι από τις πληρωμένες "φωνές" δημοσιογράφων όπως ο Νίκος Χασαπόπουλος και οι ομοϊδεάτες του, αποθρασυμένοι μέσα στο "πανδαμάτορα χρόνο" νομίζουν ότι τα έργα και οι ημέρες τους ξεχάστηκαν και προσπαθούν να εμφανίσουν "άλλους" στη θέση τους... 

     Όμως, κάποιοι τυφλοπόντικες δε μπορούν να φανταστούν ότι έξω από τις υπονόμους που λαθροβιούν υπάρχει φως, υπάρχει ομορφιά και μια Φύση που μπορεί να προσφέρει ψυχοπνευματική ισορροπία σε όσους τη χαιρόμαστε... Εκείνοι σούρνονται, εμείς καλπάζουμε... η Φύση προνοά για όλους!

      Ο Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης απαντά δεόντως στον Νίκο Χασαπόπουλο και στο "Βήμα της Κυριακής" όπως επίσης και στα παρά τω ...κράτει αφεντικά τους και η απάντηση βρίσκεται εδώ.   Κάποιοι φαίνεται να έχουν βαλθεί να επιβεβαιώνουν συνεχώς το "ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ", ανεξαρτήτως των δικών μας απόψεων!
 
TEΛΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ;
 
 
ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
 
«Με την υπ' αριθμόν 1919/2002 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία κατέστη αμετάκλητη με απόφαση του Αρείου Πάγου, οι α) «Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.», β) Σταύρος Ψυχάρης και γ) Νίκος Χασαπόπουλος υποχρεώθηκαν να καταβάλουν στον πρώην υφυπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Ιωάννη Π. Σταθόπουλο χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης του από δημοσιεύματα της εφημερίδας «Το Βήμα» κατά το χρονικό διάστημα από 21.6.1999 ως και 22.7.1999, κατά τα οποία αυτός φερόταν να εμπλέκεται σε δωροδοκία στην οποία προέβη η αμερικανική Litton Industries για την εκ μέρους της ελληνικής αεροπορίας προμήθεια πρωτοτύπου συστήματος ηλεκτρονικής αυτοπροστασίας Aspis στα μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 το 1993 έναντι 130 εκατ. δολαρίων περίπου»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.