Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ


     Οι ευγενείς, μακρυνοί, Διδάσκαλοί μας έκριναν ότι oλοκληρώσαμε επιτυχώς το προπονητικό πρόγραμμα Ενστικτώδους Τοξοβολίας ορεινού εδάφους εν μέσω ...περισπασμών που εφαρμόσαμε από τις 31 Μαρτίου 2012 μέχρι σήμερα! Εφεξής, μας ξαναφέρνουν πίσω στη ...πεδιάδα, με τις κινητικές ασκήσεις μακρών αποστάσεων, τις τοξεύσεις επί ιπταμένων στόχων, τις ασκήσεις με τοξεύσεις σε υπερπήδηση κλπ... Με λίγα λόγια, ξαναγυρίζουμε στην αναγκαιότητα του διχτυού και της Τοξοβολίας μακράν ...περισπασμών!


     Από εκείνη την Προπόνηση της 31ης Μαρτίου 2012 μέχρι σήμερα εκπαιδευτήκαμε σε τοξεύσεις εν μέσω διερχομένων περαστικών (ανθρώπων, σκύλων κλπ) ώστε να είμαστε σε διαρκή συναγερμό, να ευστοχούμε και να υπολογίζουμε μεγάλες εδαφικές κλίσεις με στόχους μικρούς ριγμένους στο έδαφος χωρίς επαρκές ορατό "μέτωπο" και υπό συνθήκες συνεχούς ημίφωτος!


     Επίσης, ξαναθυμηθήκαμε τους βασικούς "συντακτικούς βηματισμούς" και όλες τις παράπλευρες ασκήσεις συντονισμού που βοηθούν την αυτοσυγκέντρωση του Παραδοσιακού Τοξότη, ενώ φέραμε σε επιτυχές πέρας ασκήσεις προσβολής κρυμμένου στόχου με εξαιρετικές επιδόσεις ευστοχίας έναντι χρόνου, όπως έκριναν οι κριτές μας.


     Όλες οι ασκήσεις που έγιναν στον μέχρι τώρα προπονητικό χώρο μας χαρεκτηρίσθησαν από επιτυχία, υψηλό ομαδικό πνεύμα και εμφανή ομαδική πρόοδο ακόμη και για τους αρχαρίους. Τώρα, επιστρέφουμε στην "ακύμαντη, πλατειά, θάλασσα" για να ταξιδέψουμε στο απέραντο γαλάζιο της...


     Ήδη, αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε η απαραίτητη ομαδική "ζωντανή" ενημέρωση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και, βεβαίως στάλθηκαν και ατομικά ενημερωτικά μηνύματα για τις νέες προπονητικές συνθήκες μας. Έτσι, από σήμερα όλοι γνωρίζουμε πώς θα συνεχίσουμε το υπέροχο "ταξίδι" μας στη Παραδοσιακή Τοξοβολία και λόγω της προγραμματισμένης απουσίας των Στελεχών της Ομάδος μας γι αυτό το καλοκαίρι στη Μογγολία, παρακαλούμε όλους να εκμεταλλευθείτε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις επόμενες Προπονήσεις συμμετέχοντας σε αυτές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.