Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

MEΡΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ
Ε' ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΑΠΟ 1 ΙΧ 2012  ΕΩΣ 20 Ι 2013


     Μπορεί τα "παιδία να παίζει" και να ...καταχαίρει αλλά ...έχει παραγάγει και μία τεράστια, μέχρι στιγμής εργασία η οποία αποτιμάται με συγκεκριμένους αριθμούς όπως προκύπτουν μέσα από το αναλυτικό Ημερολόγιο και το Οπτικο-ακουστικό Αρχείο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" που τηρείται με μεγάλη επιμέλεια από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Έτσι, από την έναρξη της Ε' Προπονητικής Περιόδου (1 ΙΧ 2012) και μέχρι σήμερα (20 Ι 2013) η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" παρουσίασε την εξής απίστευτη (!!) δραστηριότητα για την οποία, όλοι εμείς οι Εφιπποτοξότες, είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι! Συγκεκριμένα:


     Έχουν πραγματοποιηθεί 952, συνολικώς, εργατώρες Ιππικής Εκπαιδεύσεως (πρακτικής και θεωρητικής).


     Έχει διεκπεραιωθεί επιτυχώς το Α' Δίμηνο Σχολείο Ιππικής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" το οποίο διήρκεσε επί 44 εκπαιδευτικές ημέρες με το επίτευγμα των 789 εργατωρών Ιππικής Εκπαιδεύσεως (πρακτικής και θεωρητικής) στους μαθητές του!


     Από το Α' Δίμηνο Σχολείο Ιππικής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και κατόπιν πρακτικής και θεωρητικής δοκιμασίας αλλά και γραπτών εξετάσεων, απεφοίτησαν 3 νέοι Εφιπποτοξότες οι δύο σε επίπεδο καλπαστικής Έφιππης Τοξοβολίας και με ικανότητα Εκπαιδευτού υπό επίβλεψη και ο ένας σε επίπεδο τροχαστικής Έφιππης Τοξοβολίας.

      Διεξήχθησαν 31 ομαδικές Προπονήσεις Τοξοβολίας στον υπαίθριο προπονητικό χώρο μας.


     Κατά τις Προπονήσεις Τοξοβολίας υπήρξαν 380 ατομικές συμμετοχές.


     Η Ομάδα μας παρέστη τιμητικώς στην εκδήλωση της επετείου της Μάχης των Πλαταιών προσκεκλημένη της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΦΙΛΩΝ" την 8η Σεπτεμβρίου 2012. 


     Η Ομάδα μας προσεκλήθη κι έλαβε μέρος με 2 Μέλη μας στους Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας της Biga (Τουρκία) από 14ης έως 17ης Σεπτεμβρίου 2012.



     Στις 11 Νοεμβρίου 2012 ο εισαγαγών την Πολεμική Τέχνη της Έφιππης Τοξοβολίας στην Ελλάδα το 2005, Ιδρυτής και τέως Αρχηγός της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", Εφιπποτοξότης Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης, κατόπιν σκληρής δοκιμασίας της οποίας το περιεχόμενο παραμένει στο Οπτικο-ακουστικό Αρχείο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" παρέδωσε με υπερηφάνεια την αρχηγία της Ομάδος στον νέο Αρχηγό Εφιπποτοξότη Δημήτριο Π. Χρήστου   


  
     Μελοποιήθηκε ο Ύμνος της Ομάδος μας από τον μουσικό κ. Κωνσταντίνο Στυλιανού (σε στίχους του Ιδρυτή της Ομάδος μας) και ανεκρούσθη για πρώτη φορά στις 22 Δεκεμβρίου 2012 στην Λεμεσό της Κύπρου, Τιμής ένεκεν προς τον απελευθερωτικό Αγώνα των Ελλήνων Πατριωτών της Ε.Ο.Κ.Α.! Η Ομάδα μας και η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" παραμένει εσαεί ευγνωμονούσα προς τον μελοποιήσαντα Συνέλληνα Κωνσταντίνο Στυλιανού!


     Κατά το εν λόγω διάστημα έγιναν δύο σημαντικές παρουσιάσεις της Ομάδος μας, η πρώτη με ολοσέλιδο αφιέρωμα στην εφημερίδα "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ" (Δεκεμβρίου 2012) και η δεύτερη στη τηλεοπτική αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ-ΝΕΤ του παραγωγού κ. Πέτρου Μαυρογιαννίδη της 23ης Νοεμβρίου 2012.


     Οργανώθηκαν 2 επισκέψεις σε μουσειακές συλλογές λευκών όπλων με 34 συμμετοχές και με ξεναγό μας τον κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο τον οποίο θερμώς ευχαριστούμε. 


     Κατά το συγκεκριμένο διάστημα δεχθήκαμε 15 νέα Μέλη στην Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και 5 εξ αυτών ίππευσαν για πρώτη φορά.

     Καθ'  όλη την ως άνω δραστηριότητα παραμένει παρών και ο απελθών, τέως Αρχηγός της Ομάδος ο οποίος επιβλέπει για το "καλώς έχειν".


     Θεωρούμε εαυτούς υποχρεωμένους να ευχαριστήσουμε προσωπικώς τον ΤΑΣΟ ΜΥΛΩΝΑΚΟ για τα όσα προσέφερε στην Ομάδα μας ώστε να επιτελέσει το τεράστιο ιππικό της έργο, τις ευγενείς ΚΥΡΙΕΣ οι οποίες είναι οικονομικοί χορηγοί στην κίνηση του οχήματος της Ομάδος μας το οποίο μεταφέρει τους μαθητές μας και οι οποίες, επιπροσθέτως, μας τιμούν με την άδεια εκπαιδεύσεως και ιππεύσεως των επτά ιδιοκτήτων Ίππων τους, την επίσης ευγενή ΚΥΡΙΑ η οποία παρεχώρησε για την προσωπική ίππευση του Αρχηγού μας του ιδιοκτήτου Ίππου της "ΟΛΙ" ο οποίος αναδεικνύεται σε ιδανικό Ίππο Έφιππης Τοξοβολίας,


     ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!


και ...συνεχίζουμε!



         

1 σχόλιο:

  1. Ένα απλό μπράβο δε φτάνει για όλα αυτά που καταφέρνετε και κυρίως που καταφέρνετε να μας κρατάτε αιχμάλωτος και εδώ και στοι φέισμπουκ με τις τρομερές φωτογραφίες και τα κείμενά σας και τα κείμενα του Αριστοτέλη που περνάει από το τρίφτη τους προδότες της πατρίδας μας. Απλά συνεχίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.