Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕ!     Μπορεί για την Ελλάδα και τους Έλληνες ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής να ήταν ο Ήρωας που υπηρέτησε ευόρκως την Πατρίδα και επεξέτεινε τα όρια της Χώρας, για τον υπογράφοντα όμως υπήρξε κάτι πολύ παραπάνω: ο Πολιτικός Συγκρατούμενος στο θάλαμο Γ’ της Ε’ πτέρυγος του καραμανλικού κατέργου της Αίγινας! Η σεμνή Μορφή που κάθε πρωί (χαράματα, όπως και στο εγερτήριο, στη μονάδα του) εγκατέλειπε το λιτό κρεβάτι του με τη χακί στρατιωτική κουβέρτα για να έρθει πάνω από το κεφάλι μου και να ψιθυρίσει: «Εμείς δεν είμαστε φυλακισμένοι αλλά αιχμάλωτοι όχι των εχθρικών αλλά των φιλίων δυνάμεων που αυτομόλησαν στον εχθρό!».

     Η περίπτωση της ανυπόστατης καταδίκης του υπήρξε το αποκορύφωμα της ποταπότητος της δημοκρατικής «δικαιοσύνης» η οποία, ως αθλία παλλακίδα του καραμανλισμού κατεδίωξε την εντιμότητα υπέρ της διαφθοράς η οποία, τελικώς, επεκράτησε με τα σημερινά τραγικά αποτελέσματα! Ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής δεν μπορούσε να έχει θέση σε μία διεφθαρμένη κοινωνία, σε ένα διαλελυμένο στράτευμα, δίπλα στον αντιφασίστα Άκη Τσοχατζόπουλο!

     Ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής υπήρξε ασύμβατος με τη δημοκρατία της εθνοπροδοσίας και της διαφθοράς και η προσωπική Αρετή του τον έκανε συχνά να αυτοπροσδιορίζεται ως "Φασίστας" όχι αναφερόμενος στην ιδεολογική ουσία του όρου αλλά στην αντιθετική διαφορά του με ό,τι αισχρό περικλείεται στη δημοκρατία που γνωρίσαμε, γνωρίζουμε κι ευχόμαστε να μη γνωρίσουμε στο μέλλον. Όπως όλοι οι συνειδητοποιημένοι πολίτες αυτής της ταλαίπωρης γης, ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής είχε πλήρη επίγνωση της δημοκρατικής αθλιότητος και των εξευτελισμένων «δικαστών» του οι οποίοι υπέγραψαν την αισχρή καταδίκη του!

     Όμως, η επί 38ετία (!) πολιτική κράτησή του υπήρξε ένα διαρκές έγκλημα για τη δημοκρατική καραμανλική και μετακαραμανλική «δικαιοσύνη» ως εντελώς παράνομη και κατά το γράμμα και κατά το «πνεύμα» της ίδιας της νομοθεσίας! Διότι δεν υπήρξαν εξευτελισμένοι, άτιμοι, μόνον οι «δικαστές» που τον κατεδίκασαν αλλά και σύμπασα η μετέπειτα εκπορνευμένη «δικαιοσύνη» μέχρι σήμερα (!) η οποία σιώπησε προ του κακουργήματος μιας παρατεινόμενης πολιτικής κρατήσεως πέραν των προβλεπομένων ως νομίμων ορίων!

     Ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής δολοφονήθηκε συστηματικώς, επί 38 …συναπτά χρόνια, από μία εγκληματική μεταπολιτευτική «δικαιοσύνη» η οποία θέλησε να αποσπάσει εκβιαστικώς από έναν εθνικό Ήρωα δήλωση μετανοίας προς υπηρέτηση ταπεινών κομματικών παιγνιδιών! Εκβιαζόμενοι διαστροφικοί «δικαστές» σε παρακρατική συνέργεια με μητραλοίες πολιτικούς ωδήγησαν, όχι μόνον τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή αλλά και πολλούς άλλους στα απάνθρωπα κάτεργα της δημοκρατίας ώστε να φέρουν, σήμερα, την Ελλάδα στην απόλυτη υποτέλεια και τον Ελληνικό Λαό στην πλήρη εξαθλίωση! Αλλά, τόσο ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής όπως και όλοι οι συνειδητοί εχθροί του καραμανλισμού και της διαφθοράς του, φτύσαμε μετά παρρησίας τη «δικαιοσύνη» και το προδοτικό μεταπολιτευτικό καθεστώς περιφρονώντας τους εκβιασμούς τους! Όμως, οι ένοχοι δεν ήσαν μόνον αυτοί οι μητραλοίες και τα ενεργούμενα τσιράκια τους… Οι κυρίως ένοχοι υπήρξαν άλλοι, εκείνοι που σήμερα, μετά τον θάνατο του Ήρωος Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή κόπτονται υπέρ της …Μνήμης του, αποπειρώμενοι να την προσεταιριστούν για ελάχιστα …ψηφαλάκια! Όλοι αυτοί που επί 38 χρόνια προσκυνημένης αδιαφορίας παρέμεναν έγκλειστοι των μικροαναγκών του μικροκόσμου τους εν υποθετική ελευθερία, όσο ο μεγάλος νεκρός απελάμβανε την έγκλειστη, πραγματική, ελευθερία του ευόρκως υπηρετήσαντος την Πατρίδα και τα Ιδανικά του! Όλα αυτά τα ανθρωπάρια τα οποία ηρκούντο σε μία «αναμνηστική» φωτογραφία δίπλα στον έγκλειστο ως τεκμήριον …χουντοφροσύνης και, συνεπώς, Πατριωτισμού εις πειθώ …«περιγύρου» και μόνον!

     Με θλίψη αναπολώ τις επανειλημμένες προτάσεις μου σε εσμούς γραβατοφορεμένων δεξιών δικηγόρων-θεμιστοκΩλων για την σύσταση Επιτροπής προς ανάδειξη της παράνομης πολιτικής κρατήσεως του Ήρωος Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή, προτάσεις οι οποίες έγιναν και επί παρουσία του ατυχώς πολιτευομένου Δημητρίου Ζαφειρόπουλου! Όλοι συνεφώνησαν κατ’ αρχήν αλλά ΟΥΔΕΙΣ βρήκε το κουράγιο να προχωρήσει… Ήθελε Αρετή και Τόλμη!

     Με, ιδία, θλίψη αναπολώ την πρόταση που έκανα στον, ευτυχώς πολιτευόμενο, Αρχηγό της «Χρυσής Αυγής» Νικόλαο Μιχαλολιάκο κατά την επίσκεψή του στο γραφείο μου, να αναγορεύσει τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή σε επίτιμο Αρχηγό της «Χρυσής Αυγής»! Ήθελε ευφυία και πατριωτική Αισθητική, φίλτατε Νικόλαε!

     Σήμερα, πρώτη ημέρα με την Ελλάδα ευτελέστερη χωρίς τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή, η Χώρα ακολουθεί τη κατηφόρα της με τους εν απογνώσει τελούντες μικρανθρώπους της να αντιμάχονται εαυτούς και αλλήλους, υπηρετούντες τα αναξιοπρεπή εφήμερα… Οι έχοντες επίγνωση, θανόντες και ζώντες, εξακολουθούν να υπηρετούν διηνεκείς Αξίες με προεξάρχουσα εκείνη της Αξιοπρεπείας! Η ωραιότητα του Κόσμου έγκειται στις διαφορές των Ανθρώπων και ανθρώπων που τον απαρτίζουν!

Καλό σου ταξίδι Πολιτικέ Συγκρατούμενε!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης.

_____________________________________________


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ
ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Aπό το Ιστολόγιο  ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ  8η Μαίου 2011

Μετά από πολυήμερη έρευνα του ιστολογιου για την αποκατάσταση της αλήθειας για τον Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή παραθέτουμε δημόσια την έρευνα μας και την τρίβουμε στην μούρη του σάπιου κατεστημένου και όλων των ελληνοεβραικων και μασονικών και πουστοφερνιδων καθαρμάτων. Αυτή είναι λοιπόν η γενιά του πολυτεχνείου των ψευδοεπαναστατων του κωλου και των άκαπνων, και η γενιά αυτή είναι οι σημερινοί προδότες οι οποίοι κατέστρεψαν την Ελλάδα και την διέλυσαν.

Το εβραϊκό κατεστημένο έχει καταδικάσει τον Ντερτιλή για φόνο ενός 20 χρονου με βάση την ομολογία του τότε οδηγού του Ντερτιλή. http://amartolo.blogspot.com/2010/11/171173.html

Ξεκινώντας, παραθέτουμε δύο αποσπάσματα άρθρων που γράφτηκαν για τη δίκη του Νικολάου Ντερτιλή και την κατηγορία που του απαγγέλθηκε σχετικά με την φυσική αυτουργία της δολοφονίας του άτυχου εικοσάχρονου. Μόνο που οι τάχα δήθεν "έγκριτες" εφημερίδες του κατεστημένου δε συμφωνούν μεταξύ τους για το όνομα του νεκρού. (!!!) Στη μεν Καθημερινή, σε άρθρο (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100044_27/07/2008_279222) του Τάσου Τέλλογλου που δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2008, αναφέρεται ως νεκρός ο Μιχάλης Μυρογιάννης, στη δε Ελευθεροτυπία, σε άρθρο της 28ης Ιανουαρίου 2006 (http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.01.2006,id=35418944) του Θάνου Λαμπρόπουλου, ο νεκρός κατονομάζεται ως Διομήδης Κομνηνός. Θαυμάστε ερευνητική αξιοπιστία του ελληνικου(??) τύπου... τον οποίον βλακωδώς καθημερινά εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας..

Και στεκόμαστε ειδικά στην υπόθεση Ντερτιλή γιατί πιστεύουμε ότι είναι χαρακτηριστικό δείγμα της λασπολογίας και της εξαπάτησης που το ελληνοεβραικό κατεστημένο προώθησε 35 χρόνια τώρα με το παραμύθι της κακιάς αμερικανοκίνητης χούντας όταν αυτοί οι ίδιοι είναι οι πραγματικά αμερικανοκίνητοι και εβραιοκίνητοι και ...πισωκίνητοι πουστοφέρνηδες καραπροδοταραίοι.

Αυτή η ομολογία του οδηγού ήταν και η αιτία να ξεψειρίσουμε την υπόθεση αυτή με όσα στοιχεία μπορέσαμε και βρήκαμε. Διότι δεν ήταν δυνατόν και ούτε τυχαίο όσοι ήταν μάχιμοι σε πολέμους του Β’ΠΠ και ο Ντερτιλής μάχιμος στην Κύπρο ο οποίος πέταξε στην θάλασσα τους Τούρκους (http://www.youtube.com/watch?v=lEE1g67iUss&feature=related ) και ο οποίος απέρριψε την μαρτυρία ως ψευδή μαρτυρία του εν λόγω μαρτυρά, δεν είναι δυνατόν οι μάχιμοι Ντερτιλήδες να λένε ψέματα ενώ πεθαίνουν και σαπίζουν στις φυλακές με το μέτωπο ψηλά. Το εβραιομασονικο σύστημα προσπάθησε να του αποσπάσει δήλωση μετάνοιας και μόνο τότε θα απελευθερώνονταν ώστε το σύστημα να βγει και από πάνω ως πεντακάθαρο και οι μετανοούντες να γίνουν ο περίγελως. Αυτοί οι ΑΝΔΡΕΣ όμως δεν τους έκαναν την χάρη αυτή και πέθαναν και σαπίζουν έως σήμερα στις φυλακές.

Διαβάζουμε λοιπόν στην ( καλοπληρωμένη; ψευδό-) μαρτυρία, όπου ο οδηγός – "αυτόπτης μάρτυρας" να διηγείται το υποτιθέμενο συμβάν με… γαργαλιστικές τάχα λεπτομέρειες ώστε το παραμύθιον - κουτόχορτο http://amartolo.blogspot.com/2010/11/171173.html να γίνει αμάσητη τροφή για τον εύπιστο κοσμάκη. Βάση λοιπόν του.. αξιόπιστου «αυτόπτη μάρτυρα», το συμβάν έγινε τα ξημερώματα στης 17ης η’ 18ης Νοέμβριου στην οδό Πατησίων με νεκρό έναν Μιχάλη Μυρογιαννη.

Τα επίσημα μεταπολιτευτικά πορίσματα όμως δεν συμφωνούν με τον «αυτόπτη μάρτυρα» σε τίποτα, ήτοι δεν συμφωνεί καμία αναφορά στην όλη υπόθεση και όλες αντιφάσκουν μεταξύ τους... !!! Πολύ γρήγορα ο οποιοσδήποτε ουδέτερος ερευνητής θα αντιληφθεί ότι κρύβεται σκευωρία..

Στο πόρισμα Σαμπάνη http://www.apoellas.com/epeteiaka/polytexnio.php δεν υπάρχει πουθενά το όνομα Μυρογιαννης, αλλά το πλησιέστερο όνομα είναι ένας Μαυρογιαννης ο οποίος βάση πορίσματος σκοτώθηκε τη 18ην Νοεμβρίου ενώ άλλου πάλι διαβάζουμε ότι ο οδηγός έκανε λόγο για την 17ην Νοέμβριου (http://amartolo.blogspot.com/2010/11/171173.html ) . Άρα εδώ δεν συμφωνούν ούτε οι ίδιοι του κατεστημένου. Αλλά δεν θα σταθούμε μονάχα σε αυτό. Ο υποτιθέμενος φόνος έγινε λέει ο «αυτόπτης μάρτυρας» στην οδό Πατησίων ενώ με τα δυο πορίσματα Σαμπάνη και Τσεβα λένε άλλα:

1. Πόρισμα Τσεβά. 14) Μιχαήλ Μαυρογιάννης, ετών 19, εφονεύθη εις την οδόν Κορνεάδου.
2. Πόρισμα Σαμπάνη. 8 ) ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Μιχαήλ, 19 ετών, Κατοικία: Ασημ. Φωτήλα 8 Ιλίσια. Χώρος ένθα εφονεύθη: Καρνεάδου

Η οδός Κορνεαδου ξέρετε που βρίσκετε; Στο Κολωνάκι και ουδεμία σχέση με Πολυτεχνείο έχει! Άρα εδώ επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά η Ο.Ε.Α. αλλά και μέσω άλλων στελεχών της "Ένωσης Κέντρου", που κατάγγειλαν τότε ότι είχαν στηθεί διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία της Αθήνας μακριά από το πολυτεχνείο και βαρούσαν στο ψαχνό αθώους ανύποπτους πεζούς αθηναίους διάφοροι ελεύθεροι σκοπευτές πράκτορες της εβραϊκής «ΜΟΣΑΝΤ» καμουφλαρισμένοι με στολές της ελληνικής αστυνομίας και του ελληνικού στρατού!!! Πάλι όμως γρήγορα κουκουλώθηκε αυτή η καταγγελία δια τον φόβο των ιουδαίων...στην όντως εβραιοκρατούμενη-αμερικανοκρατούμενη καταστροφική για την Ελλάδα ..δημοκρατική μεταπολίτευση. (οχλοκρατία-ασυδοσία)

Ο Οδηγός δηλώνει ότι πήρε τον Ντερτιλή το ΜΕΣΗΜΕΡΙ της 18ης Νοεμβρίου από την «ΑΣΔΕΝ» και τον μετέφερε στο Πολυτεχνείο! Ενώ στα Απόρρητα έγγραφα (http://krmns.blogspot.com/2010/11/1973.html) που δεν έχετε ξαναδεί, ο Ντερτιλής λέει ότι στις 11:15 είχε επιστρέψει από το πολυτεχνείο στην «ΑΣΔΕΝ»!!!

Και ένα τελευταίο: πως είναι δυνατόν ο Ντερτιλής, κατά την «ομολογία» του «αυτόπτη μάρτυρα» (του οποίου απαγορεύτηκε να παρουσιαστεί στην δίκη τότε(!!!)), να φώναζε:

«με παραδέχεσαι ρε; Σαράντα πέντε χρονών άνθρωπος και με τη μια τον πέτυχα στο κεφάλι»;;;

Εάν ο Ντερτιλής ήταν 45 ετών εκείνη την εποχή, έχουμε και λέμε: 45+37 χρονια φυλακή = 82 ετών!!!!! Ο Στρατηγός Ντερτιλής σήμερα είναι όχι 82 αλλά 88 ετών, και άρα τότε ήταν 51 ετών και όχι 45!!!

http://antistasi.org/?p=10419
(Το “πανάγαθο ελληνικό κράτος” που δίνει με το τσουβάλι λεφτά στους λαθρομετανάστες, δεν έχει αναγνωρίσει τους μαχητές της ΕΛΔΥΚ και έχει τον 97χρονο Στυλιανό Παττακό για 35 χρόνια χωρίς σύνταξη και υγειονομική περίθαλψη και για άλλα τόσα χρόνια τον πολεμιστή της Κύπρου Νικόλαο Ντερτιλή 88 χρονών σήμερα στη φυλακή. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό κύριε Παπαφώτη;)

Πραγματικά αυτός ο "αυτόπτης μάρτυρας" το ελληνοεβραικό κατεστημένο της μεταπολιτεύσεως και τα στημένα δικαστήρια τους, παίρνουν βραβείο ΟΣΚΑΡ σκηνοθεσίας ΨΕΥΔΟΥΣ & ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ & ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

--------------------------------------------------------------------------------

Το ανθελληνικό κατεστημένο έχει κάνει τα πάντα ώστε να αποκρυφτούν τα αληθινά γεγονότα και τα παρουσιάζουν όπως θέλουν. Αφιερώνουν αμέτρητες εκπομπές με αμερικανοεβραιοτσολιάδες προδότες τύπου Παπαχελα, χιλιάδες σελίδες διαπλεκόμενων εφημερίδων του κατεστημένου και δεν συμμαζεύετε ώστε να μετατρέψουν το άσπρο σε μαυρο για την εποχή εκείνη και έχουν ρίξει αμέτρητη χολή και ψεύδος για να περάσουν τα ανθελληνικα τους σχέδια τα οποία τα βλέπετε σήμερα μπροστά σας και τα νιώθετε στο πετσί σας!

Ξυλοκοπούσαν λέει με άνωθεν διαταγές … μα είναι δυνατόν να επικαλούνται τέτοια πράγματα αφού μετά τον εμφύλιο πόλεμο τα σώματα ασφαλείας ήταν από την φύση τους και από κεκτημένη ταχύτητα αντικομουνιστικά και εκ των πραγμάτων γινόντουσαν ευτράπελα από μόνα τους αλλά χωρίς διαταγές ή έγκριση του Παπαδοπούλου ο οποίος και δεν διέταξε ποτέ να γίνουν βασανιστήρια!

Ας παραδεχτούμε ότι κάποιοι μπορεί να έπεσαν όντως νεκροί στην διάρκεια της πατριωτικής κυβέρνησης Παπαδόπουλου.. Πόσοι σήμερα όμως έχουν αυτοκτονήσει λόγω οικονομικών λόγων (χρεοκοπίας) ή έχουν δολοφονηθεί από λαθρομετανάστες, κλπ, ενώ η Ελλάδα έχει καταρρεύσει, βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και απειλείτε πανταχόθεν με γενοκτονία; Βάλτε τα κάτω στη ζυγαριά και κάντε τους συνειρμούς σας..
Καλούμε να βγει ο υποτιθέμενος "αυτόπτης μάρτυρας" και να μας πει με τι άνεση ζει σήμερα, τι κάνει, ποιος είναι, κλπ, αν και αυτό μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη σημασία διότι ακόμα και ο Ιούδας για 30 αργύρια πρόδωσε...

Και επειδή έχουμε καταλάβει πλέον ότι το εβραϊκό κατεστημένο είναι μαέστρος στο να στήνει παραμύθια (βλέπε το δήθεν Ολοκαύτωμα των εβραίων) με ασύστολα ψεύδη, ρωτάμε επί της ουσίας:

Εφόσον έχετε κάνει τα πάντα ώστε να ρίξετε «φως» (διάβαζε: λάσπη) στους ...«απάνθρωπους» Παπαδόπουλους και Ντερτιλήδες, γιατί ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;; ΤΙ ΦΟΒΆΣΤΕ ΚΑΙ TI ΤΡΈΜΕΤΕ ΡΕ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;

Εμείς οι φίλοι της Ο.Ε.Α. γνωρίζουμε πολύ καλώς τους λόγους που έπρεπε πάση θυσία να ανατραπεί ο Παπαδόπουλος, διότι ο Παπαδόπουλος είχε τους Ατσάλινους Ελληνικότατους Όρχεις ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ (βλ.Λιβύη-Ιρακ-Σερβία-Αφγανιστάν), ΑΥΤΟΣ ΌΡΘΩΣΕ ΑΝΆΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" 2 ΦΟΡΕΣ (!!!!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ» να επέμβει μέσω των ελληνικών βάσεων υπέρ του Ισραήλ, αποτρέπωντας έτσι και την Κλιμάκωση στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ή "Αρμαγεδδώνα" όπως προφήτευαν(διάβαζε: Προγραμμάτιζαν) τα σιωνιστικά επιτελεία των "Μαρτύρων του Ιεχωβά" (Μπενεν Μπεριθ - Ολαμ Μπεριθ) δια το 1975 ! Και αυτό το έχουμε αποδείξει !!!

Δείτε και αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=fNrlkhHt2Mc (ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2:40 λεπτό του βίντεο)

Τέλος, ένας άλλος λόγος ήταν ότι ο Παπαδόπουλος είχε σκοπό να κατέβει στις εκλογές ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ και αυτό το έτρεμαν. (Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ εδώ http://reocities.com/Pentagon/base/4343/histrial.htm) Αφήνουμε να μιλήσει το κάτωθι βίντεο για ποιους λόγους έτρεμαν ΚΑΙ αυτό το ενδεχόμενο… δείτε πόσοι έλληνες κρητικοί ....«φασιστόμουτρα» πήγαν στην συγκέντρωση κάτω από την ...«πίεση» των …περίστροφων των Ντερτιλήδων (ΓΕΛΩΣ!)

http://www.youtube.com/watch?v=5UIn1WGkisM

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_08.html 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.