Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

NEA MEΛΗ, ΝΕΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΔΟΙ

NEA ΔΙΑΚΡΙΣΗ!



     Η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", μετά το Α' Βραβείο Τοξευτικής Επιδείξεως W.T.A.F. 2010 που κατέκτησε ανάμεσα σε 31 Χώρες στη Νότιο Κορέα, λειτουργεί υπό το βάρος ευθύνης ακόμη ενός Α' Βραβείου που κατέκτησε ανάμεσα σε 26 Χώρες, πριν λίγες ημέρες στο Quinghai 2012 της Κίνας!


     Για την Ομάδα μας τα τρόπαια που κατακτήσαμε στη μακρυνή Ασία, συναγωνιζόμενοι Χώρες και Αθλητές με τεράστια Παράδοση κι εμπειρία, δεν σημαίνουν,  απλώς, αίγλη αλλά βαρύτατη ευθύνη να διατηρήσουμε την Ομάδα μας πάντα στη κορυφή του διεθνούς εφιπποτοξοτικού στερεώματος εμπνέοντας τον σεβασμό των  ξένων προς την Πατρίδα μας!


     Έτσι, χαιρόμαστε ιδιαιτέρως βλέποντας την Ομάδα μας να αποκτά ολοένα και περισσότερα, ποιοτικά, νέα Μέλη κάτι που μας ενθαρρύνει να ανεβάσουμε τον "πήχυ" της εκπαιδεύσεως και των απαιτήσεών μας!


     Αυτό το σαββατοκύριακο είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε ακόμη τέσσερα νέα Μέλη, τέσσερα νέα παιδιά, τα οποία ανέλαβαν να μυήσουν ο Αρπάλυκος και η νεαρή Μαρία. Μάλιστα, η Μαρία ως άριστη Τοξότρια και πολύ καλή Αμαζόνα, ανέλαβε εκπαιδευτικό ρόλο εντελώς απροειδοποίητα και για πρώτη φορά επιτυγχάνοντας άριστα στο έργο της! 


     Εξ άλλου, η ελληνοποίηση της Ομάδος μας μετά την έξοδό μας από τον Ουγγρικό Οργανισμό "KASSAI", κάθε άλλο παρά σήμανε την εγκατάλειψη των υψηλών εκπαιδευτικών μεθόδων του τις οποίες διδαχθήκαμε από τον παγκόσμιο πρωταθλητή και σπουδαίο ιδρυτή του Kassai Lajos ο οποίος παραμένει πάντοτε ο σεβαστός Δάσκαλός μας!


     Εξακολουθούμε να επιδιώκουμε ώστε τα Μέλη μας να είναι εφάμιλλων ικανοτήτων του κορυφαίου Ουγγρικού Οργανισμού, ακολουθώντας πολλά από τα εκπαιδευτικά του "κεφάλαια", ένα από τα οποία είναι και οι κιναισθητικοί Βηματισμοί.


     Και σε αυτή την περίπτωση διαπιστώσαμε την γρήγορη εκμάθησή τους από τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" και, βεβαίως, αυτό το σαββατοκύριακο δε χρειαστήκαμε παρά ελάχιστη ώρα για να καταφέρουμε μία άρτια ομαδική εκτέλεση! Κατόπιν ...ριχτήκαμε στη μάχη!


     Δηλαδή, για την ακρίβεια, ριχτήκαμε ...κατά γης, επάνω σε μεγάλες πέτρες από τις οποίες, σε υπτία στάση, θα έπρεπε να τοξεύσουμε κατά τριών στόχων σχήματος μπάλλας, οι δύο διαμέτρου 10 εκμ και ο ένας 20 εκμ, σε απόσταση 10 μέτρων.


     Και όπως αγόρια και κορίτσια στις πολεμικές πατριές είναι ισότιμα στη μάχη, έτσι και στην Ομάδα μας στις ίδιες πέτρες ξάπλωσαν όλοι ανεξαιρέτως για να τοξεύσουν! Και όλοι, ανεξαρτήτως φύλου και σωματοτύπου, επέδειξαν όχι μόνον αντοχή αλλά και ικανοποιητική ευστοχία!


     Επειδή, όμως, ο Έλληνας επιδιώκει όχι να είναι απλώς εφάμιλλος των άλλων αλλά και να υπερέχει, ξεκινήσαμε μια ακόμη πιο δύσκολη φάση αναπτύξεως των τοξευτικών ικανοτήτων μας: στοχεύοντας πάντοτε τις τρεις προαναφερθείσες μπάλλες, ο εκπαιδευόμενος τοξεύει σε παρθία στάση στηριζόμενος μόνον με το ένα πόδι του επάνω σε δύο πέτρες οι οποίες βρίσκονται μεταξύ τους σε κατάσταση ασταθούς ισορροπίας!


     Μεγάλοι οι κλυδωνισμοί για τον Τοξότη, μεγάλες οι απαιτήσεις για να καταφέρει ευθυβολία... Μεγάλη η πρόοδος! Αλλά, πως να το κάνουμε;


     Τώρα, στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας μας, δεν είμαστε, απλώς, μια εθνική Ομάδα με περιορισμένη "εμβέλεια", αλλά μία Ομάδα με δύο διεθνή πρώτα βραβεία  η οποία καλείται σε κορυφαίες αγωνιστικές διοργανώσεις παγκόσμιας ακτινοβολίας.


     Παρ΄όλα ταύτα, αυτό που κάνουμε δεν αποτελεί για μας έναν αγχωσικό  "μονόδρομο πρωταθλητισμού" διότι δεν επιδιώκουμε την περισυλλογή τροπαίων αλλά την δια βίου άσκηση! Και ίσως γι αυτό τα τρόπαια -και, μάλιστα, τα κορυφαία...-  μας "έρχονται" χωρίς να τα ...περιμένουμε, ενώ εμείς παραμένουμε αθεράπευτα "παιδιά" σκαρφαλωμένα όχι στο ...καλάμι, αλλά στα κλαριά της δικής μας, καταπράσινης, χαράς κι ευτυχίας!



Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ



     Μπορεί η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας να έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα ένα δυσανάλογα μεγάλο έργο εν σχέσει με το λίγο χρόνο λειτουργίας της όμως δε θα αναμέναμε ποτέ μια τόσο μεγάλη ημερήσια επισκεψιμότητα του Ιστολογίου μας όταν το εφιπποτοξοτικό αντικείμενό μας είναι τόσο περιορισμένου ενδιαφέροντος, ενώ το Ιστολόγιό μας δεν είναι διόλου ειδησεογραφικό ώστε να αφορά στο ευρύ διαδικτυακό Κοινό!



     Σε κάθε περίπτωση, οι αριθμοί των στατιστικών επισκεψιμότητος των σελίδων μας είναι πέρα από κάθε προσδοκία και ευχαριστούμε θερμά τους Αναγνώστες μας για την σταθερή ενημέρωσή τους από τις σελίδες των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" καθώς και για την αποστολή μηνυμάτων αλλά και υποσημείωση σχολίων που μας βοηθούν ώστε να βελτιώνουμε την "έκφρασή" μας!

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΔΩΣΙΛΟΓΗ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ" ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Ο αγλαός, επί κεφαλής του σημερινού ελλαδικού αθλητισμού Σπύρος Καπράλος!


     Κατά την τελετή ενάρξεως της ψευδώνυμης λονδρέζικης φιέστας των δήθεν "Ολυμπιακών", ο αρλεκίνος πρόεδρος της Διεθνούς (τάχα "Ολυμπιακής") Επιτροπής Jaques Rogge, προκάλεσε την παγκόσμια Κοινή Γνώμη δηλώνοντας ότι πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι το ...Λονδίνο! Συγκεκριμένα, ο εν λόγω  επικεφαλής της εμπορίας του Ολυμπιακού Πνεύματος πλαστογραφώντας την Ιστορία της Αθλήσεως και εμπτύοντας την παγκόσμια κοινή λογική τόλμησε να δηλώσει: "...oι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν σπίτι τους απόψε!" Και, ως να μην έφτανε αυτή η ύβρη προς την αρχαία Ολυμπία, την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την αθλούμενη Ανθρωπότητα, η ως άνω θλιβερή μαριονέτα προσέθεσε και τα χείριστα: "Αυτή η μεγάλη χώρα (ενν. : Aγγλία) που αγαπάει τον αθλητισμό είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως η γενέτειρα των σύγχρονων σπορ. Ήταν εδώ που η ευγενής άμιλλα, το φερ πλέι τέθηκαν για πρώτη φορά. Καθορίστηκαν κανόνες, κανονισμοί. Εδώ για πρώτη φορά τα σπορ χρησιμοποιήθηκαν ως εργαλείο εκπαιδευτικό στο σχολικό πρόγραμμα." Αλήθεια, ο αθλητέμπορας, ανιστόρητος και αγραμμάτιστος Jaques Rogge, δεν έτυχε να ακούσει τίποτε για την Ελληνική καταγωγή της Ευρωπαϊκής Αθλήσεως, για τον Αθλητισμό στην αρχαία Ελλάδα (πολύ πριν εμφανισθούν οι euro-πίθηκοι στην Αγγλία) για την αρχαία Ολυμπία και, τέλος πάντων για όσα γνωρίζει το παγκόσμιο Κοινό και μόνον τα κνώδαλα του ψευδεπίγραφου κι εμπορικοποιημένου α(θ)λητισμού επιμένουν να αγνοούν;

Σπύρος Καπράλος:
κατάπιε την ύβρη κατά της Χώρας του για να φωτογραφηθεί με ένα μπουρί στο χέρι!

     Όλα αυτά, ο υβριστής Jaques Rogge δεν τα είπε, βεβαίως, σε κλειστό κύκλο, δεν τα είπε στη παρέα του, αλλά ενώπιον δισεκατομμυρίων ακροατών και, κυρίως, ενώπιον των παρόντων "παραγόντων" του ελλαδικού αθλητισμού, του "προέδρου" της Ελληνικής "Ολυμπιακής" Επιτροπής Σπύρου Καπράλου και του αρχηγού της Ελληνικής Αποστολής Ισίδωρου Κούβελου  οι οποίοι καθίστανται υπόχρεοι αποδόσεως λόγου (ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ) για την στάση σιωπής τους στις υβριστικές, απατηλές, ανιστόρητες και εχθρικές προς τον Αθλητικό Πολιτισμό και την  Ιστορία της Αθλήσεως "δηλώσεις" του ξένου "πάτρωνά" τους!

Ο παραπεμφθείς για τη βαλίτζα πλάι στο σύμβολο του Ελληνικού Αθλητισμού!

     Με την ένοχη σιωπή τους οι Σπ. Καπράλος και Ι. Κούβελος κατεπρόδωσαν την  Ελληνική καταγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, κατεπρόδωσαν την Ηθική της Αθλήσεως και είναι ανάξιοι (μέχρι να δώσουν επαρκή και πειστικό λόγο!) να έχουν την οιανδήποτε σχέση και ιδιότητα με τον Ελληνικό Αθλητισμό!  Και σα να μην έφταναν όλα τα άλλα, ο Σπύρος Καπράλος, το ...αγλάισμα του ελλαδικού «αθλητισμού» κατηγορήθηκε ως ...μαυραγορίτης των εισιτηρίων που αναλογούσαν στην Ελλάδα, τα οποία φέρεται να διέθεσε μέσω ενδιάμεσης εταιρείας, στην Αγγλία όπου και πουλήθηκαν στην μαύρη αγορά σε πολλαπλάσιες τιμές!!!! Χαρακτηριστική η οργή της Ελληνίδος πρωταθλήτριας Πηγής Δεβετζή η οποία ζήτησε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον τελικό του τριπλούν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και της είπαν «όχι»!!!! Η πλέον κατάπτυστη εμπορικοποίηση του Αθλητισμού από τους εκείνους που τέθηκαν επί κεφαλής του και αντί θεράποντές του απεδείχθησαν ιταμοί μαυραγορίτες του!!!!

Αν και υπόδικος ως οικονομικός εγκληματίας ο Ι. Κούβελος παρελαύνει ως εκπρόσωπος της χρεωκοπημένης Ελλάδος μπροστά στη Βασίλισσα της Αγγλίας ...δημοσία δαπάνη!


     Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει ο συντάκτης ηλεκτρονικού ειδησεογραφικού Ιστολογίου Γ.Ν. Παπαθανασόπουλος, σε άρθρο του υπό τον τίτλο "ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ" :

          Στο Λονδίνο και κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων συνέβησαν αθλιότητες σε βάρος της Ελλάδος, που παραδόξως (;) δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι περισσότερες περιγραφές και τα διάφορα σχόλια έμειναν στην κακουγουστιά της «παράστασης», ή στην εκ μέρους των διοργανωτών προπαγανδιστική επιχείρηση εξιδανίκευσης της αποικιοκρατικής  χώρας τους. Ορισμένοι στην Ελλάδα επιχείρησαν να εκμεταλλευθούν πολιτικά μόνο μία από τις πολλές αθλιότητες που συνέβησαν. Αυτή ήταν όταν ο Πρόεδρος της ...Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ζακ Ρογκ ξέχασε τους ύμνους για την Ελλάδα  στην Αθήνα, κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, και προχθές με θράσος ανακοίνωσε ότι «οι Αγώνες γύρισαν στο σπίτι τους…». Δηλαδή ότι το «σπίτι» των  Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι η Αρχαία Ολυμπία, η Αθήνα και η Ελλάδα, αλλά …το Λονδίνο!!!
          Πέραν όμως από την αθλιότητα αυτή υπήρξαν κι άλλες πιο σοβαρές:
          Πρώτον οι διοργανωτές, που είχαν την ευθύνη της τηλεοπτικής κάλυψης, υποχρεωτικά έδειξαν την ελληνική ομάδα να εισέρχεται πρώτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά την έδειξαν λιγότερο από όλες τις άλλες ομάδες και δεν παρουσίασαν καθόλου τους Έλληνες στις θέσεις των επισήμων που την χειροκροτούσαν. Την έδειξαν για χρόνο λιγότερο ακόμη και από τα μικροσκοπικά κράτη, όπως λ.χ. τα Βανουάτου και Σαιν Κιτς! Επίσης έδειξαν, παράλληλα με την παρέλαση της κάθε ομάδας, τις επίσημες εκπροσωπήσεις όλων των 203 συμμετεχουσών χωρών, πλην της ελληνικής!
          Δεύτερον δεν έγινε η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας μαζί με αυτές της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της διοργανώτριας χώρας. Η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας τυπικά γίνεται πάντοτε προς τιμήν της χώρας, που είναι η πηγή του Ολυμπισμού.  Στο Λονδίνο όμως δεν έγινε έπαρση της Ελληνικής σημαίας και ως εκ τούτου δεν ακούστηκε  ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος, αλλά μόνο εκείνος της Μεγ. Βρετανίας.
          Τρίτον δεν εψάλη ο Ολυμπιακός Ύμνος του Σπύρου Σαμάρα, σε στίχους του Κωστή Παλαμά, που ακούστηκε  στους Πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες των Αθηνών, το 1896. Το 1958 η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να είναι ο επίσημος Ολυμπιακός Ύμνος και να ψάλλεται κατά την έναρξη και τη λήξη των Ολυμιακών Αγώνων. Οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες που εψάλη ήταν αυτοί της Ρώμης, το 1960, και έκτοτε εψάλλετο ανελλιπώς σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα στο Σίδνεϊ, το 2000, εψάλη στα ελληνικά από ελληνική χορωδία και στο Πεκίνο, το 2008, επίσης στα ελληνικά, και μάλιστα από παιδική κινεζική χορωδία! Σε όλες τις άλλες χώρες, όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ο ύμνος εψάλη στη γλώσσα τους.  Ντροπιαστική εξαίρεση αποτελούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Μονάχου, το 1972, και τώρα του Λονδίνου, όπου ο Ολυμπιακός Ύμνος αποδόθηκε  μόνο από ορχήστρα, που μάλιστα στο Λονδίνο ήταν και αθέατη… Γερμανία και Μεγάλη Βρετανία υποτίμησαν τον Ολυμπιακό Ύμνο, που είναι ένα σημαντικό πολιτισμικό στοιχείο της σύγχρονης Ελλάδας. Τυχαίο;… 
          Τέταρτη αθλιότητα. Πριν από τη δήλωση για τη «μεταφορά του σπιτιού των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο» ο κ. Ζακ Ρογκ προέβη σε μία ακόμη αθλιότητα σε βάρος της Ελλάδας. Όταν ερωτήθηκε κατά πόσο το Λονδίνο είναι έτοιμο να διοργανώσει με επιτυχία τους Ολυμπιακούς Αγώνες  έκανε αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, παρέλειψε την Αθήνα και μίλησε για το Πεκίνο! Είπε συγκεκεριμένα: « Θα ήθελα να πιστεύω ότι από την άποψη της ετοιμότητας οι αγώνες αυτοί είναι στην ίδια θέση με αυτή του Σίδνεϊ και του Πεκίνου σίγουρα, για να μιλήσω για τους πιο πρόσφατους Ολυμπιακούς…». Πάλι ο κ. Ρογκ ξέχασε τους επαίνους και τους ύμνους προς την Ελλάδα για την επιτυχία της προετοιμασίας και το άριστα που της έδωσε στον δημόσιο λόγο του κατά την τελετή έναρξης των Αγώνων στην Αθήνα. Και η εξασθενημένη μνήμη του έχει τη σημασία της, δεδομένου ότι η Ελλάδα για να επιτύχει στην διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων  σπατάλησε εκατομμύρια Ευρώ, που την έσπρωξαν ταχύτερα και βαθύτερα στη σημερινή κρίση.
          Πέμπτη αθλιότητα. Όταν εισερχόταν η Ολυμπιακή Φλόγα στο Ολυμπιακό Στάδιο ο εκφωνητής σημείωσε ότι έφτασε εκεί αφού διέτρεξε μια διαδρομή 22.000 χλιομέτρων… Δεν είπε ούτε λέξη από πού ξεκίνησε για να φτάσει στο Λονδίνο. Δεν είπε λέξη για την Ολυμπία, το λίκνο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο εκφωνητής και όσοι είναι πίσω από αυτόν εφάρμοσαν τη λογική της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σύμφωνα με την οποία προβάλλονται μόνο οι ιδέες της νέας εποχής και παραλείπονται οι ρίζες και οι πολιτισμικές παραδόσεις, καθώς και οι αξίες που τις ξεπερνούν ή/και είναι αντίθετες τους.
          Από τον Βάκωνα και τον Νίτσε έως τον Σαίξπηρ  και τον Γκαίτε Άγγλοι, Γερμανοί και γενικά η Δύση δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι ένας ολιγάριθμος λαός, όπως ο Ελληνικός,  με τόσα ελαττώματα και τόσες αδυναμίες που του προσάπτουν, είναι ο απ’ ευθείας απόγονος και πνευματικός θεματοφύλακας ενός μοναδικού θησαυρού, του Ελληνικού πολιτισμού, που δεν μπορούν να πλησιάσουν, ούτε μπορούν να οικειοποιηθούν, όσο κι αν προσπαθούν. Του πολιτισμού που είναι η βάση και του δικού τους πολιτισμού, όπως τον ερμήνευσαν μέσα από τη δική τους λογική. Η ευκαιρία φέτος για όλους αυτούς ήταν μοναδική. Απαξιωμένη από την οικονομική και κοινωνική κρίση η Ελλάδα, δέχεται με βάναυσο τρόπο την περιφρόνηση τους, περιφρόνηση που παρουσιάστηκε με όλο το φρικιαστικό της πρόσωπο στο Λονδίνο, κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν πειράζει. Πρώτον οι Έλληνες πρέπει να πεισματώσουμε και να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Δεύτερον να τους δικαιολογήσουμε τους Άγγλους για τα συμπλέγματα τους. Είναι πραγματικά αξιολύπητοι. Και τρίτο να μην ενοχλούμαστε από τη συμπεριφορά τους, γιατί γνωρίζουμε ότι όσο και να προσπαθήσουν η αλήθεια λάμπει και το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια.

     Βεβαίως, ούτε ο Σπύρος Καπράλος, ούτε ο Ισίδωρος Κούβελος "κατάλαβαν" ότι στο δημοκρατικό Λονδίνο του 2012 ακυρώθηκαν όσα είχαν αναγνωρισθεί στο Ναζιστικό Βερολίνο του 1936 προς την Ελλάδα! Ο Σπύρος Καπράλος φερόμενος ως "μαυραγορίτης" εισιτηρίων και ο Ισίδωρος  Κούβελος ως υπόδικος οικονομικός εγκληματίας εκπροσωπών μια χρεωκοπημένη, πια, Ελλάδα έδειξαν να έχουν "άλλα" κατά νου...


     Ειδικώς ο Ισίδωρος Κούβελος, γαμπρός του Μητσοτάκη, είναι διπλά ένοχος διότι (μαζύ με ένα τσούρμο παπούδων) παρήλασε δημοσία δαπάνη (ως συνήθως!) ενώπιον του Jaques Rogge, δίκην "μαριονέτας", χαιρετών και χαριεντιζόμενος με διάπλατα χαμόγελα με εκείνον ο οποίος καθύβρισε αθλητικά ιερά και όσια, αντί να του ζητήσει τον λόγο! Και για να μη μνημονεύσουμε ότι παρήλασε ενώπιον της διεθνούς εγκληματίου Βασίλισσας της Αγγλίας η οποία ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ δεκάδες Ελλήνων Πατριωτών στην Κύπρο, αρνούμενη χάρη ακόμη και στον ανήλικο Ευαγόρα Παλληκαρίδη τον οποίο, αυτή η δολοφόνος απηγχόνησε ως εχθρό της βρεταννικής αποικιοκρατίας! Αλλά δεν προσδοκούμε καμία εθνική ευαισθησία από κοσμοπολίτισσες υπάρξεις με υψηλές επιδόσεις στη λαθροδιακίνηση εκατομμυρίων δολλαρίων! Ο Πατριωτισμός αποτελεί ΑΡΕΤΗ και όχι επιτηδιότητα!


     Και είναι τριπλά ένοχος ο Ισίδωρος Κούβελος διότι, ενώ έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα για το σοβαρό οικονομικό έγκλημα της  αδήλωτης εξαγωγής μιας βαλίτζας γεμάτης με 1.000.000 δολλάρια, τολμά να παρελαύνει επί κεφαλής Ελλήνων Αθλητών σε διεθνή διοργάνωση και να τιμωρεί μία αθλήτρια αναφερόμενος σε "ηθική"! Και είναι και τετραπλά ένοχος ο Ισίδωρος Κούβελος διότι σε αυτούς τους αγώνες λάμπει με την απουσία της η ίδια η Ελληνική Ιππασία της οποίας "Ομοσπονδίας" είναι Πρόεδρος ο γαμπρός του Μητσοτάκη ενώ ουδείς Έλληνας αθλητής της Ιππασίας δε λαμβάνει μέρος στα ιππικά αγωνίσματα! Φαντάσου, Ισίδωρε Κούβελε πόσο ΕΝΟΧΟΣ είσαι για το κατάντημα της Ελληνικής Ιππασίας της οποίας (ΚΑΚΩΣ!) τέθηκες επί κεφαλής, να φθάνει σε σημείο σήμερα να είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ! ΝΤΡΟΠΗ να παρελαύνει ο Πρόεδρος ΧΩΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΕ ΚΟΥΒΕΛΕ! Έδειξες ότι σε ενδιέφερε περισσότερο να "προωθήσεις" τη "βαλίτζα" παρά ένα άθλημα το οποίο η Πολιτεία σου εμπιστεύθηκε να προωθήσεις!

Ο υπόδικος ως οικονομικός εγκληματίας Ι. Κούβελος χαιρετά τα πλήθη
παρελαύνων ως εκπρόσωπος της χρεωκοπημένης Ελλάδος!

     Είναι ΝΤΡΟΠΗ οι ΥΠΟΔΙΚΟΙ να παρελαύνουν  επί κεφαλής Ελληνικών Αποστολών καί ύβρη η παρουσία τους πλάι στην Ελληνική Σημαία η οποία, ούτω πως, εξευτελίζεται ως Σημαία λαού ΥΠΟΔΙΚΩΝ!


ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ
ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ
ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ 
ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!

ΑΙΣΧΟΣ!


______________________

7η Αυγούστου 2012

     Έναν εύστοχο, σχετικό, σχολιασμό λάβαμε από τον Οικονομολόγο κ. Παναγιώτη Αποστόλου, έναν επιστήμονα και αγωνιζόμενο υπέρ των πατριωτικών δικαίων. Ο σχολιασμός αυτός, τον οποίο μεταφέρουμε εν συνεχεία, αποδεικνύει ότι οι απαράδεκτες "συμπεριφορές" των ιθυνόντων του ελλαδικού (και διόλου "Ελληνικού") α(θ)λητισμού αποδοκιμάζονται από τους Έλληνες Πατριώτες με κατεπείγουσα προτεραιότητα την κάθαρση στον "όζοντα χώρο"!

ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΙΖΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

     Στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, πραγματοποιούνται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου οι Βρετανοί διοργανωτές καυχιόντουσαν πως θα διεξάγουν τους ασφαλέστερους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όμως, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, άρχισαν τα τεράστια προβλήματα που ανάγκασαν πολλούς να πιστέψουν πως τελικά οι ασφαλέστεροι Ολυμπιακοί αγώνες έγιναν στην Αθήνα το 2004 και ας προσπαθούσαν τότε, ανεπιτυχώς, οι Βρετανοί να βρουν μια ευκαιρία για να μας λοιδορήσουν. Έτσι, τις τελευταίες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, η ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι που είχε αναλάβει την ασφάλεια των Αγώνων, δήλωσε αδυναμία να εκπληρώσει στο 100% τις συμβατικές της υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα μετά την αναταραχή που δημιουργήθηκε, να επιλυθεί το ζήτημα με τη συμμετοχή επιπλέον Αστυνομικών δυνάμεων αλλά και δυνάμεων του στρατού. Πέραν των παραπάνω, επιστρατεύτηκαν ηλεκτροφόροι φράκτες, κάμερες ασφαλείας, δορυφορικά συστήματα, στρατιωτικά ελικόπτερα και μαχητικά αεροπλάνα. Μάλιστα, στα κτίρια κοντά στο Ολυμπιακό Πάρκο, τοποθετήθηκε από το βρετανικό στρατό συστοιχία πυραύλων. Είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που τέτοιου είδους αντιαεροπορικά οπλικά συστήματα αναπτύσσονται στην αγγλική πρωτεύουσα μετά το Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Όμως, παρά τα παραπάνω μέτρα ασφαλείας, οι διοργανωτές δεν απέφυγαν τον διασυρμό με τα τραγελαφικά λάθη που έγιναν, όπως, το ότι χάθηκαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ, γεγονός που ανακοίνωσε η Αστυνομία του Λονδίνου ή η εισβολή και η παρέλαση της Ινδής φοιτήτριας με την Ινδική αποστολή, δίπλα στον σημαιοφόρο.

     Τις ελλείψεις των διοργανωτών και τα προβλήματα με τα μέτρα ασφαλείας, όμως, ήρθαν να επισκιάσουν γεγονότα που σκοπό είχαν να μειώσουν και εν πολλοίς να εξευτελίσουν τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι στους Αγώνες ήταν εκπρόσωποι του Ελληνικού Έθνους.  Έτσι, καταρχήν, σε κάποιο σημείο της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρόγκ, στην τελετή έναρξης των Αγώνων, δήλωσε ξεδιάντροπα: «Κατά μία έννοια, οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν σπίτι τους απόψε». Αυτή η «άστοχη» αποστροφή του λόγου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην πατρίδα μας, με πιο αιχμηρή τη δήλωση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» που χαρακτήρισαν τον Ρόγκ ως απαράδεκτο, ανιστόρητο και προκλητικό και τον κάλεσαν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Τη σκυτάλη αυτού του γεγονότος πήρε η σημαιοφόρος της αθλητικής αποστολής της Γερμανίας, Νατάσσα Κέλερ, η οποία έγραψε στον λογαριασμό του twitter της: «Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά». Ακολούθως, μια Αγγλίδα αθλήτρια έγραψε: «Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες να μην φάνε όλο το φαγητό στο Ολυμπιακό χωριό»!!!

     Γι΄αυτές τις άκρως εξευτελιστικές και προσβλητικές για τη χώρα μας δηλώσεις, τι έπραξαν η Ελληνική Κυβέρνηση και ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο, κ. Ισίδωρος Κούβελος; Ο κ. Κούβελος, αντί, με το αξίωμα του αρχηγού της Ελληνικής αποστολής, να διαμαρτυρηθεί έντονα στους αντίστοιχους αρχηγούς αποστολών της Γερμανίας και της Αγγλίας γι΄αυτές τις δηλώσεις των αθλητριών τους, οι οποίες αποτελούν αναμφισβήτητα, ύβρεις κατά ενός ολόκληρου λαού, αυτός αποκεφάλισε την αθλήτριά μας, Βούλα Παπαχρήστου, αποκλείοντας τη συμμετοχή της στους αγώνες, για ένα αφελές αστείο που αναπαρήγαγε μέσω του twitter της και το οποίο δεν είχε καμιά σχέση με το περιεχόμενο των δυο ξένων αθλητριών. Έτσι, τάχατες, για να προστατέψει την Ελληνική αποστολή από ρατσιστικά φαινόμενα που δεν συνάδουν με το Ολυμπιακό πνεύμα, σμπαράλιασε τα όνειρα μιας αθλήτριας, όπως και όλων των Ελλήνων, για μια παγκόσμια διάκριση. Αντίθετα, οι Γερμανοί και οι Άγγλοι είχαν την πρόνοια να προστατέψουν τις αθλήτριές τους και το λαό τους, διαγράφοντας από το λογαριασμό του twitter τα συγκεκριμένα προσβλητικά σχόλια. 

     Σαν να μην έφταναν όμως όλα τα παραπάνω, ακολούθησαν οι απίστευτοι και απαράδεκτοι ισχυρισμοί που διατύπωσε από το Λονδίνο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζαγκ Ρογκ. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε πως στην Τουρκία είναι η ρίζα της Ολυμπιακής Φλόγας γι΄αυτό έχει και το δικαίωμα να τη φέρει πίσω στις ρίζες της που είναι η Αττάλεια και το βουνό Όλυμπος, στην περιοχή της αρχαίας Λυκίας.  

     Δυστυχώς, κανένας ανεύθυνο-υπεύθυνος δεν απάντησε από την Ε.Ο.Ε., ή από την Ελληνική πολιτεία προκειμένου να βάλει στη θέση τους, τους ανιστόρητους και προκλητικούς Τούρκους. Διαχρονικά, καμιά δήλωση Τούρκου αξιωματούχου, πολύ δε περισσότερο Τούρκου Πρωθυπουργού, δεν γίνεται για πλάκα. Τέτοιας υφής δηλώσεις υποδηλώνουν μελλοντικές κινήσεις που έχουν σκιαγραφηθεί επί χάρτου από τη γείτονα χώρα και την κατάλληλη στιγμή μετατρέπονται σε στρατηγικής σημασίας κινήσεις. Έτσι, κάθε 25-35 χρόνια βιώνουμε και θρηνούμε ως χώρα μια Εθνική καταστροφή.

     Επιπλέον, αυτοί οι άθλιοι και ελεεινοί τύποι, οι οποίοι είναι ανήμποροι να υπερασπισθούν την Ελλάδα, λόγω της δουλικότητας και της οσφυοκαμψίας τους, έδειξαν το πόσο μικροπρεπείς είναι, όταν αποφάσισαν να ζητήσουν από τους αθλητές που αποκλείστηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα, τα μισά χρήματα (150 €) των οδοιπορικών τους πίσω, με το πρόσχημα της σωστής διαχείρισης του κρατικού χρήματος. Ελεεινά, μίζερα και μικρόψυχα ανθρωπάκια, είναι δυνατόν εσείς να είστε απόγονοι τόσων και τόσων Μεγάλων Ελλήνων;

     Στο προηγούμενο άρθρο μου «Κούβελε, Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης», σε κάποιο σημείο ανέφερα: «Αυτοί οι αθλητές και οι αθλήτριες, κοπιάζουν αθλούμενοι επί πολλά χρόνια για να μπορούν να συμμετάσχουν σε μια Ολυμπιάδα. Ασχολούνται με την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών τους από την παιδική τους ηλικία με τον αθλητισμό. Κάνουν πράξη δηλαδή, το «νους υγιής εν σώματι υγιεί», με αποτέλεσμα τη φυσική υγεία τους σε συνάρτηση με τις μαθητικές και ακολούθως φοιτητικές τους επιδόσεις. Έτσι, εκεί που άλλοι συνομήλικοί τους απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, αυτοί  «χύνουν» ποτάμια ιδρώτα για την μελλοντική διάκριση και προσπαθούν να σταθούν πάλι στα πόδια τους, κυρίως ψυχολογικά, μετά από κάποιους τραυματισμούς που πολλές φορές είναι επώδυνοι. Όλα αυτά τα παιδιά, ότι κατάφεραν, το κατάφεραν από μόνα τους, με μόνη βοήθεια τους γονείς και τους προπονητές τους. Δυστυχώς, η πολιτεία ήταν πάντα απούσα και περίμενε την όποια διάκριση αυτών των παιδιών για να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες και να υφαρπάξει μέρος της επιτυχίας τους». 

     Πριν, λοιπόν, στεγνώσει το μελάνι των λόγων μου, ήρθε αυτά τα λόγια να τα επιβεβαιώσει η αθλήτριά μας  στο άλμα επί κοντώ, Στέλλα Ηρώ Λεδάκη, που έφερε ξανά στο προσκήνιο την απουσία της Πολιτείας στην προετοιμασία των αθλητών του στίβου. Η αθλήτριά μας είπε συγκεκριμένα: «Ξέρω πως ότι έκανα, το έκανα  ουσιαστικά μόνη μου, γιατί αγωνίστηκα χωρίς την παρουσία του προπονητή μου που θα ήθελα να βρίσκεται στις κερκίδες. Δυστυχώς κανείς δεν συνέβαλε για να βρίσκεται στο Λονδίνο και αισθανόμουν ότι πάλευα μόνη μου και αυτό σε κάποιο βαθμό με επηρέασε. Θέλω ακόμη να πω ότι παλεύω μόνη με τη βοήθεια της οικογένειάς μου και μάλιστα οι γονείς μου ήρθαν με δικά τους έξοδα στο Λονδίνο για να με υποστηρίξουν, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στο στάδιο, αφού δεν υπήρχαν εισιτήρια….Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω κανενός είδους οικονομική υποστήριξη από κανέναν ούτε από ιδιώτες, ούτε από την Πολιτεία. Δεν ξέρω αν θα μου δώσουν μεγαλύτερη σημασία μετά την εμφάνισή μου εδώ, ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί ότι κάνουμε είναι με μόχθο και με κατάθεση ψυχής».

     Κύριοι, της Ελληνικής πολιτείας, αυτή είναι η απάντηση προς εσάς, από όλους τους Έλληνες αθλητές που μοχθούν νυχθημερόν μόνοι τους, με αντίξοες συνθήκες για μια διάκριση και για να δώσουν σε σας τους καλοβολεμένους την ευχαρίστηση μιας φωτογράφισης μαζί τους. Κε Πρωθυπουργέ, να τους χαίρεστε τους εγκάθετους ακαμάτηδες, μίζερους και χλιμίτζουρες κατσαπλιάδες της κομματικής εξουσίας. Ευτυχώς, που έχουμε και αυτά τα παιδιά να μας δίνουν δροσιά ευτυχίας και περηφάνιας, με την προσπάθειά τους και την μεγάλη τους αγάπη στα γαλανόλευκα χρώματα.  Χρώματα που ποτέ εσείς οι πολιτικοί όχι μόνο δεν τιμήσατε, αλλά με τις αποφάσεις σας, αποφάσεις αυτού του  χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος  που και εσείς είστε μέλος, οδηγήσατε την Ελλάδα μας στην οικονομική και κοινωνική κατάρρευση, επιτρέποντας σε κάθε ανιστόρητο και κακεντρεχή ξένο πολιτικό, δημοσιογράφο ή αθλητή να μας χλευάζει.  

Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος

 

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ
euro-"ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ" ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ



     Μέσα στη γενική παραζάλη της παγκόσμιας αντιφασιστικής παρακμής και δημοκρατικής ασκήμιας, η ρατσιστική  στοχοποίηση της Ελλάδος και των Ελλήνων θεωρείται μοδάτη "δραστηριότητα" όχι μόνο για τους μισέλληνες αλλοεθνείς, αλλά και για τους διαστροφικούς-ανθέλληνες ελλαδίτες οι οποίοι επέλεξαν να συρθούν και να πνιγούν στο "ρεύμα" της ...εποχής!

Ο μαύρος "πρωταθλητής"  Joaquín Andújar
που "εντοπίσθηκε"...παραγεμισμένος με ...κοκαίνη!

     Το διεθνές πανηγύρι της ντόπας και του ξεπουλήματος των αθλητικών Αξιών που, φαλκιδευμένα και απατεωνίστικα, αποκαλείται "Ολυμπιακοί Αγώνες" είναι ένας "καθρέφτης" της παγκόσμιας παρακμής των αθλητικών Αξιών! Όμως, αυτό το τρισάθλιο πανηγύρι, αποτελεί και "καθρέφτη" του ανθελληνικού ρατσισμού ο οποίος θεωρείται κορυφαίο δείγμα εποχιακής συρμώδους "συμπεριφοράς", ακριβώς εκείνων οι οποίοι αναμασούν τις "τσιχλόφουσκες" της δημοκρατίας, του αντιφασισμού και τον αντιρατσισμού ως ...πρότυπά τους! 


     Οι Ολυμπιακοί Αγώνες υπήρξαν αγώνες διεξαγόμενοι στην Ολυμπία μόνον μεταξύ Ελλήνων και δεν επετρέπετο η συμμετοχή σε αυτούς αλλοεθνών βαρβάρων, δηλαδή, ακραιφνώς ...ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ! Έτσι, εξ ορισμού, οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν νομιμοποιούνται να διεξάγονται εκτός αρχαίας Ολυμπίας και δη με την συμμετοχή πολυεθνικού αχταρμά ουδεμία σχέση έχοντος με το αυθεντικό Πνεύμα του αρχαίου Ολυμπισμού! Συνεπώς, κατά τους Έλληνες είναι παράνομη η χρήση (και δη, η εμπορικοποιημένη χρήση) του τίτλου "Ολυμπιακοί Αγώνες" για φιέστες πολύχρωμων ντοπαρισμένων ασκεριών που διεξάγονται οπουδήποτε αλλού εκτός αρχαίας Ολυμπίας και μόνον μεταξύ Ελλήνων, θεωρούμε δε ότι όλες ανεξαιρέτως οι προδοτικές "Αρχές" της νεώτερης Ελλάδος οι οποίες επέτρεψαν την νόθευση και έμπορικοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων από τους διεθνείς πρεζεμπόρους της ντόπας.


     Ο Αδόλφος Χίτλερ υπήρξε ο πρώτος ο οποίος επεδίωξε την νομιμοποίηση "καταγωγής" των Ολυμπιακών Αγώνων κατά την Ολυμπιάδα του Βερολίνου (1936) δια της εισαγωγής της Φλόγας από την αρχαία Ολυμπία! Ο ηγέτης της Ναζιστικής Γερμανίας, τότε, είχε δώσει εντολή στον Carl Diem να προσφερθούν χρήματα στην Ελλάδα για την δημιουργία της Ολυμπιακής Ακαδημίας και να εκπονηθεί το σχέδιο μεταφοράς της φλόγας από την αρχαία Ολυμπία στο Βερολίνο.

 Η επιστημονική ταυτότητα του Φυσικού Σαλτερή Περιστεράκη.


     Πράγματι, ο Carl Diem υλοποίησε τις εντολές του Führer και η Ελλάδα, με γερμανικά χρήματα, απέκτησε τις λαμπρές εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ακαδημίας, ενώ ο Έλληνας καθηγητής της Φυσικής Σαλτερής Περιστεράκης κατεσκεύασε το ηλιακό κάτοπτρο με το οποίο η ηλιακή ακτινοβολία της ιερής Ολυμπιακής γης "πραγματώθηκε" σε μία μεγαλειώδη φλόγα η οποία, για πρώτη φορά καθοσίωσε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ναζιστικό Βερολίνο του 1936!


Ένθερμος φιλέλληνας (βλ.: "Mein Kampf") o Aδόλφος Χίτλερ, έκανε πράξη την λατρεία του προς την Ελλάδα και λίγο αργότερα, θα υπεδέχετο ο ίδιος και θα αγκάλιαζε στον στίβο του γερμανικού Ολυμπιακού σταδίου  τον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Σπυρίδωνα Λούη ως αρχηγό της Ελληνικής Αποστολής η οποία, τιμητικώς, ετέθη επικεφαλής των ξένων Αποστολών στη Ναζιστική Ολυμπιάδα του 1936. Τότε, μάλιστα, ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος, περιβεβλημένος την ελληνική παραδοσιακή ενδυμασία, ετίμησε τον Führer προσφέροντάς του μία ανθοδέσμη με κλάδους εληάς, αναγνωρίζοντάς του ειρηνοποιό ιδιότητα ως διοργανωτού αγώνων με διαστάσεις ανακωχής κατά την ελληνική αρχαιότητα.


     Η πρώτη δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, κατασκευασμένη με ατσάλι Nirosta του Οίκου "KRUPP", μετέφερε την ιερή φλόγα στα χέρια αθλητών της εποχής εκείνης έχοντας χαραγμένη στη λαβή της όλη τη διαδρομή με αφετηρία την Ολυμπία, την Αθήνα και τους Δελφούς, τόπους ιερούς κατά τον Führer και τους επιτελείς του! Ο Ναζιστής Αδόλφος Χίτλερ ετίμησε την Ελλάδα και τους Έλληνες, αντίθετα από τους σημερινούς (ξένους και ντόπιους γραικύλους) αντιφασίστες οι οποίοι προσπαθούν να "επισκευάσουν" τις υπαρξιακές τους διαμαρτίες καθυβρίζοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Ο Αδόλφος Χίτλερ τιμά τον μαύρο Ολυμπιονίκη Jesse Owens
ισότιμα με όλους τους άλλους Ολυμπιονίκες
χαράσσοντας το όνομά του στην Πύλη του Μαραθωνίου.
Οι απατεώνες που θέλουν τον Γερμανό Καγκελάριο να "αγνοεί" τον μαύρο Ολυμπιονίκη διαψεύδονται οικτρά!    
(Από το επίσημο Λεύκωμα των Αγώνων)

     Βεβαίως, από την τότε Ναζιστική Ολυμπιάδα του Βερολίνου κανείς δε ξέχασε τις δηλώσεις του νέγρου αθλητή Jesse Owens o οποίος, επιστρέφοντας στη χώρα του μετά την νικηφόρα συμμετοχή του στους αγώνες, κατηγόρησε τις Η.Π.Α. ως  ρ α τ σ ι σ τ ι κ ή  χώρα (και όχι την Ναζιστική Γερμανία, όπως οι πλαστογράφοι της Ιστορίας μας προσπαθούν να μας πείσουν) λέγοντας τα εξής:

     «Όταν πέρασα μπροστά από τον κυβερνήτη (Χίτλερ), εκείνος σηκώθηκε, με χαιρέτησε και τον χαιρέτησα και εγώ. Ο Χίτλερ δε με σνόμπαρε, ο Φρανκλίνος Ρούσβελτ ήταν εκείνος που με σνόμπαρε και δε μου έστειλε ούτε ένα τηλεγράφημα… Όταν γύρισα στην πατρίδα μου μετά από όλες αυτές τις ιστορίες για το Χίτλερ, δε μου επιτρεπόταν να εισέλθω στο λεωφορείο από τη μπροστινή πόρτα, έπρεπε να ανέβω από την πίσω, δε μου επιτρεπόταν να ζήσω εκεί που ήθελα, μπορεί να μην κλήθηκα από το Χίτλερ για χειραψία αλλά ούτε και ο Πρόεδρος με κάλεσε στο Λευκό Οίκο για να με συγχαρεί» Jesse Owens


Έτερον δείγμα "πρωταθλητού" κεχρωσμένον δια ...κοκαίνης:
ο Henry Antchouet!

     Σήμερα, οι αντιφασίστες πρεζέμποροι ντόπας εξευτέλισαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετατρέποντάς τους σε ένα αχαλίνωτο πρεζεμπόριο αναβολικών και απροκάλυπτου ρατσισμού εναντίον της Χώρας που τους "γέννησε"! Όλα τα ποταπά συμπλέγματα των ανθρωποπιθήκων των απανταχού δημοκρατικών αγελών, υποδαυλισμένα από την ιταμότητα των ντόπιων "μεγαλοκλασσάτων" αντιφασιστών της κοινοβουλευτικής σαπίλας, στρέφονται εναντίον της Ελλάδος και των Ελλήνων με στόχο τους Έλληνες αθλητές που εξαναγκάζονται να μετάσχουν του τσίρκολου των , δήθεν, "Ολυμπιακών Αγώνων" του Λονδίνου.



     Και η Ολυμπιακή δάδα εκείνων των μοναδικών Ολυμπιακών Αγώνων του 1936, από δαυλός Πολιτισμού για τη Ναζιστική Γερμανία, κατήντησε σήμερα αναπτήρας τρίφυλλων χασισοτσίγαρων στη δημοκρατικότατη Αγγλία των ...εμπριμέ "αγώνων" του Λονδίνου, προς τέρψη κάθε τοξικο-εξαρτημένου! 

     Χαρακτηριστική ρατσιστική "χολή" κατά των Ελλήνων εξέχυσε ένα βιολογικό διαμάρτημα κατ' όνομα θηλυκόν, αλλά παρασάγγες απέχον της θηλυκότητος, ένα κρεάτινο μπάζο εκ της μοντέρνας αντιναζιστικής και δημοκρατικότατης Γερμανίας της (oμοουσίου...) Μέρκελ, ακούον εις το όνομα Νατάσα Κέλερ, σημαιοφόρος μάλιστα (!), της γερμανικής εθνικής ομάδος του σημερινού αθλητικοφανούς καρναβαλιού του Λονδίνου. Αυτός, λοιπόν, ο ψευδώνυμος "νταλικιέρης",  σε προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτυώσεως,  φέρεται να είχε αναρτήσει (για να το εξαφανίσει όταν την ...έκραξαν διεθνώς) το παρακάτω αντιφασιστικό, "αντιρατσιστικό" και δημοκρατικότατο σχόλιο : «Το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλάκες για να μην μας ζητήσουν δανεικά»*.


     Κι ενώ τα επίχειρα της δημοκρατικής βλακείας των ανελλήνιστων νεο-ελλαδιτών κατήντησαν την Ελλάδα περίγελω ανέστιων euro-μαϊμούδων του διεθνούς "στερεώματος", ενώ η Ελλάδα και οι Έλληνες υφιστάμεθα την χλεύη εκείνων που "εχλεύασε" η ίδια η Γενετική επιστήμη, κάποιοι άλλοι διαψεύδουμε κάθετα όσους αμφισβητούν την Ελληνική Αξία, την Ελληνική Οργανωτικότητα και τον ίδιο τον Ελληνικό Αθλητισμό, κρατώντας ψηλά την Ελληνική Σημαία μας και εμπνέοντας τον προς αυτή σεβασμό όλων!



     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με την Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", αυτό τον Ιούλιο κατέκτησε για δεύτερη φορά μια πρώτη παγκόσμια αναγνώριση σε διεθνείς αγώνες.
     Eμπνέοντας τον σεβασμό προς την Ελληνική μας ράτσα και πάντα σεβόμενοι όλες τις ράτσες του Κόσμου, τιμήσαμε την Χώρα μας με ένα πρώτο παγκόσμιο βραβείο τόσο στο W.T.A.F. 2010 της Νοτίου Κορέας (ανάμεσα σε 31 Χώρες), όσο και στο Quinghai 2012 της Κίνας (ανάμεσα σε 21 Χώρες), αγωνιζόμενοι εν μέσω κορυφαίων αθλητών από Χώρες με μακραίωνα Παράδοση στο εφιπποτοξοτικό μας αντικείμενο!

H αγωνιστική μας καταξίωση στους Διεθνείς Αγώνες Κωνσταντινουπόλεως 2012.

     Και εάν το πρώτο υπήρξε αμιγώς αθλητικό, το δεύτερο (αυτό που κατακτήσαμε λίγες μέρες πριν) έχει εθνική σημασία μιας και ανέδειξε τους Έλληνες ως τους καλύτερα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ανάμεσα σε όλους τους αθλητές αυτής της τεράστιας διοργανώσεως!


     Ας έλθουν λοιπόν οι παντός "τριχώματος" euro-"πίθηκοι" στην Ελλάδα, προκειμένου να διδαχθούν πώς οργανώνονται και μάχονται οι Έλληνες! Θα τους διδάξουν ευχαρίστως και δωρεάν τα Μέλη μας, Σπυρίδων, Στέφανος, Νικόλαος και Κωνσταντίνος, οι οποίοι μετέφεραν επάξια την Ελληνική Σημαία όπου κι αν βρέθηκαν!



     Κι αν όλοι αυτοί οι ενήλικες Εφιπποτοξότες μας δεν επαρκούν ώστε τα μοντέρνα euro-"μάιμουδα" να έρθουν σε θεογνωσία εκτιμήσεως της Ελλάδος και των Ελλήνων, μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και από μόνος του ο δεκαπεντάχρονος Εφιπποτοξότης μας Γεώργιος, ο οποίος στελέχωσε την τελευταία βραβευμένη Αποστολή μας στη Κίνα!  Η σημερινή Ελλάδα, μπορεί να μην εμπιστεύεται τους παρωχημένους "νοικάρηδές" της αλλά, σίγουρα, βασίζει την μακροημέρευσή της στα παιδιά της που πάντα την στήριξαν!

   

____________________________________________

*Aστραπιαία η προσπάθεια των Γερμανών να συγκαλύψουν τα ίχνη της ρατσιστικής αναρτήσεως της Νατάσα Κέλερ η οποία ΠΡΑΓΜΑΤΙ εξύβρισε τους Έλληνες, όσο αστραπιαία υπήρξε και η προσπάθεια του Ισίδωρου Κούβελου να «αποκεφαλίσει» την Ελληνίδα αθλήτρια για το αστείο της, προσφέροντας εκδούλευση στους διεθνείς πάτρωνές του.

Δυστυχώς όμως η Νατάσα Κέλερ ΠΡΑΓΜΑΤΙ δημοσίευσε το επίμαχο σχόλιο και ΑΜΕΣΩΣ μόλις ξέσπασε αντίδραση οι Γερμανοί κίνησαν γη και ουρανό για να τη συγκαλύψουν!

Η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή παρεδέχτηκε την ύπαρξη του σχολίου επικαλούμενη, αναπόδεικτα, χάκερς......!

Θρασύτατα, «αγανάκτηση» εξέφρασε η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή διότι "άγνωστοι" φέρεται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό της σημαιοφόρου της γερμανικής ομάδας, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, τον γνωστό λίβελο κατά των Ελλήνων αθλητών. Και, βεβαίως, με γερμανική ταχύτητα και μεθοδικότητα, στρατολογήθηκαν και "κάποιοι" για να διατυμπανίσουν την  «ενοχή» τους ως …χάκερς, όμως,  αντί να κληθούν να "πληρώσουν" αφέθηκαν στο απυρόβλητο! Και, όπως ήταν αναμενόμενο, ο λογαριασμός που διατηρούσε στο Twitter η Νατάσα Κέλερ, μυστηριωδώς, …έκλεισε, ενώ, τάχιστα ρυθμίστηκε και ο λογαριασμός της στο Facebook ώστε να μην εμφανίζονται σχόλια!

Τέλος, ο αποθρασυμένος επικεφαλής της γερμανικής ολυμπιακής αποστολής, Μίκαελ Φέσπερ, κλείνει «γλυκά» το θέμα ρίχνοντάς μας στάχτη στα μάτια με τη δήλωσή του: «Είναι μια θλιβερή πράξη η οποία δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό», αντί να κινήσει διαδικασία ΤΙΜΩΡΙΑΣ των φερομένων ως «δραστών» της «πλαστογραφίας»!

Βεβαίως, υπάρχουν και ηλίθιοι που μπορούν να καταπιούν τα γερμανικά κουκουλώματα, όπως καταπίνουν και τις προδοσίες των ντόπιων λακέδων που προσφέρουν εκδουλεύσεις σε ξένα αφεντικά! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι αν δεν υπήρχαν κατακτητές δεν θα υπήρχαν και Πηλιογούσηδες!

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

OI ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ
ΕΓΙΝΑΝ "ΤΙΜΗΤΕΣ"
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΑΙΩΝ!


     Χωρίς ακόμη να δώσει λόγο στο Πανελλήνιο για μία βαλίτζα παραφουσκωμένη με ένα εκατομμύριο δολλάρια που εξήγαγε χωρίς να τη δηλώσει, ο γαμπρός του Μητσοτάκη Ισίδωρος Κούβελος προκαλεί τους Έλληνες αποπροσανατολίζοντάς τους από τη δική του ενοχή με την "καταδίκη" μιας αθλητρίας!


     ΙΣΙΔΩΡΕ ΚΟΥΒΕΛΕ και όλοι όσοι ιταμά τον συγκαλύπτουν, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για εκείνη τη παραγεμισμένη με ένα εκατομμύριο δολλάρια που ο γαμπρός του Μητσοτάκη ΕΞΗΓΑΓΕ "παραλείποντας" να τη δηλώσει!


     Αδύνατον οι κραυγές των ΚΛΕΦΤΩΝ να διώξουν τους Νοικοκυραίους και δώστε αμέσως ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για τη βαλίτζα του Ισίδωρου Κούβελου που νομίζετε ότι ξεχάστηκε!