Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

YΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ,
ΩΣ
«ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

     Πριν αρχίσει να εκπαιδεύει τους μαθητές του, ο νέος Αρχηγός των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» ξεκινά τη μέρα του δίνοντας ο ίδιος εξετάσεις αυτοπειθαρχίας και ικανότητος στον απελθόντα Αρχηγό της Ομάδος, γνωρίζοντας ότι για να διοικήσεις πρέπει πρώτα να μάθεις να διοικείσαι. Σ' αυτή την Ομάδα όλοι δίνουμε συνεχώς εξετάσεις προς όλους και, κυρίως, στον εαυτό μας! Και, συνεχώς, ο Αρπάλυκος, αποδεικνύεται καλύτερος από την προηγούμενη…


     Κατόπιν, εφαρμόζει το «άρχεσθαι μαθών άρχειν, επιστήσι» και επιστρατεύει την αφρόκρεμα των λαμπρών ιππικών γνώσεων και ικανοτήτων του για να τις μεταφέρει στους μαθητές του.


 
     Προσεκτικός, ακριβής, ευγενής, αλληλέγγυος με τους μαθητές του, εμπνέει σεβασμό και αγάπη σε όλους! Το μάθημά του χαρακτηρίζεται πάντοτε από έναν απόλυτο συντονισμό ο οποίος καταλήγει σε ένα θετικό ομαδικό αποτέλεσμα!



     Και το θετικό αυτό αποτέλεσμα είναι ορατό στους Ίππους, στους μαθητές και, βεβαίως, επάνω στον στόχο!


     Δεν υπάρχει τίποτε ωραιότερο, μετά από μια κοπιαστική εκπαιδευτική ημέρα να απολαμβάνεις την ομαδική ατμόσφαιρα χαράς που διαμορφώνει με την διδασκαλία και την συμπεριφορά του ένας Αρχηγός μιας τόσο ιδιαίτερης Ομάδος, όπως η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ»! Και ο Αρχηγός της Αρπάλυκος τα καταφέρνει πάντα με τον καλύτερο τρόπο να μας κάνει όλους καλύτερους και, προ παντός, χαρούμενους, καθημερινώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.