Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΑΙΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΙΠΠΟΥΣ) ΕΝ ...ΤΥΜΠΑΝΟΙΣ!


     Στο μέσον του, σχεδόν, φθάνει το Α' Δίμηνο Σχολείο Ιππικής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και, σιγά-σιγά μπαίνουμε στα ουσιώδη του εκπαιδευτικού μας συστήματος, "Κορυφώνοντας την σχέση μας με τον Ίππο", όπως τιτλοφορείται και το σχετικό κεφάλαιο του εκπαιδευτικού εγχειριδίου μας το οποίο εφαρμόζουμε κατά γράμμα και, κυρίως, κατά Πνεύμα.


     "Στο μέσον και μπαίνουμε στα ουσιώδη;" και, μάλιστα "σιγά-σιγά;" θα μπορούσε να αναρωτηθεί ο αναγνώστης... Ναι, διότι το δικό μας σύστημα λειτουργεί ...γεωμετρικά!


     Έτσι, μόλις τώρα οι μαθητές μας κορυφώνουν την σχέση τους με τον Ίππο ώστε εντός ολίγου να κορυφώσουν και τη σχέση τους με την Ιππική.


     Σήμερα, λοιπόν, ακούστηκαν βαθείς τυμπανισμοί κάτω και πάνω στους Ίππους μετατρέποντας το Ιππευτήριο σε έναν θετικά δονούμενο χώρο.


     Εκπαιδευτές, Μαθητές και Ίπποι, σε μία σχέση ηχητικών δονήσεων ομογενοποιώντας την εκπαιδευτική προσπάθεια και κατευθυνόμενοι σε επιτυχές πέρας.


     Το αρχέγονο τύμπανο, του οποίου η σημαντική συμβολή στο σύστημά μας αναλύεται στις σελίδες 97-100 του εκπαιδευτικού εγχειριδίου μας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το Α' Δίμηνο Σχολείο Ιππικής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"!


     Εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τι καθιστά την Ιππική πλήρη!
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.