Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
ΚΑΙ
ΛΟΙΠΕΣ "ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΩΡΩΝ"  ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ



     Το έχουμε, πλειστάκις, επαναλάβει ότι η ηλιθιότητα αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της μάζας, η οποία αναπαράγει την δημοκρατική τυραννία της, εις βάρος της εξελίξεως αλλά και του εαυτού της! 

     Κατά την εβδομάδα που ανατέλλει, η καθημερινότητα των αστών, αλλά δυστυχώς και ημών των λοιπών ελαχίστων, θα "διανθίζεται" από πλήθος συλλαλητηρίων επ΄ ευκαιρία των ..."δολωμάτων" τα οποία το δημοκρατικό σύστημα τοποθετεί σκοπούμενα, προκειμένου να εκτονώσει την οργή των ηλιθίων ψηφοφόρων του (επίπρόσθετα επί των ...επιπροσθέτων ληστρικών "μέτρων", επίσκεψη Gauleiter Αngela Merkel κλπ κλπ). Έτσι και πάλι οι ηλίθιες μάζες θα σπεύσουν να καθοσιώσουν τον κατασταλτικό ρόλο των συστημικών πραιτωριανών (μπάτσων και λοιπών κουκουλοφόρων, ροπαλοφόρων και κουμπουροφόρων παρακρατικών) οι οποίοι, κατ' εφαρμογήν των μιζοφόρων "προγραμμάτων ασφαλείας" ήδη ενίσχυσαν τους "φράχτες", τα "ελικόπτερα", τους πολυδάπανους "εξοπλισμούς" ώστε να εξοντώσουν επιτυχώς εκείνους που ...πληρώνουν για όλα αυτά, ηλιθίους δημοκράτες Πολίτες! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο η δημοκρατία θα μακροημερεύσει μαζύ με τον αντιφασισμό, ώστε τα "τζάκια" της ευφυούς κοινοβουλευτικής νομενκλατούρας να συνεχίζουν να αποθησαυρίζουν στις ελβετικές τράπεζες τον ιδρώτα των ηλιθίων "αγανακτισμένων" της πλατείας Συντάγματος!

     Ως Έλληνες,μη χρήζοντες εισαγομένων "δεκανικίων" πολιτικής ή θρησκευτικής κατευθύνσεως, καθοδηγούμεθα από την Πλατωνική σκέψη όπως αυτή διατυπώνεται στην "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" και, δημοσία, εκτοξεύουμε ΣΚΑΤΑ! στη μούρη των 301 προδοτών του κ(Υ)νοβουλίου αλλά και των εκατομμυρίων "αγανακτισμένων" και παγιδευμένων ψηφοφόρων τους! Παραλλήλως, όμως θα θέλαμε να επαναλάβουμε και την πάγια πρότασή μας περί του πρακτέου:

     Η βίαιη, η αλάστωρ εξέγερση κατά των προδοτών της Πατρίδος είναι η μόνη ενδεδειγμένη αντίδραση των Ελλήνων εναντίον όλων όσων αυτούργησαν στο σημερινό κατάντημα της Ελλάδος! Εάν, όμως, κάποιοι επιμένουν στην τήρηση των, εκβιαστικών, ισχυουσών δημοκρατικών "διαδικασιών", τότε προτείνουμε να "κατέβουν" στις (εγγύς?...) εκλογές με ένα πρόγραμμα το οποίο εξ αρχής θα ζητά την λαϊκή συναίνεση προκειμένου ο Κυβερνήτης να νομιμοποιηθεί να προχωρήσει αμέσως και με προ-συντεταγμένες συνοπτικές διαδικασίες στην άμεση επιβολή της ποινής του ΘΑΝΑΤΟΥ στους ενόχους του σημερινού καταντήματος της Πατρίδος. Και εν τοιαύτη περιπτώσει, εκείνος που θα το επιχειρήσει, ας είναι βέβαιος ότι θα λάβει και την δική μας (για πρώτη φορά!) ...ψήφο!     

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης 
τ.6977764737                

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.