Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

 Η "ΕΠΙΤΟΜΗ" ΤΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ


     Έχει, ήδη, ξεκινήσει το Α' Δίμηνο Σχολείο Ιππικής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και οι μαθητές του, κάθε μέρα επί πέντε ώρες, μετατρέπονται σε πραγματικούς ...Κενταύρους στο Ιππευτήριο και στη γύρω καταπράσινη ορεινή περιοχή! 


     Με την γνωστή προγραμματικότητα και πειθαρχία που διέπει τη Σχολή μας, οι Εκπαιδευόμενοί μας οδεύουν ολοταχώς προς την κατάκτηση της Ιππικής Τέχνης και τα διαλείμματα μας βρίσκουν να επαληθεύουμε την αποτελεσματικότητα των μαθημάτων μας με όσους λαμβάνουν μέρους να προσπαθούν, κατάκοποι, να χαλαρώσουν ακόμη και στο ...δάπεδο! 


     Ας σημειωθεί δε ότι, στα διαλείμματα, μόνον οι Εκπαιδευόμενοι έχουν δικαίωμα να χαλαρώσουν ενώ οι Εκπαιδευτές συνεχίζουν να προπονούνται ακόμη και με νεόλεκτους Ίππους, όπως έκανε σήμερα ο Αρπάλυκος "μυώντας" έναν ακόμη νέο Ίππο στην Έφιππη Τοξοβολία όσο οι μαθητές μας ανένηπταν.


     Σήμερα, όμως, ο Αρπάλυκος κατάφερε να μας δώσει και τον κανόνα, την "επιτομή", της Ιππικής Τέχνης όταν, αποκαμωμένος κι αυτός, σε κάποια στιγμή ξάπλωσε κατά γης με ένα μήλο στο στόμα για να το προσφέρει με έναν πρωτότυπο τρόπο σε ποιον άλλο, σε ένα από τα αγαπημένα τετράποδα του Σταύλου μας!


     Ε! λοιπόν ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΙΚΗ! Και όποιος δεν το έχει ακόμη καταλάβει τον περιμένουμε σε ένα από τα επόμενα Σχολεία των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" να του το δείξουμε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.