Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ!
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΥΠΟ ΤΟ ΤΡΙΝΙΝΤΑΤ-ΤΟΜΠΑΚΟ και ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ!


     Τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία, παρά την αυγουστιάτικη ...ραστώνη, η Ελληνική Έφιππη Τοξοβολία παραμένει ολοζώντανη  και σε συνεχή ανάπτυξη από τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"!

     Μπορεί οι τρισάθλιοι δωσίλογοι "Παράγοντες" του ελλαδικού α(θ)λητισμού, με επικεφαλής τον Σπύρο Καπράλο (σκάνδαλο παρα-εμπορίας εισιτηρίων) και Ισίδωρο Κούβελο (υπόδικο για οικονομικό έγκλημα που ...παρήλασε άνευ αθλητών του αθλήματος που εκπροσωπεί!) εξευτέλισαν την Ελλάδα στη μασκαράτα του Λονδίνου φέρνοντάς την στην ...75η θέση, κάτω από το ...Τρινιντάτ-Τομπάκο και ...Μποτσουάνα (!), όμως, η Ελληνική Έφιππη Τοξοβολία αναπτύσσεται συνεχώς, με καθημερινές Προπονήσεις, από τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" όπου κι αν βρίσκονται!

     Όπως είναι γνωστό, σε πολλές περιοχές της Ελλάδος ασκούνται συστηματικά Μέλη της Ομάδος μας και το διαδίκυο μας επιτρέπει επικοινωνία και, από κοινού,  παρακολούθηση των προόδων ενός εκάστου. Από την Κέρκυρα, αρχάριος Συνασκούμενος φαίακας μας στέλνει, φωτογραφικά, τις επιδόσεις του κατά το τελευταίο Σαββατοκύριακο από την απόσταση των 20 μέτρων. Απολαύστε τις, μαζύ μας:




     Στον "ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ", στη Μακύνεια Ναυπάκτου, ομάδα αρχαρίων "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" εκπαιδεύθηκε στην ακροβατική καλπαστική εφίππευση (Jigitovka) από τον συνιδρυτή της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" Παντελή Αναστασόπουλο. Η εκπαίδευση ήταν ολοήμερη κι ενθουσίασε όσους μαθητές έλαβαν μέρος!



     Στην Αθήνα, οι καθιερωμένες, τακτικές, Προπονήσεις Τοξοβολίας μας έδωσαν τη χαρά ακόμη δύο νέων Μελών στην Ομάδα μας, της Αλίκης και του Ιωάννη, τους οποίους καλωσορίζουμε. Περιβαλλοντικές και καιρικές συνθήκες μας υπαγόρευσαν ευχάριστες κι ...ευρηματικές τροποποιήσεις του προπονητικού προγράμματός μας με αποτέλεσμα οι δύο Προπονήσεις μας να αποκτήσουν έναν ακόμη πιο ευχάριστο χαρακτήρα σε ακόμη πιο επικλινές έδαφος με ακόμη πιο δυναμική διάθεση!


     Είναι γεγονός, ο,τιδήποτε επιχειρείται στην Ελλάδα με ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς καμία "κρατική παρεμβολή", επιτυγχάνει! Ολοένα και περισσότεροι Συνέλληνες αναφωνούν "ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!" Και η τραγική, για την Ελλάδα, κατάταξη στην 75η θέση της αχαρακτήριστης διοργανώσεως του Λονδίνου, με την εκ του "αποτελέσματος" επιβεβαίωση των ομαδικών παραπόνων εγκαταλείψεως από τους αθλητές μας, επιβεβαιώνει ότι ο μόνος Αθλητισμός που μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα παρακμιακό "κράτος" είναι εκείνος που συντηρείται από την ιδιωτική πρωτοβουλία και μόνον! 


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" δικαιώνεται για μία ακόμη φορά για την αρχική επιλογή της να σταθεί περιφρονητικά μακρυά από τα "επίσημα" α(θ)λητικά "κυκλώματα"  και να υπηρετήσει την Έφιππη Τοξοβολία, μία τόσο σύνθετη και δύσκολη Πολεμική Τέχνη, με ίδιες δυνάμεις!


      Κι απ΄ ό,τι φαίνεται οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" τα καταφέρνουν θαυμάσια!


     Και δε θα "μιζεριάσουμε" καθόλου με πικρές συγκρίσεις! Ξέρουμε πολύ καλά ότι η Ελλάδα, με την τεράστια αθλητική Παράδοση πάμπολλων αιώνων, με μια απέραντη θάλασσα γύρω της και με 10.000.000 κατοίκους βρέθηκε στην ...75η θέση του "Λονδίνου 2012", ενώ η Ουγγαρία, μια χώρα που υφίσταται μόλις από τον 10ο αιώνα μ.χ.χ., χωρίς θάλασσα και με 9.000.000 κατοίκους βρέθηκε στην ...9η θέση της παγκόσμιας αθλητικής κατατάξεως!!

GRATULALOK MAGYAROK!

     Βεβαίως, οι Ούγγροι έμαθαν να "ξεπαστρεύουν" το πολιτικό βούρκο τους σε αντίθεση με τους σημερινούς γραικύλους... Όταν το μάθουν και οι γραικύλοι, οι Έλληνες θα ξανακαταφέρουμε να δούμε την Ελλάδα πάνω από το Τρινιντάτ-Τομπάκο και τη Μποτσουάνα ΥΠΟ τις οποίες η Πατρίδα μας ευτελίζεται σήμερα...από Καπράλους και Κούβελους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.