Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"
ΣΤΗΝ
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το βαρύτιμο Βραβείο μας από συμπαγή σκουροπράσινο, ημιπολύτιμο, ίασπι.


     Η συμμετοχή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στους 1ους Διεθνείς Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο Ledu της επαρχίας Qinghai της Κίνας, έδωσε "εικόνα" σε πολλά Κινεζικά τηλεοπτικά κανάλια. Και γίνεται αντιληπτό το τι σημαίνει "τηλεθέαση" σε μία Χώρα με πληθυσμό 1.800.000.000 ! 


     Οι θεαματικές τελετές με τους χιλιάδες κομπάρσους, τα εντυπωσιακά σκηνικά, τις μουσικές, τους χορούς  και τα μοναδικά πυροτεχνήμτα, υπήρξαν το ωραιότερο "πλαίσιο" όλων των αγωνιζομένων τους οποίους οι Κινέζοι διοργανωτές ετίμησαν με τον πλέον θερμό τρόπο και την πατροπαράδοτη ασιατική φιλοξενία τους.


     Και το τεράστιο στάδιο με τις κατάμεστες κερκίδες και τα θερμά χειροκροτήματα συμπλήρωσαν ένα μοναδικό "σκηνικό" μέσα στο οποίο τα κινεζικά τηλεοπτικά συνεργεία δεν δυσκολεύτηκαν διόλου να καταγράψουν εντυπωσιακές εικόνες εφάμιλλες, αν όχι πολύ ανώτερες, από "δυτικές" διοργανώσεις. Και, μέσα σ΄αυτές τις "εικόνες" και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" που εξεπροσώπησαν την Ελλάδα ως Εθνική Ομάδα Παραδοσιακής Τοξοβολίας.


     Εδώ παρακολουθείτε ένα στιγμιότυπο από την τελετή ενάρξεως και την είσοδο της Ελληνικής Εθνικής Ομάδος Παραδοσιακής Τοξοβολίας.


     Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την τελετή ενάρξεως και την υψηλή αισθητική ενός Λαού με πανάρχαιο και λαμπρό Πολιτισμό!


     Εντός των προσεχών ημερών θα αναρτηθεί εκτενές κείμενο με την περιγραφή της συμμετοχής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στους 1ους Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο Ledu της επαρχίας Qinghai της Κίνας, γραμμένο από τον Αρχηγό της Αποστολής Στέφανο Κάμπελ.

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.