Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2013


     Άρχισαν οι εντατικές Προπονήσεις των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" για την συμμετοχή της Ομάδος στις παγκόσμιες διοργανώσεις του 2013!


    Πολύ πριν κλείσει η παρούσα προπονητική μας περίοδος και πριν τελειώσει αυτό το καλοκαίρι, ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για να ξανακυματίσει η Ελληνική Σημαία στις παγκόσμιες διοργανώσεις της ...επόμενης χρονιάς.


     Πάντα με δικά μας οικονομικά μέσα, πάντα με δικές μας προσπάθειες, πάντα με το δικό μας κέφι και την αγάπη προς την Έφιππη Τοξοβολία, χωρίς εξαρτήσεις παρά μόνον εκείνη, την ηθική, της "Πολιτείας" του Πλάτωνος που μας καθοδηγεί και μας κάνει να διακρινόμαστε παγκοσμίως!


     Με άφοβους Ίππους και γενναίους Εφιπποτοξότες, η Ελληνική Έφιππη Τοξοβολία και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" μπορούμε να πιστεύουμε στις ωραίες μέρες που έρχονται για την Ομάδα και, κυρίως, για την Ελλάδα μας!


     Με την παρούσα προπονητική χρονιά να ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου, διαπιστώνουμε ότι στα τέσσερα χρόνια της λειτουργίας της Ομάδος μας πετύχαμε όσα δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε, επιμένοντας σε μια συστηματική προσπάθεια με γερές βάσεις και αδιάκοπη εργασία που σμιλεύει χαρακτήρες και κάνει πράξει τη σοφία εκείνης της επιγραφής "ARBEIT MACHT FREI" (η εργασία απελευθερώνει)!


     Ήδη, από αυτή την εβδομάδα, επιταχύναμε τους ρυθμούς μας με στόχο να μας βρει ο ερχόμενος Φεβρουάριος έτοιμους να αντιμετωπίσουμε στα "πεδία" μιας Πολεμικής Τέχνης τους Αδελφούς Εφιπποτοξότες των Εθνών, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα εξακολουθεί και παράγει Πολιτισμό και μαχητικούς χαρακτήρες.


    Ενθαρρύναμε ακόμη περισσότερο τους γενναίους Ίππους μας ώστε να μας εμπιστεύονται και καλπάσαμε στη ράχη τους ακόμη γρηγορότερα τοξεύοντας ακόμη ταχύτερα... Τώρα, πια, μας ενδιαφέρουν και οι επιδόσεις!


     Είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε το εφιπποτοξοτικό παρελθόν μας ως Ελλήνων και ως συνελλήνων εκείνων των αρχαίων Θρακών και Κρητών Εφιπποτοξοτών τους οποίους αγνοεί η ανιστόρητη αμάθεια όχι μόνον των ξένων αλλά και των "καναπεδάριων" και αστοιχείωτων νεογραικύλων!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.