Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ


QUINGHAI 
INTERNATIONAL TRADITIONAL ARCHERY TOURNAMENT


     Με τις εκπληκτικές οργανωτικές φροντίδες του Στέφανου ο οποίος διευθύνει την Ομάδα του με τη ...σφυρίχτρα στο στόμα, η Αποστολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" είναι πανέτοιμη για να μεταβεί σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Κίνας, το Quinghai, όπου, από 21ης έως 23ης Ιουλίου 2012, θα διεξαχθούν οι Διεθνείς Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας μεταξύ περισσοτέρων των 350 Τοξοτών από πλέον 20 Χώρες! 


     Η Αποστολή αυτή θα είναι η τέταρτη κατά σειράν Αποστολή εξωτερικού των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών ενώ, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού απομένουν τουλάχιστον ακόμη δύο Αποστολές εξωτερικού! "Και είμαστε ...παντού!" όπως λέει μια γνωστή διαφήμιση!...


     Η Αποστολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στην Κίνα απαρτίζεται από τον Στέφανο Κάμπελλ ως Αρχηγό και τα Μέλη: Σπυρίδωνα Μπάκα, Κωνσταντίνο Πέππα, Ελένη Σταυροπούλου και τον ανήλικο, αλλά εξαιρετικό Ερφιπποτοξότη, Γεώργιο Αλλαγιάννη.


     Σήμερα, η υπό αναχώρηση Αποστολή μας συνασκήθηκε σε κοινή Προπόνηση ενώ θα συνεχίσει τις Προπονήσεις της μέχρι και την ημερομηνία της αναχωρήσεώς της, ώστε τα Μέλη μας να είναι έτοιμα να διεκδικήσουν διακρίσεις. 


     Κατόπιν, όλοι μαζύ, μετέβησαν να εμβολιασθούν σε γνωστό ...παιδίατρο του Κορωπίου ο οποίος, συμπτωματικώς υπήρξε ο γιατρός του 15χρονου, πια, Εφιπποτοξότη μας Γεωργίου από τον καιρό που ήταν βρέφος! 


     Και, βεβαίως, οι παλιμπαιδίσαντες Εφιπποτοξότες μας δεν έχασαν ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα παιδικά παιγνίδια του καλοφροντισμένου παιδιατρείου δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία (που αλλού;...) στο ξύλινο ...αλογάκι του!


     Kαι, εν όψει του ταξιδιού μας στην υπέροχη Κίνα, ένα μικρό αφιέρωμα στους ...ανθρώπους της: ένας Κινέζος μοναχός Shaolin "φιλοφρονεί" έναν Αμερικανό πρωταθλητή καταδρομέα. Απολαύστε το!



     Η αγάπη μας και οι ευχές μας συνοδεύουν τον Αρχηγό και τα Μέλη της Αποστολής μας, ιδιαιτέρως δε τον πρώτο τον συνοδεύει και ο θαυμασμός μας για τις εξαίρετες οργανωτικές ικανότητές του, ευχόμενοι να τον είχαμε τουλάχιστον Εθνικό ...Κυβερνήτη ώστε να αποφεύγαμε το ...Δ.Ν.Τ.! Άλλωστε, το έχουμε ξαναπεί : στη σημερινή Ελλάδα το μόνο που πηγαίνει κατ΄ευχήν είναι η Έφιππη Τοξοβολία και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.